- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- samo za momi4etata
И тази е глупост, но говорвх за предишната. До сега не съм чула някой да се е оплакал от проблем възникнал в следствие от обезкосмяване.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Оно от доле требе винаги да си кюсе кой би изкал да се рови
Е,мен не ме познаваш лично, ама имах. Така,че не питай старило, а патило.Първоначално написано от malka_sladuranka
Честно да си призная понякога ме мързи, но все пак го правя редовно.Иначе приятелят ми не му прави впечетление и едни косми не би трябвало поне според мен да са проблем.
offf za6to ne si igrae6 s kuklite barbi...ako iska6 se izbrasni ako iska6 nedei mn si nere6itelna. i kato praite seks sled tva 6te pita6 "izbrysnah se za pyrviq pyt sq pak li trqq" nali![]()
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp
Ами винаги независимо от т'ва дали ще правя секс или не!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
xmm samo ako 6te pravi sex li momi4eto traa da e bez kosmispored men vinagi traa si gladi4ka otdolu
ne samo kogato 6te pravi6 sex
Въпрос на избор.
Веднъж казах на моя,че няма да го правим,понеже не се бях оправила долу,а той ми се разсърди за това,че съм се срамувала от него.И си е прав,но аз без да съм се минала ТАМ не давам.Просто ми е неудобно,въпреки че сме година и нагоре заедно и не би трябвало да се срамувам от него.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
А бе почне ли да става така - да не се смуштаваш от мъжа с който си - пиши го бегал тоя мъж вече. Не ти пука за него дали ще те хареса или не и гледаш другаде. Поне при мен е така де, по това се усещам, че тоя още малко и ще е бита карта
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Obicham te milo !!!
Точно обратното е Триш. когато не се притеснявш дали си обръсната, дали си чорлава или с омазана спирала, тогава значи,че сте си вече наистина близки.Първоначално написано от Trisha1991
Първоначално написано от krem4et0
Не е така. Аз съм на мнение, че винаги трябва да изглеждам добре пред мъжа с който съм. С приятелят ми сме достатъчно близки, виждал ме е без грим, рошава(сутрин) или пък в различни не красиви ситуаций, обаче не бих си позволила да ме види с косми, некъпана или яла чесън(
). Все пак привличането е много важно, а колкото и да обичаш някой, ако е некъпан, космясал или смърдящ малко или много това ще те отбллъсне или най-малкото няма да е приятно за окото.
Ами като заживеете 1 ден заедно? няма да ядете никога чесън? Няма да сте изцапани, ако правите някой ремонт или пък винаги ще си като от корица на модно списание. Разбира се не бива да изпадаме в другата крайност-да сме неглиже и разпуснати, но ако си случи не бива да се притесняваш. Аз да речем не се харесвам по анцузи и не исках да му се показвам така. Но 1 път дойде ненадейно у дома и ме видя-от тогава все по анцузи ме иска,защото съм изглеждала по-естествено. В крайна сметка ако сте близки такива неща не бива да те притесняват, ако се получат. Естествено никой не иска неподдържана жена до себе си, но това в никакъв случай не значи,че не харесваш мъжа до себе си, както каза Триш, а просто се чувстваш удобно и комфортно с него. Бтв само 4 човек са ме виждали през последните 5 години без грим-майка ми, сестра ми баща ми и гаджето ми. Не,че сеъм грозна-просто имам малки очи и руси мигли и без грим съм като 15 годишна германкаПървоначално написано от malka_sladuranka
. След като се реших да мие види така-за мен си значи,че сме достатъчно близки.
Това Ок, ама нищо не ти пречи да теглиш един бръснач нали? Дори и да живеете заедно и да правите ремонт или нещо друго, можеш да се обезкосмиш, а не да се показваш рошава..колкото и близки да сте.Първоначално написано от krem4et0
еми аз живея с моя.. но не си позволявам да изглеждам така
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
=D> Ами така и трябва. Според мен за една жена е много важно да е подържана.Първоначално написано от ninsy
![]()
за мен това е най важно..даже понякога когато ме "цапне" нещо ставам по рано сутрин да се облека оправя че да не ме вижда така,иначе си ме знае как съм и без грим но аз предпочитам да не съм така ..някак си не ми е комфортно![]()
Дам..и аз съм така, ее не съм ставала по-рано де, ама гледам да не стоя няква чорлава пред него. Въпреки, че си ме знае и без грим, знае си ме какво съм прасенце и как се цапамПървоначално написано от ninsy
(не живееме заедно, ами говоря когато сме ходили някъде за по няколко дни)
оо и моя ме знае и все ми се кара "Като че ли несъм те виждал без грим ..хайде стига ставала толкова рано ами вземи поспи с мен" спим 3-4 дни и после пак станем пак се наконтим луда работаа и никога несъм си позволявала от доло да имам косми
![]()
Правилно. Сигурна съм, че няма да ми е комфортно да ме гледа така. Ауууу или пък да реши да ме близне. Срааммм...сраамммммПървоначално написано от ninsy
![]()
А не..мене чак ме е гнус .Смятам че една жена(момиче) а че дори и момчетата трябва да се поддържат там ..Първоначално написано от malka_sladuranka
На същото мнение съмПървоначално написано от ninsy
![]()
Ми мойто гадже ако не се обръсне като праиме секс аз ще я обръсна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Абе най-красивата гледка е когато любовта ви докато спи си е пуснала/пуснал една лигичка стичашата се по бузата и мацаща невинно възглавницата![]()
Кво ви пука, ако аз обичам някое моме хич не ми дреме как изглежда.