- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Обичам те!"
Ами аз го казвам много рядко но наистина го чувствам.Просто винаги когато го казвам осъзнавам колко много значи този човек за мен.И вече няколко години това е така и не се е променило, а любовта ми към него се засилва и бих направила всичко за него защото той го заслужава обичам те котенце дано и ти чувстваш същото към мен
Първоначално написано от Писенце
![]()
(аз не съм котенцето де, просто... една красота)
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Иии днеска май си забравил да кажеш на чорапитеПървоначално написано от muhlqsal 4orap
![]()
По темата: Казвам "обичам те" само когато наистина го изпитвам
Аз нон-стоп казвам "Обичам те" .
Преди не го казвах, нито показвах... и не ми е било добре.
А и осъзнах, че те са магически. Правят чудеса...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аз самата казвам , че обичам някого ,без да го мисля . Имах едно гадже , което наистина ме обичаше и всеки път когато ми го казваше , аз му отвръщах , защото се чувствах длъжна . Има хора, които казват , че обичат някого , само защото искат нещо повече . Кофти е , че тези думи вече нямат смисъл , но какво да се прави , ако наистина някой обича , не са важни думите , а действията![]()
Това е глупаво... бившата ми ми се сърдеше, че не и казвам ОБичам те... Ейми като нямам желание, като не се чувствам влюбен - Как да и го каже, подяволите?!Първоначално написано от Alpha_Dog{F}
Просто нямах желание... А ти като нямаш - защо го правиш от услуга или просто за да не ти се разсърдят?
Аз не бих постъпил така... И не постъпвам де...
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
в последно време го казвам много честно но на един и същи човек който наистина обичам.заедно сме от почти 4 месеца и имам чувството че тва е само едно малко начало на наща връзка.КИРЧО ОБИЧАМ ТЕ СЛЪНЦЕ
Аз пък го казвам само в неделя...![]()