.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    гостчи
    Guest

Да Ви се оплача. :(

Ми моя е на работа от понеделник до събота от 8ч. до 17ч., а аз съм на даскало от 8ч. до 14ч. и единствено може да се виждаме вечер, и то не всеки ден, а от три седмици насам кара по две смени, демек от 8. до 22ч. и след работа е супер уморен и само охка и пъшка и така ми скапва настроението. И напоследък се виждаме веднъж седмично, и аз нещо почнах да излизам с неговите приятели... а пък супер мноо си го харесвам, и той си ме харесва и ми е много кофти когато не мога да го видя, а и няма начин да променя нещата.. обаче тва не е никва връзка да се виждаме толкова рядко и аз супер мн си свикнах с него когато имаше повече свободно време. Разбираме си се отлично, ама тея рядки срещи... нещо не е мноо добре. И наистина ми е супер криво, че се виждаме толкова рядкооооо и не знам кво да правя ся.. а от тоя месец започват гостуванията на Локомотив Пловдив извън града и тука ся сумати време ша ходат агитките по мачовете на Локото и ся хептен ша си го виждам ОЩЕ ПО РЯДКООООО ама то пък и ако се виждахме прекалено често има вероятност да си омръзнем, а пък ако не се виждаме често тръпката може да изчеезнееее Искам си него Не ща друг

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с него, опитайте се да намерите време.А през събота и неделя, не можете ли да се виждате?

гостчи
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Говори с него, опитайте се да намерите време.А през събота и неделя, не можете ли да се виждате?
    ама и събота работи. а неделя спи до късно и пак само вечер може да се виждаме ((((. ама ок - ще си поговоря с него

Град
    Somewhere in deep space
    Не е болка за умиране и събота и неделя да се виждате, предцени дали момчето си заслужава и ако мислиш, че да тогава поговорете и намерете кога да се виждате макар и рядко.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от гостчи
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    ама и събота работи. а неделя спи до късно и пак само вечер може да се виждаме ((((. ама ок - ще си поговоря с него
    Вечер, но все пак се виждате.Но все пак му кажи да обмисли решението за друга работа.Не искам да давам акъл, но определено и на него не му се отразява добре, щом се връща скапан.

prosto trqbva da pogovorite da mu kajesh kakvo ti e na tebe pak toi bi trqbvalo da se zamisli

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами защо примерно не спите заедно? Някой път у тях, някой път у вас? И така ще си наваксвате за през деня

ми кажи му че искаш да се виждате по-често.Той едва ли може нещо особено да направи шом е на работа в крайна сметка,а и сега като каваш че ше ходят с агитката можеш а ходиш с тях,тва е супер вариант..по мачовете става супер....
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ами излизайте в неделя.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ами, като няма начин ще трябва да се съобразяваш с вренмето му.

Град
    In The Deep Forests! :)
    mi za si4ko si ima na4in...a 6tom go obi4a6 6te namerite na4in..spored men nai dobre da pogovori6 s nego i da mu kaje6 4e po4va da ti lipsva i taka moje da namerite nqkvo re6enie
    AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами така се получава-и аз съм до 8 и половина на лекции и съм зверски уморена, но намирам време да го виждам и делничните дни, защото искам. Има ли желание-получава се! Просто трябва да си настроите графика и ще се получи. Съберете се и си определете кога ще се виждате и по колко.

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: Да Ви се оплача. :(

Цитирай Първоначално написано от гостчи
    Ми моя е на работа от понеделник до събота от 8ч. до 17ч., а аз съм на даскало от 8ч. до 14ч. и единствено може да се виждаме вечер, и то не всеки ден, а от три седмици насам кара по две смени, демек от 8. до 22ч. и след работа е супер уморен и само охка и пъшка и така ми скапва настроението. И напоследък се виждаме веднъж седмично, и аз нещо почнах да излизам с неговите приятели... а пък супер мноо си го харесвам, и той си ме харесва и ми е много кофти когато не мога да го видя, а и няма начин да променя нещата.. обаче тва не е никва връзка да се виждаме толкова рядко и аз супер мн си свикнах с него когато имаше повече свободно време. Разбираме си се отлично, ама тея рядки срещи... нещо не е мноо добре. И наистина ми е супер криво, че се виждаме толкова рядкооооо и не знам кво да правя ся.. а от тоя месец започват гостуванията на Локомотив Пловдив извън града и тука ся сумати време ша ходат агитките по мачовете на Локото и ся хептен ша си го виждам ОЩЕ ПО РЯДКООООО ама то пък и ако се виждахме прекалено често има вероятност да си омръзнем, а пък ако не се виждаме често тръпката може да изчеезнееее Искам си него Не ща друг
    му булка кажи му го това на него!!!!!! "ако се виждахме прекалено често има вероятност да си омръзнем"--а е тва е мн тъпо...не е никак вярно това си зависи от хората не по колко се виждате..!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Момчето работи. Не бъди лигла и не му надувай главата.
    Еми така е като някви пикли дето още не са завършили ходят с вече работещо момче(мъж)..........Ето ви защо съм против тия огромните разлики....А ти.......си......смешна......нали от тия парички ти плаща сметката... И ти купува подаръчета.... ...леле....

П.С.Леле кколко съм се озлобила днеска....

гостчи
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Момчето работи. Не бъди лигла и не му надувай главата.
    Еми така е като някви пикли дето още не са завършили ходят с вече работещо момче(мъж)..........Ето ви защо съм против тия огромните разлики....А ти.......си......смешна......нали от тия парички ти плаща сметката... И ти купува подаръчета.... ...леле....

П.С.Леле кколко съм се озлобила днеска....
    Не е така. Три години ни е разликата, а и аз не му позволявам да ми плаща каквото и да било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си