Здравейте! Аз съм едно много объркано момиче... Имам си приятел от 2 години. Първоначално връзката ни вървеше повече от перфектно, бяхме като в приказка... докато един ден той не ми изневери с бивша негова приятелкал. Простих му изневярата. Но от тогава започнаха проблемите. Той разбра че го обичам страшно много и че немога да бъда без него... Започна да ми забранява да излизам с приятелките ми, да не ми дава да отида кадето и да било без него... а той ходеше навсякъде без да му правя проблеми. Тези негови забрани ме побъркваха, но неможех да си представя живота без него. И така с времето имах все по голяма нужда да излязя с някоя приятелка. Излъгах го няколко пъти и излязох, просто не издържах. Той разбра и спря да ми вярвя. Сега все още сме заедно, той се държи по същия начин, постоянно се караме, но съм безсилна... незнам до кога ще продалжи всичкото това но немота да сложа край ... какво да правя Извинявайте за тъпата тема и че ви отнех от времето ви, но просто трябваше да споделя с някого