ами аз преди бех много грозен и неме харесваха момичетата ма ся ми казват че съм сладак нз можеби проблема ми е психически ... щото аз допреди 1 година както казвам несе занимавах толко с момичета .. обичах да си стоя дом на ПЦ то и да си лафя с френдове .. е такива работи и си бех щастлив .. ма то човек се променя .. ся освен да чета в този форум на ПЦ то за друго неседим ... и само гледам да сам сред хора и такива работи .. та се надявам да ме озари и мене някои ден .. аз давам всичко от себе си ...
да добавя че колокто и да сте грозни всичко изисква ДВЕ ГОДИНИ ...
тва от личен опит съм го разбрал ... от 13 до 31 годишна възраст можеш да се промениш тотално за 2 години стига да искаш ... аз познавам ебаси тъпите идиоти дето са и грозни и тъпи па пак имат някви мацки за гаджета само щото имат мускули .. и нищо неработят просто щото цял ден са у фитнеса и така .. та ако искаш .. ходи на фитнес като мене .. резултат неможе да няма ... и шсе намери някои който да те хареса .. тва сам съм го остановил .. мене ми неа толко за бъдещето колокто за миналото сега след като осъзнавам че искам приятелка и си нямам .. разбирам колко много съм изпуснал и затва се разкаивам много когато съм бил на 17 разбирасе неми е било зор щот съм бил заслепен от влиянието на майками можеби щото тя е леко консервативна .. ма аз ся си се изградих и си имам абсолютно самостоятелно мислене и неми е зор кво ми говори тя .. аз си преценявам кое е добро и кое е лошо ...