- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak....
kade pravite sexa i koga to4no,za6toto imam gadje i iskam da probvam no ne znam kade,kato v ku6ti vse ima nqkoi![]()
Отидете у тях.
И още нещо - явно си малка, щом родителите ти не биха приели за нормално да доведеш приятеля си в къщи. Порасни и тогава мисли за секс...
И аз така мисля. А като гледам какви теми пуска... едва ли е готова за секс.Първоначално написано от `Death`Whore`
Напълно съм съгласна. Първо порасни физически, после емоционално и чак тогава мисли за секс.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
помисли ли хубави4ко преди да го направи6 и си помисли наи ве4е дали си готова...не се води от хормоните които бо6уват
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Въпроса тук е дали изобщо може да мисли това момиче...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Докарай го ако искаш у нас.Първоначално написано от malko_momi4e
![]()
Има всичко което ви е нужно...
Оправяй те се бе навсякаде може що за въпрос ако искаш и в асансьора го направи... Там е яко..
164забрана за ползване на профил 2т.
...на Луната никой няма да ви притесняваПървоначално написано от malko_momi4e
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми има много места за правене на секс. Все ще намерите някое мазе за един бърз секс![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Подкрепям мнозинството!Първоначално написано от malka_sladuranka
Не съм съгласна-моите родители не биха приели за нормално да водя приятеля си и да правим секс у дома. Майка ми лично ми е забранила да правя секс в къщи-има си съображения. А и да ти кажа не правим секс,когато и техните са у тях. По-добре ни е на спокойно и без никой!Първоначално написано от `Death`Whore`
..и сигурно биха се възмутили много, ако се приберат и ви заварят с приятеля ти. Това е съвсем друг въпрос.
момиченце, ся ше кажа на майка ти![]()
На луната, когато има пълнолуние!Първоначално написано от malko_momi4e
уви, няма да прави днеска, 'щото има лунно затъмнение...еххПървоначално написано от BloodSoul
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Оф!Като гледам друга твоя тема не знаеш какво е да духаш,пък тръгнала да прави секс?!![]()
Защо ли мисля,че темата е ебавка?![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
s moito gadje go praim v tqh ni6to 4e ima hora ne ni puka![]()
Obicham te milo !!!
И аз съм с вас!Първоначално написано от BloodSoul
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.