.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Малко помощ ми трябва.

Здравейте. Скоро с приятелят ми правим една година. Въпросът ми не е какъв да ми е подаръкът. Вече съм го измислила. Проблема е, че незнам дали има такива неща и ако има къде да търся. Ходих по магазини за подаръци, за африкански, индоезийски и какви ли не неща. Авторски. Търся малки дървени китарки. Не акустична малка, а просто сувенирче, играчка... Не е задължително да е много малка. Но да не е и много голяма. наистита незнам дали се правят и ако се правят от къде мога да купя. Измислих опаковка и начин на поднасяне, но наистина незнам дали изобщо има такива и т. н.
    Днес видях едни 3 малки китари, но не бяха дървени, а пластмасови и бяха запалки. А също така и гфът светеше в шарено

авторката
    Guest
    Има и друго което съм измислила, но не е задължително да го споменавам, нали?

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    magazinche.com май така беше сайт-а .. там има всякакви неща и са ръчна изработка...можеш да харесаш нещо друго,ако го няма това там ..

виждала съм дървени цигулки, значи трябва да има и дървени китарки... има сума магазини за сувенири... по пазарчетата или няк'ви други специализирани за дранкулки...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    E въпросът ми е къде по-точно да търся. Защото аз обиколих дооодта магазинчета в софия и не намерих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си