- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo ozna4ava...
kakvo ozna4ava da "duha6" na nqkoe mom4e znam 4e e ne6to sled svirkata no nz kakvo to4no(i poneje sum nova ako moje da mi kajete kade e tursa4kata da si potursq nqkoi temi)blagodarq za otgovorite predvaritelno
След свирката няма какво да му правиш на мъжа, детенце. Духане=свирка.
malko_momi4e,
може ли да попитам на колко години си?
И аз това питамПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Май няма да получим отговор, но то се подразбира...Първоначално написано от BaD_GirL ™
Сигурно е некво 10-11 годишно лапе дет не знае какво значат думите "свирка" и "секс" и тръгнало да пита тука...Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Тцтцтц...да отива да си играе с куклите като другите деца...
Аман от тъпи теми вече
![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Да, така е, ама днешната младеж на къде върви... ужасПървоначално написано от BaD_GirL ™
![]()
omg lelelleleleel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
verno e mn malko momi4ence
mi tva e duhane=svirka=oralna lubov=felacio....
И аз така викамПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
духане и свирка е едно и съ6то не6то![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Духането и свирката са едно и също нещо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А аз на нейните години питах как да си направя тръба за фунийки!!!!
164забрана за ползване на профил 2т.
4666 alo q si zemi kuklite barbi i xodi si igrai ne puskai bezmisleni temibuaxaxaxaxaxax 6tqx da padna ot stola kato pro4etox toq vapros leleeeeeee
![]()
ех ех еххх точно тъй е бе,ко лъжете първо прайш свирка после духаш за прохлада малко,че то кат са разгорещите..![]()
![]()
![]()
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
Духане=Свирка=Минет !!!
тва момиче е опасно за менталното здраве на околнитетрябва да й се отнеме клавиатурата
![]()
Еми, малка е сигурно, ама й е интересно.Същото е, само, че е казано с различни думи.![]()
ОМГ! Духане и свирка е едно и също!
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
С еднозначните отговори смятам, че си получила необходмият отговор. Ето защо темата ще бъде заключена.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!