- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов ли е това?!?!
Здравейте..Ами, проблема ми е следния-с приятеля ми ходим вече повече от 3 месеца, но имам чувството, че вече нещата не са както преди..В началото всичко беше идеално-виждахме се всеки ден, постоянно бяхме заедно.. казваше ми, че ме обича..
Но постепенно всичко започна да се променя..започнахме да се виждаме по-рядко, той стана някак по-студен към мен..Когато го попитах за това, той каза, че си правя грешни изводи, и че не можело да се виждаме толкова често заради работата му..
Просто не знам на какво се дължи това-аз правя всичко за него, не веднъж съм му доказвала колко го обичам и колко държа на него..представете си, дори съм го поставяла пред семейството си!
И за какво?!За да получавам упреци и недоволство!
Мисля, че той не държи истински на мен..
![]()
А тези дни май чашата наистина преля..имахме малък проблем, който впоследствие можеше да стане сериозен и за двамата и явно той искаше да се отърве от мен, затова се опита да изкара майка ми виновна..тя му беше звъннала по друг повод, а той с цялото си нахалство изръси, че му била казала да не се виждаме повече, а аз съм сигурна, че такова нещо няма и му се разкрещях, че само иска да си намери оправдание!Накрая той каза, че следващия път като се видим, ще си поговорим сериозно и ще се изясним.
![]()
А снощи пък се засякохме в местното кафе и той пак се държеше някак безразлично..дойде на нашата маса, каза само"Ми като гледам ти си с компания, аз съм с компания-май ще трябва да сме отделно тая вечер." и отиде при приятелите си.Аз по принцип не пуша, обаче тогава заради компанията и аз го правех.Тоя беше нещо недоволен от това, само ми броеше цигарите, накрая ме извика при него и каза"Колко цигари изпуши?" И аз"Ми към 8."И той пред приятелите си "А ся искаш ли и 8 юмрука?!"Олее идваше ми да го обезглавя направо!!!
![]()
Май не е той човека, който трябва да ми казва какво да правя и какво не!Ама си седнах де, цирковете за тая вечер стигаха.
И най-лошото е, че това не е за пръв път..той винаги се е опитвал да се налага за всичко, и аз понеже го обичам, съм се сългасявала с него.Съобразявала съм се с него за всичко, от неща относно външния ми вид, до неща за секса.Винаги повече съм давала, отколкото получавала.Ама..вече не знам дали си струва.
С него имам толкова прекрасни, незабравими моменти на щастие и толкова пъти на сълзи и болка..Той ту се държи супер мило и нежно, ту някак студено и безразлично.
Казва, че оценявал нещата, които правя за него, ама.. аз искрено се съмнявам, поне по някои негови действия не личи.
![]()
Оох сори за дългия пост, обаче..вече не знам какво да правя!
Все още, въпреки всичко, го обичам адски много, но.. вече не знам дали трябва да бъда с него!Искам, но.. тия неща..
Вие как мислите?Помогнете ми, моля ви! [-o< И благодаря предварително!
naistina seriozne problem..4udno mi e 6to ne sa ti pisali o6te!
1-vo mislq 4e kogato toi ti kre6ti tak..kogato te drazni s ne6to ne trqbva da myl4i6!trqbva da se ose6ta 4e i ti si 4ovek s prava i tnt...
2-ro...qvno vryzkata vi si struva ..ima ne6ta zaradi koito si struva da probva6 da prodylji6..no ne po sy6tiq na4in!toq razgovor si go provedete...i mu nabii v glavata da ne namesva va6te..6tot te nqqt ni6to ob6to s vas..i kfoto i da kajat vqjnoto e 4e vie iskate da ste zaedno!
opitai se da mu dade6 6ans..oba4e si mu kaji 4e i ti samata ne izdyrja6 ve4e..i ako 6te prodyljavate taka po-dobre da priklu4vate ot sega..za da ne se my4ite..pyk i da si vi ostane hubaviq spomen za hubavite migove...
ne se se6tam kakvo dr da ti kaja osven da pomni6 4e lubovta e prekrasna no ne e edna!
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
Не те обича вече и се опитва да те накара да скъсаш с него.
Ами мисля, че не бива да си толкова наивна. Трябва да покажеш малко инат. Не се съгласявай за всичко с него, защото така излиза, че нямаш мнение по дадения въпрос и като си толкова гъвкава и той вижда това - става така, че си позволява да те командва. Относно цигарите - според мен с право ти е казал "А искаш ли сега 8 юмрука?". При положение, че не пушиш, защо се затормозяваш с тези цигари и то точно пред него?!
Не знам какво друго да кажа.
1во - Преслава - Уморих се.Първоначално написано от crazy_sexy_mace
2ро - бях в подобна ситуация...
Приятелката ми правеше ВСИЧКО ЗА МЕН, караше се ДО СЪЛЗИ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ, те и казваха ужасни неща от рода на "Отиваш само за да го облужваш!!!", тя е плакала и им е казвала да престанат, но после пак бяхме заедно. Нещо неописуемо. Не разбирам как накрая всичко между нас свърши, но всичко си има някаква причина, макар и да изглежда скрита...
Моя съвет е да го напуснеш... направи го заради себе си!
Както аз не оценявах бившата ми, така и той не те оценява!
Сега Тя е щастлива! Много! С нов приятел, който я ОБИЧА ИСТИНСКИ, а не като мен. Желая го с всесърце и на теб! Искам да си щастлива! Личи си, че си страдала и страдаш... Заеби го тоя мой тип идиот и иди да си търсиш някое свястно момче, макар, че и ти не си много свястна щом пушиш заради компанията...
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Това момче не те обича и не знам защо търпиш такова отношение, като с нищо не си го заслужила.По-добре се разделете, така ще бъде по-добре за теб.
това не е нито любов нито връзка. Това си е чисто и просто мъчение!
Този го зарязвай!Как може да търпиш такова отношение?....
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
колкото и да го обичаш го забрави...така само ще страдаш не че като се разделите няма но е най-добре разделение отколкото заедно
toq ne te obi4e a privi vsi4ko vazmojno da skasa6 s nego taka 4e davai zareji go i s nameri po hubava gadje
Самоубий се.Първоначално написано от crazy_sexy_mace
Той просто е тъпак и се кефи да те разиграва..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
По - добре не пиши нищо, флуудър такъвПървоначално написано от Digital
![]()
По темата - или си му омръзнала тотално и иска да скъсате, но не смее да ти каже, или моментно чувство...Може да му дойде акъла, кой знае....
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И ти се самоубий.Първоначално написано от sherry
Мерси на всички за отговорите..помогнахте ми все пак.И вие, като приятелите ми, сте на мнение, че трябва да го зарежа.. и така и направих.
Честно да си кажа, в момента ми е много болно, обаче.. той продължаваше с това държание и.. просто бях принудена, нямах друг избор.
Дано поне по-скоро да мине..че в момента се чувствам много зле..много ми е мъчно, че така стана.. все пак 3 месеца и повече не са малко време.. супер много се привързах към него и мисля, че все още имам някакви чувства..
![]()
Защото не иска да го направи той...Първоначално написано от `Death`Whore`
Пф детска работа, остави го тоя...
I love you...