- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Метъл кръчми
Такам, дойде и мой ред да пусна някоя и друга тема, не го правя често за това се извинявам предварително ако не и е тук мястото, та въпроса ми е следния, наскоро имам рожден ден и мисля да го отпразнувам в някоя кръма, в която да пускат метъл и да дават алкохол без проблем щот никой няма 18 от компанията, трябва ми кръчма в центъра някаде или поне да не е много далече и да отваря от към обед че Амстердам отваря в 5 а ми е късно тогава
"Халбите" на малките 5 кюшета...но не очаквай да пускат само бруталии...последният път, когато бях там, се пускаха разни...рокчета. "Спорко" - до зала Универсиада, там са бруталиите.
В Халбите съм ходил 2 пъти, първия път сервитиора беше метъл и ми беше адаш и ни даде алкохол без проблеми, но втория път беше няква жена и пихме по кола и си тръгнахмеПървоначално написано от `Death`Whore`
Спорко не я знам, но ще вида каде точно се намира и ще мина от там някой ден да я вида и сигурно там ще е
Адамс(има две в младост и на центъра),Лавале(точно до съдебната палата).Амигос(павлово),тук в моя квартал също има едно но незнам как се казва точно(в блока до този с лавацата-червения).уфф сещам се за поне още 10 през някво време ще пиша още
Или така наречената от моята компания "Тенекия"Първоначално написано от `Death`Whore`
, ако говориш за тази , която е от другата страна на пътя и е по едни малки улички
![]()
Нема такова чудо там - само метъл (рок де, разбирате ме), никва друга музика. Супер яко еПържените картовки са страшни и върват много добре с една биричка
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Първоначално написано от HardcorE_AFA
Ей, ще ми кажеш ли къде е точноЩото аз в метъл кръчма в младост доса не съм ходила
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
АА, там е много яко! Ама аз не мога да обясня![]()
Да, страхотно еПървоначално написано от `Death`Whore`
Споко, аз ще го обясня:
Заобикаляте дългия блок с Неделята и т.н., който е срещу зала Универсиада (на другата стрна на Шипченски проход). Минавате на успоредната улица и ще го видите по пътяЩе го познаете по моторите отпред
![]()
Erin Everly
И моето любимо Rock from Heart (намира се... около първа английска.), ама то отваря към... 18:30- 19.00.
А лавеле е гадно, щото е супер миниатюрно![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Abe ne slusham metal
no v burgas znam edna dve kru4mi
Yes- do garata
Party club po bul. Bogoridi... En-joy metali
164забрана за ползване на профил 2т.
Говорим за София![]()
Аз уж живея в Малдост, ама не знам да има метъл кръчми...Първоначално написано от ErinEverly
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
http://metal.best.bg/v2/mmap.php?city=sofia
виж тук има списък, но не знам доколко информацията е достоверна, а и не съм ходила на тези места, че да ти кажа впечатленията си.
Ами... там на спирката на тролеите (Бяло море) 1,2,4 до един магазин за подаръци.Първоначално написано от hforce
Saatana vittu perkele hate crew!
Всяко едно заведение можеш да си го запазиш и да си поръчваш музиката. Алкохола...кой ви иска години още?
Значи не сте достатъчно тру...ех, кви моменти съм имала в "Адамс"- Младост..ехх...Първоначално написано от bungle
![]()
Иначе...ъм...то се шътува с 213/214...абе малко след кауфланд една или две спирки не съм броила, и кат слежнеш на спирката продължаваш там към блоковете и то пирлича повече на къщурка, отколкото на кръчма, но вътре е ебаси широкото и пускат некви яки концертчета/клипчета...мноуе яко!
(ъъъ супер го обясних няма що!)
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от brain_stew
Хаххахах... Аз съм си фенка на Тенекията
Бтв, тва е младост 3 и 4, не 2А ти май говориш за Дървеното, доколкото ми го описваш
Аз там много съм ходила, но метъл/рок доса не съм чула там
![]()
Erin Everly
Къде съм казала, че е Младост 2...иначе не знам как му викат иначе, но знам, че тва е Адамс в Младост 4!Първоначално написано от ErinEverly
![]()
Чай че стана объркване... Прочела съм грешно
Тц.... Са ще ме накараш да ходя утре до там да го видя, може и да са го променили. Но дано да влезе някой друг, който знае къде е, за да обясни, че не съм сигурна, че говорим за едно и също. Въпреки че познавам младост много добре.
Бтв, спирката след поликлиниката ли, всмисъл 2рата след поликлиниката?
Erin Everly
Ако можех да свържа Адамса с мястото, където живее мъжа...щях да ви обясня...
Мен ме е страх от такива неща![]()
Ееее, хубу де!Мислиш ли, че съм броила спирките там...бях съ заплеснала по тебе!Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Иначе Ерин...аре се уговорим една събота или неделя ше те заведааа...тамън ше се видим малко!(ама че съм нахалнааа...а дори не си прося секс....)
Баси шибания неграмотник дет съм!
brain_stew,
Ще видим дали ще можем да го уредим![]()
Бтв, аз имам странното чувство, че те познавам.
Erin Everly
Първоначално написано от ErinEverly
![]()
Аре на ЛС!![]()