- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Даскало в събота
кажете ми че се нервирам яко само аз ли ходя на даскало събота и да са самоубивам вече че супер много ме е яд !
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
emi ne ne si samo ti i nas ni vikat na daskalo v sabota,ama to e zaradi praznika
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
ми май си само ти!!!Първоначално написано от sexy_anji_
![]()
ходя на даскало всяка събота това ми е по програма и обикновенно в събота имаме много домашни и контролни и ПФФФФФФФФФФФФФ баси ужаса...
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Не ходя и в момента не се сещам за някой познат, който да ходи.
Събота и неделя почиваме
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
ще стачкувам![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
До сега не съм ходила на училище в събота, имало е дни когато са ни викали да отидам ( отучваме ), но вече е против законите да се учи в събота...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
в икономическо бзззззз.... аз си лягам лека ви нощ приятени забавления![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
xei ne si samo ti i az xodq ma na 4as`tno daskalo!!4e i po Angliiski taka 4e i az sa nervq!Pak i 6i bade dobre ako ne u4im ma NA!![]()
![]()
![]()
Ти и половината студенти..тъй че споко не си сам!Радвай се докато си ученик че после..си е е*ало майката!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
уууу направо не мога да се сетя ако сега трябва да се радвам как ще ми се ебе майката после..... аз от ссссссссссссега ми писна, че после............ пф айде чао приятнен сън и честит ви 3ти Март
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Ми нас рядко са ни викали![]()
az sum v novo daskalo.. i neshto.. 3 mart za nishto go nqmattai de iskah da kaja 4e ne sme na dasklao :P
Дам..тва за пръв път го чувамПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Как така в събота ве?Ние учим така най-мн веднъж на 3-4 месеца
Не, не ходя в събота на даскало, нямам и такива познати ...
Това е гадно...![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ква е тая работа да се ходи на даскало в събота е
аз до ся наи много 2-3 пати да сам ходил на даскало в събота и то защото се е отучвало как ши ма накарат да ходя на даскало в събота
В старото даскало са ни викали няколко пъти и повечето пъти сме ходили,ама то половината часове са свободни,щото даскалите ги мързи повече от нас да идват на даскало!![]()
Как в събота ще ходите на даскало?Тва за първи път го чувам!
![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
АХАХАхаХАхаАХ
Друго си е петък вечер, края на изтощителната седмица, цела нощ купон на 6, да знаеш че като се прибереш лягаш на топличка възглавница..мм..![]()
ми нас са ни викали в предишното да отучваме съботата/не че някой идваше/а сега съботата и неделята имаме допълнителни школи, но познавам хора, които даскалото в събота им е по програма
но няма начин...
![]()
Ay az edvam 5 dena izdarjam...predstavqm si da hodq i sabota !![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...