- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Toi vinagi li svurshva?
Edin vapros ot men...Poneje vse o6te ne sum mnogo opitna taka dase kajeMomicheta, gajeto vi vseki put kogato pravite sex li svur6va? Zashtoto pravihme sigurno 40 50 minuti i toi taka i ne svurshi i as nqkak si se razocharovah posle i si mislq che problema e v mene://
Еми зависи от много неща ... но моя винаги свършва може и да не е в теб причината.По-голям ли е от теб![]()
...it's WilD ObseSSioN...
ne ne vinagi oba4e spok ko te interesuva nego ti trqbva da si dovolna na teb da ti e haresalo
Моя винаги свършва..но ако сте още неопитни, възможно е в началото да стават фалове. Все пак никой не се е родил научен.
Според мен като мине повечко време и се сработите и знаете точно какво му харесва на другия и всичко ще си е наред![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Моят винаги е свършвал. Но пък други момчета са ми казвали, че не свършвали, когато много им се пикало, защото се чудили да свършат или да се напишкат. Неопитни сте, има време да се научите!![]()
Е, да се изпикаят, е баси! Тъпи ли са![]()
Моя пък не свършва винаги. в смисъл, ако му е 2-ри или 3-ти път в рамките на 1 час свършва доста трудно, претърква се и актът става болезнен за него. А и аз чесно казано не съм фенка на дългото клатене и след 30-40 минути усещам пареща болка.
Да, винаги свършва. А ти недей да се притесняваш, не е казано, че проблема е в теб. Приятеля ти може да не е успял да свърши по ред причини, например притеснение, умора, стрес и т. н., за това не си мисли, че само ти имаш вина![]()
моят приятел винаги свър6ва,дори много 4есто се слу4ва и 2 пъти да свър6и,но ти няма за какжо да се притеснява6
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
хахах да да вие й кажете, че приятелите ви свършват по 6 пъти и накрая завършете с: ама ти не се притеснявай ако твоя не свърши...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И моят приятел винаги свършва. Не се притеснявай, не е задължително проблемът да е в теб. Може да е друга причината-преумора, стрес или нещо друго.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ъммм.. еми да. Винаги свършваме и двамата. То тва е основната цел на упражнението
![]()
Робинята на Quench
Да, в теб е проблема. Ако го възбуждаш достатъчно и ако му доставя удоволствие, голямо, ще си свърши момчето.Първоначално написано от {pInki}
УМРИ КУРВО!!!Първоначално написано от LUDI4KA
Първоначално написано от BloodSoul
Пълни глупости от още по-големи глупаци.Първоначално написано от `Death`Whore`
Когато си възбуден не можеш да се изпикаеш.
Правил съм секс докато ми се е ходило до мястото, което никгоа не мога да уцеля, когато трябва, и разликата е в това, че по-трудно свършваш, защото чувственноста ти се намалява. Което е хубаво, от една страна, защото можеш да удължиш акта, но като цяло не е приятно иживяване, а и като си свърпиш работата трябав набързо да отиде да свършиш и другата, защото няма да има какво да те държи повече.
п.п. Пак казвам - има два канала и единия запусшва другия. НЕ можеш по време на секс да се напикаеш (жените могат, говоря за мъжете), освен ако приятелката ти не е грозна кат бившата ми(туква вече се шегувам де :Р)
![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Не си Грубиян!!УМРИ КУРВО!!!![]()
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
А по-яко ли е да се мъчиш да ебеш, докато ти се пикае?
Ама ти хич не четеш.Първоначално написано от `Death`Whore`
По-... безчувственно е... Пф, не, даже хич не си заслужава.Първоначално написано от PankO
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Е ако е пил алкохол преди това може и да се затрудни при свършването![]()
Най-добрата защита - усмивката!
da mnoo qsno![]()
ако не свърши сигурно акъла му не е бил там
Craig David-Walking Away
Явно само аз съм със старчокАма така си е-друго е да правиш секс с 15 годишен-все си свършва! И на 4-тия път секс в рамките на 3-4 4аса ли свършват?