- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- bremennost
ako mi e do6lo na vreme ima li nqkakva opastnost da sam bremenna ?
Speciqlno ti si bremenna,sajelqvam...
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Няма... А може ли да попитам какви по-точно са съмненията ти, че реши да зададеш въпроса си?
Sigorno q boli STOMAHAПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ухх верно, че имаше една и с такова оплакване...Първоначално написано от DjBaloon
6tom ti e do6lo sledovatelno ne si bremenna
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
estestveno che nqma opasnost. samiq fakt che ti e doshlo pokazva che ne si. bez znachenie dali e na vreme
babi girl, slu4aino da si 4uvala za cvetna bremennost??? moq priqtelka be6e bremenna taka i razbra 4ak kato polu4i spontanen abort. veselo nali
сорри че ще ти ползвам темата, ама не искам да пускам 1932874734638 нова тема по въпроса, та:
правихме го без предпазни мерки, но ми дойде след 2 дни по план, има ли вероятност да е станал гаф??
ще си направя и тест за 100% ама не е минала 1 седмица още и реших да с епосъветвам с вас![]()
da!bremenna si!she rodish 8 znaci!
deba i tupite hora!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Естествено, че не си бременна! Щом ти е дошло какво повече искашПървоначално написано от bibi@fit
Според мен изобщо няма нужда от тест, но ти си преценяваш.