- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изтекло ли ми е времето :sad:
От няколко дена чета в този форум и направо много ви се кефаще ми се и аз да си имам някой които да обичам но уви ... никога несъм имал приятелка ... на 18 съм
в момента се намирам в голяма депресия щото като гледам другите покраи мен направо супер много им завиждам
Все пак още съм млад и има време да се оправя но имам чувството че няма да е същото примерно за тея пропиляни години между 14 и 18 години дето просто дося неме беше озарило никво чувство и до преди 1 2 години не обръщах кой знае колко голямо внимание на момичетата щото според мен доста бавно се развих
и цял живот ще се измъчвам за тези пропиляни години и в момента ми е много много тежно като говоря за това
![]()
Менчо споко.
Сичко ше си дойде по местата.
Радвай се,че не си страдал по несподелена любов ... Поне ще можеш да кажеш,че си имал едно красиво и хубаво детство ... А и според мен много рядко се случва истинска любов на 14-17 години ... Просто тези,които я изпитват и са дълго време заедно са малцина и са щастливци.Има време и за тебе...явно така е било писано ..Повярвай ми ще те споходи такава изпепеляваща любов,че ще се чудиш откъде ти е дошло![]()
I az sum na sushtoto mnenie.Radvai se,che ne sa ti razbivali surceto.Naistina gadno e,che ne si sreshtnal momicheto,no nikoga ne e kusno.S vremeto shte namerish momicheto za teb i shte budesh shtastliv.Nqma chovek,koito da e ostanal sam spoko
Не че искам го плаша ама аз съм на 22 и съм кат него, така че до 22 имаш само още 4 години животец... И тогава идва тоталното отчаяние преди да си резнеш вените.
ами .. честно казано мене 1 година ми е достатъчна да се променя тотално стига да искамаз ако ви покажа снимка къв бях на 14 и къв съм сега .. нищо общо ( според мене към по добро де )
![]()
Ами айде де покажи една снимка от сега,да видим къде е толкоз проблема,че си си нямал приятелка.Щото аз имам един такъв приятел дет ми се оплаква от същото ма той много зле горкия,разбираемо е просто...![]()
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
Първоначално написано от Анонимко
xax spox az sum na 15 ama nikoi ne me xaresva i az ne sum imala gadje4estno kazano ponqkoga si mislq 4e nikoga nqma da imam gadje,6oto sum grozna
i vse pak za vseki vlak si ima putnici 6e vidi6 4e mnoo skoro 6e se uredi6
За жените мнооо по-лесно, така че мадамата споко!![]()
Първоначално написано от Анонимко
mislex 4e samo az ne sum imala gadje vse o6teaz naistina sum grozna i za tva taka,no kakto se kazva za vseki vlak si ima putnici,6e vidi6 4e mnoo skoro 6e se uredi6
xax ne e taka az sum mnoooooo grozna i nikoga nq se uredqПървоначално написано от Shmatko
uaaaaaaaaa iskam da umra
Недей бе аз също съм много грозен ама не съм умрял цели 22 години.Първоначално написано от Анонимко
Искаш ли ти пусна![]()
Аи и аз пускам оферта!Първоначално написано от Shmatko
![]()
Light The Universe
ами аз преди бех много грозен и неме харесваха момичетатама ся ми казват че съм сладак
нз можеби проблема ми е психически ... щото аз допреди 1 година както казвам несе занимавах толко с момичета .. обичах да си стоя дом на ПЦ то и да си лафя с френдове .. е такива работи и си бех щастлив .. ма то човек се променя .. ся освен да чета в този форум на ПЦ то за друго неседим ... и само гледам да сам сред хора и такива работи .. та се надявам да ме озари и мене някои ден .. аз давам всичко от себе си ...
да добавя че колокто и да сте грозни всичко изисква ДВЕ ГОДИНИ ...
тва от личен опит съм го разбрал ... от 13 до 31 годишна възраст можеш да се промениш тотално за 2 години стига да искаш ... аз познавам ебаси тъпите идиоти дето са и грозни и тъпи па пак имат някви мацки за гаджета само щото имат мускули .. и нищо неработят просто щото цял ден са у фитнеса и така .. та ако искаш .. ходи на фитнес като мене .. резултат неможе да няма ... и шсе намери някои който да те хареса .. тва сам съм го остановил .. мене ми неа толко за бъдещето колокто за миналотосега след като осъзнавам че искам приятелка и си нямам .. разбирам колко много съм изпуснал и затва се разкаивам много
когато съм бил на 17 разбирасе неми е било зор щот съм бил заслепен от влиянието на майками можеби щото тя е леко консервативна .. ма аз ся си се изградих и си имам абсолютно самостоятелно мислене и неми е зор кво ми говори тя .. аз си преценявам кое е добро и кое е лошо ...
ебаси колко дълаг текст съм написалмани че съм грозен ама съм и тъп ахахахха ... нещо почна да ми става весело незнам що така .. можеби щото ме утешихте по някакъв начин .. :} дори и да несте искрени го оценявам мерси много
![]()
айде и аз пускам оферта...напълно сериознапосле ще пусна скаип и ай си кю ако има интерес
![]()
гостите земете се регнете за предпочитане е
споко ще намерите някои и а вас "никога не казваи никога" е казано от хората секи си има собствен вкус.
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
buaxaxaxaxa baxti kak se ebava6Първоначално написано от Shmatko
![]()
Не бе сериозен съм, не ми дреме как изглежда стига да е некъф нормален човек.
Хора успокойте се бе!Кви са тея депресий?!Живота е пред вас!![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
=D> ako naistina e taka ti si edinstveniq 4ovek koito ne se int ot vun6niq vid koeto e mnoo xubavo(pone spored meneПървоначално написано от Shmatko
)
I am highway to hell...Първоначално написано от malko inat4e
![]()
външния вид може да лъже не съдете само пои него за мен лично ми е достатъчно да е симпатична поне на мен а на останалите около мен мнението за нея не ме итересува (за външен вид става на въпрос) се пак аз ще съм с нея а не те![]()
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
Не се тормози излишно, няма смисъл.В един момент ще срещнеш момиче, което ще те направи щастлив, а не ходиш с която ти падне.![]()