- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- priklu4enski
Zdr nqkoi moje li da mi kaje malko priklu4ensi filmi.plss.no da ne sa svurzani s koli {momi4e sum} thanks predvaritelno. :)
ЗнАм Че Не СъМ ИдЕаЛнЪ,пРЗцаКъЪш Ли Мз ПрА!ш ГрЗшКъ ТуТаЛнЪъ..аКу уБиЧъМ уБиЧъМ Ду КрАй..Не Мз ПоЗнАъШ пО ХуУ Си ТрАй..ЖиВеЯ КаКтУ Си ИсКъМ и За Н!КуЙ Ни Мъ E*е,ПаДъМ и СтАфЪм аМъ Се СъЪм ДуБрЕ[!] [nадуtи`фукLи]
http://bgshare.com/searchok.html dano ti haresa.Mn e gotin.Te sa 3 4asti.
РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]
kazva se "mr and mrs smith"
РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]
Ето ти сайтче,за да се ориентираш кой филм би искала да гледаш ,пък после и линк ще дадем.http://filmite.com/index.html?genre=2
az moga da ti kaja da gleda6 bibleotekarq 1 i 2
mn sladki film4eta stil indiana djouns v glavnata rolq e noan uaili... ave onq det igra dr. kartar v spe6no otdelenie![]()
mss na vsi4ki
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 9:39 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
az moga da ti kaja da gleda6 bibleotekarq 1 i 2
mn sladki film4eta stil indiana djouns v glavnata rolq e noan uaili... ave onq det igra dr. kartar v spe6no otdelenie
aq toq film kak se pi6e na english.plss kaji. [-o<
ЗнАм Че Не СъМ ИдЕаЛнЪ,пРЗцаКъЪш Ли Мз ПрА!ш ГрЗшКъ ТуТаЛнЪъ..аКу уБиЧъМ уБиЧъМ Ду КрАй..Не Мз ПоЗнАъШ пО ХуУ Си ТрАй..ЖиВеЯ КаКтУ Си ИсКъМ и За Н!КуЙ Ни Мъ E*е,ПаДъМ и СтАфЪм аМъ Се СъЪм ДуБрЕ[!] [nадуtи`фукLи]
izgledah bibliotekara (i 2-te 4asti) i e mn gotin ako nqkoi moje da kaje nqkakuv v podoben stil.plss kajete o6te. [-o<
Ong Bak много добър филм, страхотен е.
Съкровището
mesmer