- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vinagi li
vinagi li izpolzvate prezervativ???
Да, винаги.
ПП..можеше да пуснеш само една тема като зададеш в нея и двата си въпроса.
По-скоро 5-те![]()
Имаш право...сега идвам и не бях видяла...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Винаги използвам, но пак трябва да се внимава, защото понякога се късат.
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
И аз това бих казала. А си представям до довечера още колко теми ще напуска, и то какви...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Лично аз съм пускала такава тема.
И да, почти винаги.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Detence molq ti se....stiga si pyskalo takiva nalydni4evi temiQvno si mn lubopitno dete,ama vpe4atlenie mi pravi i ,4e si dosta malka
Za6to ne izleze6 da si poigrae6?!
Vij kolko e xybavo vremeto.....malka si da misli6 za takiva ne6ta!
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ами не винаги. Зависи какъв секс правиш. Ако правиш вагинален - Да, задължително С презерватив. Но ако правиш анален, може и без, но трябва да внимаваш много за да не отиде сперма към вагината ти, тогава има опасност от забременяване.Едва ли ще разбереш какво съм ти казала, защото ми прави впечатление че си малка. Защо задаваш такива тъпи въпроси и правиш отделни теми? Направи една тема и задай всичките си въпроси там. А не за всеки въпрос да правиш отделна тема
![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Винаги използваме презервативи. И моля те напиши всичките си въпроси в една тема, за да ни е по-лесно да им отговорим.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Офф зависи с приятелката ми не!!
Но с някоя бройка да!!
164забрана за ползване на профил 2т.
По4ти винаги
![]()
Робинята на Quench
blagodarq za otgovorite,ami iskah da pusna po otdelno za6toto obiknoveno kato zadam nqkolko vuprosa i rqdko mi otgovarqt za vsi4ki
Absolutno vinagi![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
само когато не искам деца или да ми окапе чурката от някоя болестПървоначално написано от malko_momi4e
![]()
ДА !!!Първоначално написано от malko_momi4e
Естествено!Винаги!
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
az p1k po4ti nikoga ne polzvam. v na4aloto na vrazkata ni s priqtelq mi polzvahme no posle sprqhme. piq protivoza4ata4ni i mi e dobre. a i sexa e mn po-hubav kogato e bez prezervativ.
Винаги!Не смятам да имам проблеми с изтърсаци точно в момента!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.