.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: truden period.

Hybrid View

freedom
    Guest

truden period.

Sega iskam az da razkajq moq problem. i ako mojete da mi otgovorite kakvo mislite za tova.!

Zapochna se taka: trugnahme s 1 momche nqkade okolo mesec i polvin ili 2 meseca bqhme zaedno.. vsichko beshe 'idealno' .. vseki den imahme kontakt ( sms .. posle po interneta si chatihme, vijdahme se kogato mojahme ) .
    V vtornik oshte vika, che me obicha - nadqva se tazi vrazka da produlji i taka, no v chetvurtak stana taka che mi kaza:
    - ne znae kakvo iska,
    - za sega iska da e sam ( ne e vapros che ima druga )
    - trqbva za vsichko da si pomisli
    - sprql e da chustva neshto kam mene
    - moje kato si pochinem ot sebe si moje da e po dobre
    - kato vsichko si premisli sled vreme i kato vsichko mu se izqsni moje pak da sme zaedno... kaza mi che vinata ne e v men a v nego i che ne znae kakvo iska. Pitah go dali beshe prez tazi sedmica ( kaza, che togava se poqvi tova ) dali e bil iskren s mene, toi mi otgovori 'da' i ne bilo taka, che e tursil dobrq moment koga da mi go kaje..
    Men tova mn me zabolq. Obache do nqkade go razbiram, ne moga da sila da go karam da e s men. Ne mi e lesno. heh i sega nz.. nz tochno kak shte se razviqt neshtata !

Мега фен Аватара на koalka
    Това момче не те е обичало, не може чувствата да изчезнат толкова бързо на човек, който обича...И в момента не мисля, че има чувства, щом иска да е сам(не с теб).

freedom
    Guest
    moje da. ama toi prosto ne znae kakvo iska.. izgubil se e.. v tova vsichko. trqbva vsiko da si uredi.

Мега фен Аватара на koalka
    Ок, нека помисли, но не мисля, че иска да е с теб. Нямаше да ти каже, че не е сигурен и иска да е сам.

freedom
    Guest
    moje sashto.. smisal nqma da go chakam dokato se namisli.. ! Ama sluchva se che ponqkoga horata imat truden period, i naistina ne znaqt kakvo iskat ili tolkoz sa se izgubili, che ne znaqt daje kakvo chustvat.

Когато едно момче ти каже,че иска "почивка",значи е ужасно неуверен в чувствата си или изобщо ги няма!И във всички примери ,от които напоследък бях заобиколена...двоиките просто се разделяха...Мъжете ни лъжат толкова очевидно,ние пак им вярваме!

Re: truden period.

Цитирай Първоначално написано от freedom
    Sega iskam az da razkajq moq problem. i ako mojete da mi otgovorite kakvo mislite za tova.!

Zapochna se taka: trugnahme s 1 momche nqkade okolo mesec i polvin ili 2 meseca bqhme zaedno.. vsichko beshe 'idealno' .. vseki den imahme kontakt ( sms .. posle po interneta si chatihme, vijdahme se kogato mojahme ) .
    V vtornik oshte vika, che me obicha - nadqva se tazi vrazka da produlji i taka, no v chetvurtak stana taka che mi kaza:
    - ne znae kakvo iska,
    - za sega iska da e sam ( ne e vapros che ima druga )
    - trqbva za vsichko da si pomisli
    - sprql e da chustva neshto kam mene
    - moje kato si pochinem ot sebe si moje da e po dobre
    - kato vsichko si premisli sled vreme i kato vsichko mu se izqsni moje pak da sme zaedno... kaza mi che vinata ne e v men a v nego i che ne znae kakvo iska. Pitah go dali beshe prez tazi sedmica ( kaza, che togava se poqvi tova ) dali e bil iskren s mene, toi mi otgovori 'da' i ne bilo taka, che e tursil dobrq moment koga da mi go kaje..
    Men tova mn me zabolq. Obache do nqkade go razbiram, ne moga da sila da go karam da e s men. Ne mi e lesno. heh i sega nz.. nz tochno kak shte se razviqt neshtata !
    Ами има друга, повярвай ми. При мен беше същото - до последния момент всичко беше идеално и изведнъж - пльок.
    Чак след месец разбрах истинската причина.

ne se obvinqvai toi e vinovniq v tozi sluchai ostavi go zabravi go pak tui kat sa osaznai shte doide da ti se moli

freedom
    Guest
    nqma druga. ne e takava situacjqta!

Цитирай Първоначално написано от freedom
    nqma druga. ne e takava situacjqta!
    Да и аз така си говорех. Дори не предполагах.. не ти разбираш ли че ДОРИ НЕ ПРЕДПОЛАГАХ ей така не ми минаваше през ума подобно нещо. И след месец... земи тоя демидж. Така че не разчитай на "ситуацията е друга".

Цитирай Първоначално написано от natity
    ne se obvinqvai toi e vinovniq v tozi sluchai ostavi go zabravi go pak tui kat sa osaznai shte doide da ti se moli
    Може да дойде, а може и да не дойде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си