- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- trik4eta pri celuvaneto
Kajete nqkakvi dvijeniq pri celuvaneto koito sa vi priqtni4e ne sam mn opitna v celuvaneto pak sled 2-3 dni shte si vidq novoto gaje
pls sorry ako temata se povtarq.
eto nqkolko ot mene, a i v saita ima o6te dosta trik4eta sled malko 6ti namera statiqta, ta eto gi moite koito na men mi haresvat:
1. dokato se celuvate s ezik mu hvani ezika s ustni i go zasmu4i, ne mnogo leko 6tot nqma da useti ni6to, no i ne mnogo silno taka 4e da go zaboli
2. dokato se celuvate samo s ustni:
a) obliji mu unstnite (ustnata) s ezik
b) zasmu4i mu ustnata i q zahapi leki4ko
za sega se se6tam samo teq 2te, ako se seta o6te ne6to 6te editna posta
etid: eto go i linka http://www.teenproblem.net/s/1044.html
edit 2:napisah gi su6tite ne6ta, a i te vajat i za mom4eta i za momi4eta, ednakvo e (ili pone az taka si mislq)Първоначално написано от Ice_Queen
Засмучи му езика..нямаш идея как ги възбужда момчетата(ако си момиче де,не разбрах много),ако си момче..хм..аз обожавам като ми прехапе съвсем леко устните
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
saglasna sam s mneniqta po gore sp e gotino probvai
Na4i sedite si...protqga6 ruka kum nego gu6ka6 go prez vrata i mu tegli6 edin zdrav ezik...ama taka da mu mine prez cqloto lice ..naprao go izmiii 4e i v nosa mu brakni...Ako sled tazi celuvka toi iska da se celunete pak...Evala si4ko e stra'otno![]()
това което написа Ice_Queen е супер ама супер яко....опитайте...ААХаххахПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Готино е да го целунеш от едната страна на устните, края им...Така ще има тръпка, желание за още, само крайчеца целуваш, после захапваш примерно долната устна, после може много нежно ухото, после пак устните![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от hforce
,не беше същото ,специално погледнах какво си писал
![]()
Аааа луди ли сте?! Да се хапят...цЦцЦцЦц... Това не е от най-приятните занимания,особено ако го ръфне по-здравичко не завиждам на горкото момче.По-добре недейте да се хапете
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
как беПървоначално написано от strawberry
,как без хапане... якото е ,ест няма да те ръфат,тоя/тая би трябвало да се осеща какво прави..
![]()
триков ?
хм ...
ем докато я целуваш и казваш : Фокус-мокус !![]()
а вие момичетата обичате ли да ви засмукват езика?
Ако нещо друго засмуче ще има по-добър ефект.Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
![]()
![]()
![]()