- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде...
Здравейте. Аз искам да ви попитам къде според вас е подходящото място за първия път? Имам един приятел но няма къде да го направим. В тях винаги има някой, вкъщи също и не знаем къде. Моля Ви помагайте!![]()
na kapaka na kolata![]()
![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
кво значи имам един приятел?
ако ти се само за изчукването-навсякъде става,ама ако е нещо повече си дайте и повече време - най-добре в леглото![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
=D> или идете на хотелПървоначално написано от CvEtI`KiSs
Да пушиш е вредно. Да пиеш е лошо, но да умреш здрав е гадно!
Взимате си едно одеалце, хващате се под ръжичка..и отивате на полето.![]()
ами за 1-ви път...хммм в легло е най добре според мен
Za parvi pat nai-dobre da ne e na kraka nai-dobre na leglo trqbva da e dosta udobno(osobeno ako i na dvamata vi e za parvi pat)!!!
Hotel,shte prejalite 50-60-70 lv za 1 sex![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Наемете си няква стаичка само за вечерта... или в някой по-евтин хотел![]()
>>> House Music <<<
Еми най-добре или у вас, или у тях на легло.Най-удобно ще е за момичето.![]()
.. стая в по-забутан хотел/мотел .. хижа (нали уж на екскурзия с класа) .. у някой много добър фр (тоя номер става само ако фр наистина ти е гот човек) , на вилата .. на някво парти (ама трябва да си резервирате спалнята и тя да е с ключ) . Мерак да имате , места винаги се намират . Обаче първия път задължително на легло !
Аве някой от вас двамата няма ли ГАРАЖ.Зимате едно одеалце и Бой вътре!!!
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Най-добре на легло.Отидете на някоя хижа или ако имате години в мотел/хотел![]()
Абе и в колата става ама е мизерия, не бих подесетил...![]()
Подкрепям-прави се за първи път на ТВЪРДО ЛЕГЛО!
Ако просто имаш един приятел, който ще ти направи огромната услуга да те отвори - по-добре поотложи това нещо.
Не мисля че е чак толкова голям проблем да се прави секс при наличието на родители, роднини, приятели или просто хора в съседна стая. Има хотели, приятели, излет сред природата, както и детски градини![]()
pomolete nqkoi priatel da vi dade kluch ot tqh .. na hotel mi izglejda malko ... kato magistralna prostitytka ... nai dobriq variant e v nqkoi priatel ...
kolkoto i neromanti4no da mi se vijda parviq pat e nai -dobre na leglo...posle moje da se esperimentira. Ama ima li jelanie ima i na4in ne se opravdavaite s lipsata na mqsto za OSA6TESTVQVANE NA POLOV KONTAKT![]()
E 6to da e zadaljitelno na legloПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Абе вие с тва легло... То и 2-рия път не е кой-знае колко по-различен от 1-вия...![]()
Стига да е удобно може и на капака на колата, или между задния споилер и задния капак да я позиционирам мадамата...![]()
Ммда, съгласна съм!Първоначално написано от Shmatko
![]()
Ей пич, готин аватар!:P
Мерси?Първоначално написано от BaD_GirL ™
За кое си съгласна? Щом си съгласна дай да размениме телефоните и пробваме капака...![]()