.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Garnier Pure

Guest

Garnier Pure

Ima li nqkoi, koito e polzval Garnier Pure (za zapu6enite pori)
    4udq se dali da si go vzema, ima li efect?

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Аз не съм го използвала,но чух мн добри отзиви за него
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Guest
    na kva cena e ,nqkoi 6te mi kaje li,pls!

Супер фен
    Към 8лв е(7.50 по-точно..но насякъде е различно),ползвала съм го..и горе долу го бива само трябва да се ползва редовно
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    И друг път съм казвала - Гарние и нищо друго . Купи си по-добре всичките неща на тази серия .. няма да съжалиш .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    И друг път съм казвала - Гарние и нищо друго . Купи си по-добре всичките неща на тази серия .. няма да съжалиш .
    ThePainIsREal e prava-az go polzvah tova za 4ernite to4ki 1 sedmica po 2 pati na den za nosa si i si4ko se iz4isti sega si slagam samo ot vreme na vreme kolkoto da poddarjam kojata 4ista

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Много са им добри на Garnier продуктите.Аз позлзвам всичките им продукти и съм много доволна.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Супер фен
    Сега е излезнал по-нов и си взех от него,пожете стария свърши и съм доста по-доволна!Като паста за зъби е,в смисъл бяло е и пак си има сини точици,на мен лично повече ми харесва
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си