- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- samo za momi4etata
не е точно такаПървоначално написано от bungle
с отстраняването на космите се премахват и много пори , от които изтича пот -> тоест намалява изпотяването и неприятните миризми![]()
![]()
OMG... ЗАЩО ИМА ТОЛКО ПРОСТИ ХОРА!? ;(
ГЛАВАТА М/У КРАКАТА ЛИ ТИ Е БЕ!?!?
Ако е косми на квадратен сантиметър-сигурно е еднакво. В момента нямам косъмчета.Първоначално написано от malka_sladuranka
и се понижава температурата, което води до простуда. Освен това се премахва и механичната бариера за микроорганизмите, променя се естествената влагалищна среда, особено ако се ползват козметични продукти от типа н кола маска. не ме разбирайте погрешно- аз се обезкосмявам, но няма да направя трагедия, нито гаджето ми ще направи,ако имам 2 милиметра косъмчета или не съм махнала 1-2.Първоначално написано от OtherDimension
е да бе даПървоначално написано от krem4et0
тва значи 99 % от жените да са болни всеки ден ..
какви ти жени .. та и при мъжете е така
все пак носим бельо , дънки , панталони ...
Понижава се естествената температура във влагалището. и да-питай колко момичета се оплакват от бяло течение, от болки при уриниране или от странна миризма на секретите-сигурно всяка поне 1 път е имала нещо от изброените. А това не е нормално!Първоначално написано от OtherDimension
щом всяка е имала , значи е нормалноПървоначално написано от krem4et0
![]()
тогава е логично да ти задам въпроса защо се обезкосмяваш , след като има толкова отрицателни черти ??
krem4et0 е права са.. кво се правиш и ти не знаеш, ама си има и особенно много положителни ефекти...
И аз не знам защо започнах, но сега няма как да спра-просто сърби ужасно след 2 дни и не мога да изтрая. Иначе през лятото е ок-все пак носим прозрачни и светли дрешки-разбирай и бельо, ама зимата ми замръзва котето и много се лигави-съжалявам за образността!Първоначално написано от OtherDimension
не е нормално да си болен! Всеки го е боляла поне 1 път глава-ама това пак не е нормално, нали?Първоначално написано от OtherDimension
тебе някой да те е питал ? трай си там ..Първоначално написано от Made_of_Pain
като не знам - питам
престани да се заяждаш ,че не си познала ..
krem4et0 , искаш да кажеш , че съжаляваш ,че си започнала ?
krem4et0, а киха ли ти половия орган?Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Да. Заради това се лекувах сума ти време -просто гинеколожката ми ги обясни тези неща като я попитах как аджеба съм развила инфекции и то доста сериозни. Та тя ми обясни и направо ми забрани да го правя. ама аз не слушкам-така си е по-добре,но все пак трябва да се замислим. Ние вървим срещу природата си така и тя ни отмъщава. Отмъсти и на мен и на приятеля ми,защото лечението ни беше взаимно и доста неприятно. работата е там,че 70% от жените имат подобни инфекции и дори не се изследват. Предават го на партньора си, дори и д правят секс с презерватив чрес телесните течности, пипането с ръчичка или леженето до него, той след време го предаде на друга и става 1 верига. а последствията са наистина доста тревожни-от възпаления, болки, ча к до злокачествени образувания. И то само, заради проклетата суета.Първоначално написано от OtherDimension
ляляялл
правя, каквото пожелая... Смешное да отхвърляш така лесно противоположното мнение
наплаши меПървоначално написано от krem4et0
![]()
Made_of_Pain , тва твойто не е мнение а лигавщина и заяждане..
Хигиената се свършва с това човек да е чист и с чисти дрехи.Първоначално написано от malka_sladuranka
Това, което ти намираш за "прекрасно", е нормално за лигавите жени - "О, ужас, той ще ме подуши, преди да вляза в банята, или ще види наболите косми по краката ми, ще ме види без грим...и се самоубивам!". Какво толкова!
Не това е целта, но всяко нещо си има последствия и е редно да ги знаем. дори в 1 невинно минаване на бръснача по гениталиите!Първоначално написано от OtherDimension
И на мен все ми казват лекари да поспра да се бръсна изцяло, обаче някак не мога сама да се приема с косми...
Ами...лигава жена съм. Какво да направя. Просто съм такава.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
ПП. без грим не ми е проблем,виждал ме е![]()
А с наболи косми някъде?
Ами, като се замисля предпоследния път като правихме секс по краката ми бяха съвсем малко наболи. Имах време да ги махна, но прецених, че не са толкова страшни.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Мале, хора, из4етох цялата тема и яко ме шашнахте с изказвания от рода на "Сутрин ставам преди него да се гримирам" или "не правихме секс, щото имах наболи косъм4ета отдолу". Вси4ките ли тука ходите омазани с грим постоянно? Само ви питам, да не реши някой, 4е се заяждамАз примерно слагам грим, само ако излизам някъде ве4ер или ако има някакъв по-специален слу4ай. Като цяло аз самата, а и вси4ки около мен ме харесват много пове4е без грим
Принципно няма нищо лошо да се гримираш, но 4ак всеки ден, постоянно, сутрин още преди да си се събудила като хората? В крайна сметка не сте ли се замисляли - мом4етата ви едва ли са тръгнали с вас щото притежавате невероятни гримьорски способности и винаги изглеждате като от някой фолк клип примерно? Е, сигурно и такива слу4аи има, но като цяло като ходите сериозно с някой, как може да ви е срам от естествената ви визия, като той ви оби4а заради вас самите, а не заради перфектните ви сенки и страхотния фон дьо тен? Айде, разбирам суета, ала бала, ама евентуално някой ден ако се ожените с тоя 4овек? Пак ли ще ставате в 5 4аса за грим? Ще си ходите вкъщи с най-новите дрешки?
Не знам, наистина много странно ми зву4и. Да, абсолютно съгласна съм, 4е всяка жена (мъжете също) трябва да се поддържа, но 4ак пък да не му се показвате без грим и да се гнусите и срамувате, 4е някой път ви е видял наболите косъм4ета тук и там?![]()
![]()
Робинята на Quench
Относно грима само ще вметна-аз се гримирам всеки път, когато излизам от дома, дори и до кварталния магазин за хляб. Правя го, защото имам руси мигли и малки очи, в следствие на което изглеждам 15 годишна. Не е заради неудобство, а е заради навика и заради това, че аз просто не се намирам с адекватна на годините ми външност. Гримирам се винаги за лекции, дори и да са сутрин рано, да пия кафе с приятелки, дори като ходя да спортувам слагам поне молив и спирала. може да не сложа сенки и червило, но спиралата е задължителна. така, че всеки си има причина да се гримира!
Напълно съм съгласна.Мамка му стара,оба4е примерно представете си,4е тоя 4овек ви каже нещо по тоя въпрос,което никога не би станало ако наистина ви оби4а.На мене примерно въобще не ми пука как ще видя гаджето ми,нали си е мойто гадже и нищо по него не ми пре4и.Щом на мене не ми пре4и зна4и или аз съм ненормална или и на него не му прави впе4атление дали ще съм абсолютно перфектнаПървоначално написано от SINDEL
![]()