.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    По-добре така!!По-добре, отколкото да страдаш!! Аз ако можех да върна времето назад, никога не бих била пак с никое от всичките ми гаджета, които май повече са ме наранявали, отколкото са ме правили щастлива!!! Ама това за съжаление е невъзможно и гледам да продължавам напред, надявайки се на нещо хубаво... Може пък и на мен да ми се усмихне щастието, знае ли се.

Guest
    хаха аз съм подобен проблема е 4е сам си готин,зеленоок рус стегнат,но когато опре до моми4ета заеквам винаги се провалям.На 16 сам ако щеш вярваи,но най-сексапилното маце в кв-то ми ми беше на тепсия и аз естествено я изпуснах и сега мого хора мислят,4е сам педал....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bARbiTy
    Ами айде де покажи една снимка от сега,да видим къде е толкоз проблема,че си си нямал приятелка.Щото аз имам един такъв приятел дет ми се оплаква от същото ма той много зле горкия,разбираемо е просто...
    Как така зле кво му е?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не се тормози излишно, няма смисъл.В един момент ще срещнеш момиче, което ще те направи щастлив, а не ходиш с която ти падне.
    Да , ама пък не може да чака цял живот тази , която ще го прави щастлив . По-добре да излиза с момичета , да си урежда срещи , да види кво е , що е .. пък занапред и по-сериозна връзка може да завърже .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    абе луд ли си, отиваш на дискотека, правиш се на голяма работа и говориш пълни глупости... и само казваш на вашите да отидат некъде на гости за през нощта и си готов, в тъпите амор и ДВ е пълно с малки курви дето ги интересува само да се треснат с някой!
    любов не ти трябва, а капут само

Мега фен Аватара на iiirish
    нормално е да се чувстваш по този начин. тези години наистина са уникални със всички грешки, успехи и желания. това е времето на "първите неща" - първата целувка, първият път... неща уникални сами по себе си именно защото товага детето започва да пораства и да осъзнава и да оценява стойностните неща в живота.
    и все пак имаш много време пред себе си. време през което всичко пропуснато може да се навакса стига да искаш

Guest
    ами аз несъм го правел щот несъм имал възможност а по скоро щото съм се развил в друга посокa :] или поне така си мисля де ... просто допреди 1 година негледах толко сериозно на момичетата и просто " неми се занимаваше " така да се каже .. но в последствие се оказа че има доста момичета които ме считат за " сладък" ( незнам тва хобаво ли е или не е ) с които нямам абсолютно нищо общо ... и можеби ако несе беше появило едно супер яко момиче с което несе получи .... можеби започнах да гледам по сериозно на себе си и на реалния живот де да ззнам ... до голяма степен и аз съм си виновен ма все пак те ще вида как шсе развия обещавам да пиша за развитието на социалния ми живот в тоя форум
    Неискам да се регистрирам щото тука има хора от моя град и неискам да знаят кой съм :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си