.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    {pInki}
    Guest

Toi vinagi li svurshva?

Edin vapros ot men...Poneje vse o6te ne sum mnogo opitna taka dase kaje Momicheta, gajeto vi vseki put kogato pravite sex li svur6va? Zashtoto pravihme sigurno 40 50 minuti i toi taka i ne svurshi i as nqkak si se razocharovah posle i si mislq che problema e v mene://

Еми зависи от много неща ... но моя винаги свършва може и да не е в теб причината.По-голям ли е от теб
    ...it's WilD ObseSSioN...

LUDI4KA
    Guest
    ne ne vinagi oba4e spok ko te interesuva nego ti trqbva da si dovolna na teb da ti e haresalo

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Моя винаги свършва..но ако сте още неопитни, възможно е в началото да стават фалове. Все пак никой не се е родил научен.

Според мен като мине повечко време и се сработите и знаете точно какво му харесва на другия и всичко ще си е наред
    ...it's WilD ObseSSioN...

Моя винаги сваршва,но другите са прави,че ако сте неопитни стават и такива неща.Само напред

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Аз винаги свършвам

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Моят винаги е свършвал. Но пък други момчета са ми казвали, че не свършвали, когато много им се пикало, защото се чудили да свършат или да се напишкат. Неопитни сте, има време да се научите!

Мега фен
    Е, да се изпикаят, е баси! Тъпи ли са

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моя пък не свършва винаги. в смисъл, ако му е 2-ри или 3-ти път в рамките на 1 час свършва доста трудно, претърква се и актът става болезнен за него. А и аз чесно казано не съм фенка на дългото клатене и след 30-40 минути усещам пареща болка.

Супер фен
    Да, винаги свършва. А ти недей да се притесняваш, не е казано, че проблема е в теб. Приятеля ти може да не е успял да свърши по ред причини, например притеснение, умора, стрес и т. н., за това не си мисли, че само ти имаш вина

моят приятел винаги свър6ва,дори много 4есто се слу4ва и 2 пъти да свър6и,но ти няма за какжо да се притеснява6
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

хахах да да вие й кажете, че приятелите ви свършват по 6 пъти и накрая завършете с: ама ти не се притеснявай ако твоя не свърши...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

И моят приятел винаги свършва. Не се притеснявай, не е задължително проблемът да е в теб. Може да е друга причината-преумора, стрес или нещо друго.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    SF
    Ъммм.. еми да. Винаги свършваме и двамата. То тва е основната цел на упражнението

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    С повече практика се постига всичко , недей да береш грижи . Иначе при секс - да , винаги си e свършвал човекът .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от {pInki}
    Edin vapros ot men...Poneje vse o6te ne sum mnogo opitna taka dase kaje Momicheta, gajeto vi vseki put kogato pravite sex li svur6va? Zashtoto pravihme sigurno 40 50 minuti i toi taka i ne svurshi i as nqkak si se razocharovah posle i si mislq che problema e v mene://
    Да, в теб е проблема. Ако го възбуждаш достатъчно и ако му доставя удоволствие, голямо, ще си свърши момчето.

Цитирай Първоначално написано от LUDI4KA
    ne ne vinagi oba4e spok ko te interesuva nego ti trqbva da si dovolna na teb da ti e haresalo
    УМРИ КУРВО!!!

Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    Моят винаги е свършвал. Но пък други момчета са ми казвали, че не свършвали, когато много им се пикало, защото се чудили да свършат или да се напишкат. Неопитни сте, има време да се научите!
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Е, да се изпикаят, е баси! Тъпи ли са
    Пълни глупости от още по-големи глупаци.
    Когато си възбуден не можеш да се изпикаеш.
    Правил съм секс докато ми се е ходило до мястото, което никгоа не мога да уцеля, когато трябва, и разликата е в това, че по-трудно свършваш, защото чувственноста ти се намалява. Което е хубаво, от една страна, защото можеш да удължиш акта, но като цяло не е приятно иживяване, а и като си свърпиш работата трябав набързо да отиде да свършиш и другата, защото няма да има какво да те държи повече.

п.п. Пак казвам - има два канала и единия запусшва другия. НЕ можеш по време на секс да се напикаеш (жените могат, говоря за мъжете), освен ако приятелката ти не е грозна кат бившата ми (туква вече се шегувам де :Р)
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    УМРИ КУРВО!!!
    Не си Грубиян!!
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Мега фен
    А по-яко ли е да се мъчиш да ебеш, докато ти се пикае?

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А по-яко ли е да се мъчиш да ебеш, докато ти се пикае?
    Ама ти хич не четеш.
    Цитирай Първоначално написано от PankO
    Правил съм секс докато ми се е ходило до мястото, което никгоа не мога да уцеля, когато трябва, и разликата е в това, че по-трудно свършваш, защото чувственноста ти се намалява. Което е хубаво, от една страна, защото можеш да удължиш акта, но като цяло не е приятно иживяване, а и като си свърпиш работата трябав набързо да отиде да свършиш и другата, защото няма да има какво да те държи повече.
    По-... безчувственно е... Пф, не, даже хич не си заслужава.
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Е ако е пил алкохол преди това може и да се затрудни при свършването
    Най-добрата защита - усмивката!

Град
    софия
    da mnoo qsno

ако не свърши сигурно акъла му не е бил там

Craig David-Walking Away

Мега фен Аватара на koalka
    Винаги свършва, да.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Явно само аз съм със старчок Ама така си е-друго е да правиш секс с 15 годишен-все си свършва! И на 4-тия път секс в рамките на 3-4 4аса ли свършват?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си