Ми моя е на работа от понеделник до събота от 8ч. до 17ч., а аз съм на даскало от 8ч. до 14ч. и единствено може да се виждаме вечер, и то не всеки ден, а от три седмици насам кара по две смени, демек от 8. до 22ч. и след работа е супер уморен и само охка и пъшка и така ми скапва настроението. И напоследък се виждаме веднъж седмично, и аз нещо почнах да излизам с неговите приятели... а пък супер мноо си го харесвам, и той си ме харесва и ми е много кофти когато не мога да го видя, а и няма начин да променя нещата.. обаче тва не е никва връзка да се виждаме толкова рядко и аз супер мн си свикнах с него когато имаше повече свободно време. Разбираме си се отлично, ама тея рядки срещи... нещо не е мноо добре. И наистина ми е супер криво, че се виждаме толкова рядкооооо и не знам кво да правя ся.. а от тоя месец започват гостуванията на Локомотив Пловдив извън града и тука ся сумати време ша ходат агитките по мачовете на Локото и ся хептен ша си го виждам ОЩЕ ПО РЯДКООООО ама то пък и ако се виждахме прекалено често има вероятност да си омръзнем, а пък ако не се виждаме често тръпката може да изчеезнееее Искам си него Не ща друг