Здравейте..Ами, проблема ми е следния-с приятеля ми ходим вече повече от 3 месеца, но имам чувството, че вече нещата не са както преди.. В началото всичко беше идеално-виждахме се всеки ден, постоянно бяхме заедно.. казваше ми, че ме обича.. Но постепенно всичко започна да се променя..започнахме да се виждаме по-рядко, той стана някак по-студен към мен..Когато го попитах за това, той каза, че си правя грешни изводи, и че не можело да се виждаме толкова често заради работата му.. Просто не знам на какво се дължи това-аз правя всичко за него, не веднъж съм му доказвала колко го обичам и колко държа на него..представете си, дори съм го поставяла пред семейството си! И за какво?!За да получавам упреци и недоволство! Мисля, че той не държи истински на мен..
А тези дни май чашата наистина преля..имахме малък проблем, който впоследствие можеше да стане сериозен и за двамата и явно той искаше да се отърве от мен, затова се опита да изкара майка ми виновна..тя му беше звъннала по друг повод, а той с цялото си нахалство изръси, че му била казала да не се виждаме повече, а аз съм сигурна, че такова нещо няма и му се разкрещях, че само иска да си намери оправдание! Накрая той каза, че следващия път като се видим, ще си поговорим сериозно и ще се изясним.
А снощи пък се засякохме в местното кафе и той пак се държеше някак безразлично..дойде на нашата маса, каза само"Ми като гледам ти си с компания, аз съм с компания-май ще трябва да сме отделно тая вечер." и отиде при приятелите си.Аз по принцип не пуша, обаче тогава заради компанията и аз го правех.Тоя беше нещо недоволен от това, само ми броеше цигарите, накрая ме извика при него и каза"Колко цигари изпуши?" И аз"Ми към 8."И той пред приятелите си "А ся искаш ли и 8 юмрука?!" Олее идваше ми да го обезглавя направо!!!
Май не е той човека, който трябва да ми казва какво да правя и какво не! Ама си седнах де, цирковете за тая вечер стигаха.
И най-лошото е, че това не е за пръв път..той винаги се е опитвал да се налага за всичко, и аз понеже го обичам, съм се сългасявала с него.Съобразявала съм се с него за всичко, от неща относно външния ми вид, до неща за секса.Винаги повече съм давала, отколкото получавала.Ама..вече не знам дали си струва.
С него имам толкова прекрасни, незабравими моменти на щастие и толкова пъти на сълзи и болка.. Той ту се държи супер мило и нежно, ту някак студено и безразлично. Казва, че оценявал нещата, които правя за него, ама.. аз искрено се съмнявам, поне по някои негови действия не личи.
Оох сори за дългия пост, обаче..вече не знам какво да правя!
Все още, въпреки всичко, го обичам адски много, но.. вече не знам дали трябва да бъда с него! Искам, но.. тия неща..
Вие как мислите?Помогнете ми, моля ви! [-o< И благодаря предварително!