.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Guest

Изтекло ли ми е времето :sad:

От няколко дена чета в този форум и направо много ви се кефа ще ми се и аз да си имам някой които да обичам но уви ... никога несъм имал приятелка ... на 18 съм в момента се намирам в голяма депресия щото като гледам другите покраи мен направо супер много им завиждам Все пак още съм млад и има време да се оправя но имам чувството че няма да е същото примерно за тея пропиляни години между 14 и 18 години дето просто дося неме беше озарило никво чувство и до преди 1 2 години не обръщах кой знае колко голямо внимание на момичетата щото според мен доста бавно се развих и цял живот ще се измъчвам за тези пропиляни години и в момента ми е много много тежно като говоря за това

Shmatko
    Guest
    Менчо споко.
    Сичко ше си дойде по местата.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Радвай се,че не си страдал по несподелена любов ... Поне ще можеш да кажеш,че си имал едно красиво и хубаво детство ... А и според мен много рядко се случва истинска любов на 14-17 години ... Просто тези,които я изпитват и са дълго време заедно са малцина и са щастливци.Има време и за тебе...явно така е било писано ..Повярвай ми ще те споходи такава изпепеляваща любов,че ще се чудиш откъде ти е дошло

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    I az sum na sushtoto mnenie.Radvai se,che ne sa ti razbivali surceto.Naistina gadno e,che ne si sreshtnal momicheto,no nikoga ne e kusno.S vremeto shte namerish momicheto za teb i shte budesh shtastliv.Nqma chovek,koito da e ostanal sam spoko
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Няма за какво да страдаш . Те първа ще се отворят пред тебе много и разнообразни врати . Ще имаш много пътеки и просто ще си избереш по коя да продължиш . И ти ще обичаш , няма такова животно , което до края на живота си да бъде необичано и да не е обичало .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Shmatko
    Guest
    Не че искам го плаша ама аз съм на 22 и съм кат него, така че до 22 имаш само още 4 години животец... И тогава идва тоталното отчаяние преди да си резнеш вените.

Guest
    ами .. честно казано мене 1 година ми е достатъчна да се променя тотално стига да искам аз ако ви покажа снимка къв бях на 14 и къв съм сега .. нищо общо ( според мене към по добро де )

Ами айде де покажи една снимка от сега,да видим къде е толкоз проблема,че си си нямал приятелка.Щото аз имам един такъв приятел дет ми се оплаква от същото ма той много зле горкия,разбираемо е просто...
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Guest

Re: Изтекло ли ми е времето :sad:

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От няколко дена чета в този форум и направо много ви се кефа ще ми се и аз да си имам някой които да обичам но уви ... никога несъм имал приятелка ... на 18 съм в момента се намирам в голяма депресия щото като гледам другите покраи мен направо супер много им завиждам Все пак още съм млад и има време да се оправя но имам чувството че няма да е същото примерно за тея пропиляни години между 14 и 18 години дето просто дося неме беше озарило никво чувство и до преди 1 2 години не обръщах кой знае колко голямо внимание на момичетата щото според мен доста бавно се развих и цял живот ще се измъчвам за тези пропиляни години и в момента ми е много много тежно като говоря за това

xax spox az sum na 15 ama nikoi ne me xaresva i az ne sum imala gadje 4estno kazano ponqkoga si mislq 4e nikoga nqma da imam gadje,6oto sum grozna i vse pak za vseki vlak si ima putnici 6e vidi6 4e mnoo skoro 6e se uredi6

Shmatko
    Guest
    За жените мнооо по-лесно, така че мадамата споко!

Guest

Re: Изтекло ли ми е времето :sad:

mislex 4e samo az ne sum imala gadje vse o6te az naistina sum grozna i za tva taka,no kakto se kazva za vseki vlak si ima putnici,6e vidi6 4e mnoo skoro 6e se uredi6

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    xax ne e taka az sum mnoooooo grozna i nikoga nq se uredq uaaaaaaaaa iskam da umra

Shmatko
    Guest
    xax ne e taka az sum mnoooooo grozna i nikoga nq se uredq uaaaaaaaaa iskam da umra
    Недей бе аз също съм много грозен ама не съм умрял цели 22 години.
    Искаш ли ти пусна

Искаш ли ти пусна
    Аи и аз пускам оферта!
    Light The Universe

Guest
    ами аз преди бех много грозен и неме харесваха момичетата ма ся ми казват че съм сладак нз можеби проблема ми е психически ... щото аз допреди 1 година както казвам несе занимавах толко с момичета .. обичах да си стоя дом на ПЦ то и да си лафя с френдове .. е такива работи и си бех щастлив .. ма то човек се променя .. ся освен да чета в този форум на ПЦ то за друго неседим ... и само гледам да сам сред хора и такива работи .. та се надявам да ме озари и мене някои ден .. аз давам всичко от себе си ...
    да добавя че колокто и да сте грозни всичко изисква ДВЕ ГОДИНИ ...
    тва от личен опит съм го разбрал ... от 13 до 31 годишна възраст можеш да се промениш тотално за 2 години стига да искаш ... аз познавам ебаси тъпите идиоти дето са и грозни и тъпи па пак имат някви мацки за гаджета само щото имат мускули .. и нищо неработят просто щото цял ден са у фитнеса и така .. та ако искаш .. ходи на фитнес като мене .. резултат неможе да няма ... и шсе намери някои който да те хареса .. тва сам съм го остановил .. мене ми неа толко за бъдещето колокто за миналото сега след като осъзнавам че искам приятелка и си нямам .. разбирам колко много съм изпуснал и затва се разкаивам много когато съм бил на 17 разбирасе неми е било зор щот съм бил заслепен от влиянието на майками можеби щото тя е леко консервативна .. ма аз ся си се изградих и си имам абсолютно самостоятелно мислене и неми е зор кво ми говори тя .. аз си преценявам кое е добро и кое е лошо ...

Guest
    ебаси колко дълаг текст съм написал мани че съм грозен ама съм и тъп ахахахха ... нещо почна да ми става весело незнам що така .. можеби щото ме утешихте по някакъв начин .. :} дори и да несте искрени го оценявам мерси много

Guest
    айде и аз пускам оферта...напълно сериозна после ще пусна скаип и ай си кю ако има интерес

Град
    софия
    гостите земете се регнете за предпочитане е
    споко ще намерите някои и а вас "никога не казваи никога" е казано от хората секи си има собствен вкус.
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

Град
    софия
    Искаш ли ти пусна
    buaxaxaxaxa baxti kak se ebava6

Shmatko
    Guest
    Не бе сериозен съм, не ми дреме как изглежда стига да е некъф нормален човек.

Хора успокойте се бе!Кви са тея депресий?!Живота е пред вас!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Град
    софия
    =D> ako naistina e taka ti si edinstveniq 4ovek koito ne se int ot vun6niq vid koeto e mnoo xubavo(pone spored mene )

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malko inat4e
    =D> ako naistina e taka ti si edinstveniq 4ovek koito ne se int ot vun6niq vid koeto e mnoo xubavo(pone spored mene )
    I am highway to hell...

Град
    софия
    външния вид може да лъже не съдете само пои него за мен лично ми е достатъчно да е симпатична поне на мен а на останалите около мен мнението за нея не ме итересува (за външен вид става на въпрос) се пак аз ще съм с нея а не те
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

Мега фен Аватара на koalka
    Не се тормози излишно, няма смисъл.В един момент ще срещнеш момиче, което ще те направи щастлив, а не ходиш с която ти падне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си