.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105

Тема: samo za momi4etata

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Естествено е да се къпеш гол, както е естествено да имаш косми по половите органи. НЕЕСТЕСТВЕНО Е да ги махаш. При това е доста вредно-преди време бях писала защо.
    Тази тема беше най-голямата глупост която бях чувала и имаше и хора които обясниха защо е глупост, но да не захващаме пак този въпрос.
    Коя тема? Настоящата или в която преди време бях стреснала половината момичета,че е вредно!
    И тази е глупост, но говорвх за предишната. До сега не съм чула някой да се е оплакал от проблем възникнал в следствие от обезкосмяване.

Guest
    Оно от доле требе винаги да си кюсе кой би изкал да се рови

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Естествено е да се къпеш гол, както е естествено да имаш косми по половите органи. НЕЕСТЕСТВЕНО Е да ги махаш. При това е доста вредно-преди време бях писала защо.
    Тази тема беше най-голямата глупост която бях чувала и имаше и хора които обясниха защо е глупост, но да не захващаме пак този въпрос.
    Коя тема? Настоящата или в която преди време бях стреснала половината момичета,че е вредно!
    И тази е глупост, но говорвх за предишната. До сега не съм чула някой да се е оплакал от проблем възникнал в следствие от обезкосмяване.
    Е,мен не ме познаваш лично, ама имах. Така,че не питай старило, а патило.

Мега фен Аватара на koalka
    Честно да си призная понякога ме мързи, но все пак го правя редовно.Иначе приятелят ми не му прави впечетление и едни косми не би трябвало поне според мен да са проблем.

Град
    In The Deep Forests! :)
    offf za6to ne si igrae6 s kuklite barbi...ako iska6 se izbrasni ako iska6 nedei mn si nere6itelna. i kato praite seks sled tva 6te pita6 "izbrysnah se za pyrviq pyt sq pak li trqq" nali
    AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp

Град
    Варна
    Ами винаги независимо от т'ва дали ще правя секс или не!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

xmm samo ako 6te pravi sex li momi4eto traa da e bez kosmi spored men vinagi traa si gladi4ka otdolu ne samo kogato 6te pravi6 sex

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Въпрос на избор.
    Веднъж казах на моя,че няма да го правим,понеже не се бях оправила долу ,а той ми се разсърди за това,че съм се срамувала от него.И си е прав,но аз без да съм се минала ТАМ не давам.Просто ми е неудобно,въпреки че сме година и нагоре заедно и не би трябвало да се срамувам от него.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Град
    София
    А бе почне ли да става така - да не се смуштаваш от мъжа с който си - пиши го бегал тоя мъж вече. Не ти пука за него дали ще те хареса или не и гледаш другаде. Поне при мен е така де, по това се усещам, че тоя още малко и ще е бита карта

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Да, винаги се обезкосмявам, независимо дали ще правя секс или не.
    Obicham te milo !!!

Mda 4uvstvam se po komfortno a i e po higieni4no spored men
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    А бе почне ли да става така - да не се смуштаваш от мъжа с който си - пиши го бегал тоя мъж вече. Не ти пука за него дали ще те хареса или не и гледаш другаде. Поне при мен е така де, по това се усещам, че тоя още малко и ще е бита карта
    Точно обратното е Триш. когато не се притеснявш дали си обръсната, дали си чорлава или с омазана спирала, тогава значи,че сте си вече наистина близки.

Град
    София
    Точно обратното е Триш. когато не се притеснявш дали си обръсната, дали си чорлава или с омазана спирала, тогава значи,че сте си вече наистина близки.
    Не е така. Аз съм на мнение, че винаги трябва да изглеждам добре пред мъжа с който съм. С приятелят ми сме достатъчно близки, виждал ме е без грим, рошава(сутрин) или пък в различни не красиви ситуаций, обаче не бих си позволила да ме види с косми, некъпана или яла чесън( ). Все пак привличането е много важно, а колкото и да обичаш някой, ако е некъпан, космясал или смърдящ малко или много това ще те отбллъсне или най-малкото няма да е приятно за окото.

Град
    Свищов
    Не е така. Аз съм на мнение, че винаги трябва да изглеждам добре пред мъжа с който съм. С приятелят ми сме достатъчно близки, виждал ме е без грим, рошава(сутрин) или пък в различни не красиви ситуаций, обаче не бих си позволила да ме види с косми, некъпана или яла чесън( ). Все пак привличането е много важно, а колкото и да обичаш някой, ако е некъпан, космясал или смърдящ малко или много това ще те отбллъсне или най-малкото няма да е приятно за окото.
    Ами като заживеете 1 ден заедно? няма да ядете никога чесън? Няма да сте изцапани, ако правите някой ремонт или пък винаги ще си като от корица на модно списание. Разбира се не бива да изпадаме в другата крайност-да сме неглиже и разпуснати, но ако си случи не бива да се притесняваш. Аз да речем не се харесвам по анцузи и не исках да му се показвам така. Но 1 път дойде ненадейно у дома и ме видя-от тогава все по анцузи ме иска,защото съм изглеждала по-естествено. В крайна сметка ако сте близки такива неща не бива да те притесняват, ако се получат. Естествено никой не иска неподдържана жена до себе си, но това в никакъв случай не значи,че не харесваш мъжа до себе си, както каза Триш, а просто се чувстваш удобно и комфортно с него. Бтв само 4 човек са ме виждали през последните 5 години без грим-майка ми, сестра ми баща ми и гаджето ми. Не,че сеъм грозна-просто имам малки очи и руси мигли и без грим съм като 15 годишна германка . След като се реших да мие види така-за мен си значи,че сме достатъчно близки.

Град
    София
    Ами като заживеете 1 ден заедно? няма да ядете никога чесън? Няма да сте изцапани, ако правите някой ремонт или пък винаги ще си като от корица на модно списание. Разбира се не бива да изпадаме в другата крайност-да сме неглиже и разпуснати, но ако си случи не бива да се притесняваш. Аз да речем не се харесвам по анцузи и не исках да му се показвам така. Но 1 път дойде ненадейно у дома и ме видя-от тогава все по анцузи ме иска,защото съм изглеждала по-естествено. В крайна сметка ако сте близки такива неща не бива да те притесняват, ако се получат. Естествено никой не иска неподдържана жена до себе си, но това в никакъв случай не значи,че не харесваш мъжа до себе си, както каза Триш, а просто се чувстваш удобно и комфортно с него. Бтв само 4 човек са ме виждали през последните 5 години без грим-майка ми, сестра ми баща ми и гаджето ми. Не,че сеъм грозна-просто имам малки очи и руси мигли и без грим съм като 15 годишна германка . След като се реших да мие види така-за мен си значи,че сме достатъчно близки.
    Това Ок, ама нищо не ти пречи да теглиш един бръснач нали? Дори и да живеете заедно и да правите ремонт или нещо друго, можеш да се обезкосмиш, а не да се показваш рошава..колкото и близки да сте.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    еми аз живея с моя.. но не си позволявам да изглеждам така
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    еми аз живея с моя.. но не си позволявам да изглеждам така
    =D> Ами така и трябва. Според мен за една жена е много важно да е подържана.

Град
    за мен това е най важно..даже понякога когато ме "цапне" нещо ставам по рано сутрин да се облека оправя че да не ме вижда така,иначе си ме знае как съм и без грим но аз предпочитам да не съм така ..някак си не ми е комфортно

Град
    София
    за мен това е най важно..даже понякога когато ме "цапне" нещо ставам по рано сутрин да се облека оправя че да не ме вижда така,иначе си ме знае как съм и без грим но аз предпочитам да не съм така ..някак си не ми е комфортно
    Дам..и аз съм така, ее не съм ставала по-рано де, ама гледам да не стоя няква чорлава пред него. Въпреки, че си ме знае и без грим, знае си ме какво съм прасенце и как се цапам (не живееме заедно, ами говоря когато сме ходили някъде за по няколко дни)

Град
    оо и моя ме знае и все ми се кара "Като че ли несъм те виждал без грим ..хайде стига ставала толкова рано ами вземи поспи с мен" спим 3-4 дни и после пак станем пак се наконтим луда работа а и никога несъм си позволявала от доло да имам косми

Град
    София
    никога несъм си позволявала от доло да имам косми
    Правилно. Сигурна съм, че няма да ми е комфортно да ме гледа така. Ауууу или пък да реши да ме близне. Срааммм...срааммммм

Град
    никога несъм си позволявала от доло да имам косми
    Правилно. Сигурна съм, че няма да ми е комфортно да ме гледа така. Ауууу или пък да реши да ме близне. Срааммм...срааммммм
    А не..мене чак ме е гнус .Смятам че една жена(момиче) а че дори и момчетата трябва да се поддържат там ..

Град
    София
    А не..мене чак ме е гнус .Смятам че една жена(момиче) а че дори и момчетата трябва да се поддържат там ..
    На същото мнение съм

Ми мойто гадже ако не се обръсне като праиме секс аз ще я обръсна
    172 бан по ип и профил. т.8 системно

Shmatko
    Guest
    Абе най-красивата гледка е когато любовта ви докато спи си е пуснала/пуснал една лигичка стичашата се по бузата и мацаща невинно възглавницата
    Кво ви пука, ако аз обичам някое моме хич не ми дреме как изглежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си