Имам един малък проблем и търся съвет...Снощи мои много добър приател ми каза,че бил влюбен в мене още от "първият миг,в който ме видял.".То значи почти две години ..Нормално,аз изпаднах в някакъв шок,защото това момче беше вторият човек,на който имах доверие ...Ок..обясних му,че не мога да съм с него,защото обичам приятелят си ,казах му,че виждам целия си свят в неговите очи ,а тои продължи да настоява "дали няма място в сърцето ми".Казах му,че няма...След което почна да говори как щял да ме обича до края,а този край бил дошъл,демек да се самоубие и аз се изплаших доста.Едва ли не го приемам,че иска да ме принуди да тръгна с него ..
Въпросът ми е какво да правя - обожавам приятелят ми и няма да скъсам с него,но искам да знам как да подходя към това момче..какво да кажа,за да разбере,че не изпитвам нищо към него...
Най кофтито,е че приятелят ми разбра за чувставата му и се скарахме снощи ...Ревнува ли и аз незнам какво,но усетих,че му стана много мъчно и имам чувството,че мисли,че ще го зарежа заради наи-добрия си приятел...
Моля и искам малко помощ...Как да му кажа,че не искам да съм с него? и Как да обясня на бебето ми,че няма да го зарежа ?