4та Глава
Вестникът не беше интересно четиво за десети път вече чета за папагала който се научил да пее одата на радостта на три езика и ми става все по досадно.Само да я намеря тая сврака ще и оскуба перата.А и възглавницата почна да ми лази по нервите.Няма да е лошо Албърт да идва вече.Тропане аххх ето го мойто момче.
Приятеля ми влезе нервно в стаята и вдигна възглавницата.Опа... това не е Албърт.
************************************************** ******************************************
-Това беше рекламен провал!Вече никой няма да пожелае да купува продуктите ни.Ще се страхува да не направят бунт и да превземат дома му.
Простосмъртният говори отекчително.Сърдитият му поглед ми е неприятен.Скоро много скоро тази земя ще стане моя и ще направя с жалкия организъм каквото трябва.
-Трябва да предприемем мерки и сами да спрем колективът на мп3плейърите преди да се е намесила полицията иначе фирмата ни ще бъде в много затруднено бизнес положение.Ако умрат още хора могат да ни вземат дори правото да произвеждаме уреди.
Уокмените свършиха добра работа бях ги подценил.Доказателство,че дори аз Тесус великия демон унищожител на галактики греша.Скоро и тази нагла планета ще стане част от империята ми.Човеците ще бъдат интересно забавление за двора ми.
Трябва да призная,че планът ми е гениален почти колкото самият мен.Да отворя портала към империята си като първо обсебя човек и се направя на един от тях е може би най-добрата идея хрумвала на демон това хилядолетие.
-Това е за днес скоро ще получите нареждания кой какво да прави за да спрем заплахата.
Беше време,омръзна ми да слушам грозноватия простосмъртен.Най-сетне ще излеза от задушната сграда.Дотегна ми от човешкото нищожно тяло задушавам се лесно,кихам и кашлям,но това е само временно.Скоро ще ми говорят на вие и тук и ще си седя в красивото демонично тяло.
-Господарю.
Беше един от слугите ми който пренесах със себе си,малък и досаден имп,но много полезен в някой случай.
-Господарю засекохме друг демон,тук на планетата.
Какво?! Неможех да позволя на друг да ми отнеме това богатство.Не трябва да се показвам изненадан пред слугите си.Ще му отговоря спокойно.
-Разбери кой е и ми докладвай.
-Да ваше превъзходителство.
Присвих очите си за да изглеждам по страшен.Демоничен психологически номер,учихме го в гимназията.
-Но първо кажи на мп3плейърите,че той се опитва да ги експлоатира.
Казах мъдро като подадох снимка на жалкия землянин който се изживяваше като шеф на компанията.
************************************************** ******************************************
Този мухльо все мен натоварва с най-трудните задачи, но някой ден ще му го върна.Защо и аз не бях голям и страшен демон като него еххх,а трябва да му слугувам тук.
Как се преговаря с безмозъчни мп3ки.
Като начало трябва да ги открия.Къде щях да отида ако бях мп3ка с погрешно сложени крака и повреден от демон изкуствен интелект?