- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Iron Maiden
Гласувайте!
уфф ако имам кинтите съм там и 99% ще съм там де :Д
още в сряда отивам за билет!!!![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
От една страна се кефя, че останалите хора ще са радват, от друга ми е кофти `щот би ми се искало да отида на концерта им. Не че съм им фен, но все пак това са Мейдън.
бтв по-кофти ми е за Блинд Гардиан.![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Много се кефя, но се страхувам, че в момента нямам тази възможност... Тъжно...
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Интересно ми е дали възможността е парична? Защото много хора казват, че искат, но може би няма да имат парите. Да но ако откажат цигарите за този период ще съберат парите за концерта, а може би и повече. Но не го правят. Интересно ми е дали и за теб цигарите са по-важни от концертта.Първоначално написано от ErinEverly
бан по ип и профил
Паричен е проблемът, да. Но аз пуша 1 кутия на 3 дни и се лишавам затова от яденето в училище. Са съм с 15 лева, но трябва да ходя на коломаска, а и най-добрата ми приятелка имам рожден ден утре. Незнам кога е концертът и затова може и да стане от кирливите ми 20 лева стипендия и 35 лева, които съм изработила, но майка ми ги изразходва. А и ми трябва нова чанта, че старата е на гъз...Първоначално написано от Мo6nо
Абе, с една дума, спирането на цигарите няма да ми помогне да отида. А и, честно казано, аз си пазя парите, които нямам, за концерти на Guns'n'Roses, Aerosmith, Velvet revolver, Rolling Stones, Scorpions, Whitesnake и Bon Jovi. Тва са ми най-предпочитаните групи. Миналата година пропуснах концертите на Whitesnake и Scorpions, защото оперираха майка ми.
Незнам... Проблемът ми не е в цигарите.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
концертът е на 4 юни,за тва време тия пари се събират 5 пъти.![]()
Аз няма да мога да отида, защото няма да съм в България...
Но и да бях, щеше да ми е малко сложно с финансите.
Ако опитам да не пуша, няма да мога да отида, защото ще съм в затвора... Нямате си на идея как истерясвам ако не поема дозата си никотинТоку виж съм убила някой.
![]()
п.с Едно уточнение- ако бях в БГ щях да бачкам по това време, което значи- няма пак да мога... НО заради липса на време, не на финанси...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Концертът е след цели 3 месеца и мисля, че имаш възможността да събереш парите и ти го пожелавам да го направиш и да отидеш на концертта.![]()
бан по ип и профил
А дали билетите няма да свършат през март?Първоначално написано от Магесник
Не мисля. Стадионът може да побера 30-40 хиляди души, ако не и повече. Мейдън не са Дъпеш, въпреки че билетите може и ужким да свършат през март както стана и с Дъпеш, т.е. да не свършат вдействително, а организаторите да направят трик, с които да накарат хората при последвало пускане на нови билети да ги закупят на секундата...Първоначално написано от Lake_bodom
бан по ип и профил
Тва е страхотно :P Щото има бъдещи доходи на семейството ми от земи, фирми и една къща, които ще дойдат наведнъж и най-вероятно дотогава ще сме се оправили и то достаПървоначално написано от Мo6nо
Ще видим.
Erin Everly
1.Мисля си че концерта няма да е Sold Out.Първоначално написано от Lake_bodom
2.Aз за тва ше се подсигуря като си взема билет още тази сряда.![]()
билетите тръгват от сряда(7 март) като първите 3000 са по 25 кинта,а след това ще са между 30 и 60 кинта,като най-вероятно тези по скъпите ще са за трибуните.
П.П.
току що прочетох новина за билетите,първите 10-ма които закупят билет за концерта на Мейдън ще получат бонус,или още един билет,или последният албум на групата.
яко е, че такава голяма група ще идва тука... но не ги харесвам изобщо, за да ходя на техен концерт.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Със сигурност ще има доста песни от новия им албум,но все пак те не са свирили тука от 12 години и се надявам да си изсвирят и всички класики.![]()
"... Те ще представят новия си албум "A Matter of Life and Death", който преди няколко месеца оглави отново роккласациите и за първи пък вкара групата в топ 10 на американското сп. "Билборд". У нас го издават "Анимато мюзик" ... " ":Първоначално написано от Lake_bodom
Иначе и аз ще ходя да си взимам билет в сряда, най-вероятно.
Миро предстаяш ли си да съм от първите 10 /което е почти невъзможно/ и да зема безплатен билет на Чефо![]()
Ше е ебати якото.
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
10000000000000000000% ще отида и ще ми е много яко![]()
ами аз?Първоначално написано от Supremacy`Girl
![]()
Кога пускат билетите?