- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ejednevni prevryzki
Izpolzvate li ejednevni prevruzki? Kakva to4no im e funkciqta?
Mi az li4no izpolzvamFynkciqta im e da popivat sekreta,tam bqloto te4enie!
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Prisuedinqwam se kum twoq otgoworПървоначално написано от pinki
I dobawqm ... da sa ti chisti gashtichkite :P
Мхм и аз използвам ежедневни,а фукцията момичетата пред мен я казаха
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Не използвам.
Не мисля, че ми трябватПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Az izpolzvam ponqkoga za6toto ne vinagi e higieni4no,pak i po dobre da se mie6 po 4esto![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Da az izpolzwam LIBRESSE edni takiwa mn muni4ki za da moga da gi slagam na pra6kite.Prednazna4eni sa za da popiwat ejednewnata wlaga ot waginata ti. Kato cqlo sa mnogo udobni i wuob6te ne se use6tat.
и аз ползвам![]()
Ползвам чат пат предимно защото е хигиенично
Izpolzvam.Horata predi mene kazaha za kakvo sa prednazna4eni.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Не използвам![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Използвам, но мноооого рядко.
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
ami az ne izpolzvam gadno mi e vse edno kato prevryzka sa yse6tam 4e imam ne6ty vse edno sam v cikal gadnyyyyyyy![]()
Ползвам да .. много по-добре се чувствам , пък и те не се усещат . Харесват ми тези на Alldays , които са ароматизирани ( зелените мисля , че бяха ) , но по- често си купувам от сините ( които са супер тънички и мънички ) и розовите ( те май бяха обикновените )
Нещо не ме бива много в обясненията , ама карай .![]()
vsu6tnost ne izpolzvam,no kogato mislq 4e 6te mi doide slagam
Az ne izpolzvam,zachtoto mi e vse sachtoto i na gachtite,i na prevrazkata!Zalepva mi,razmestva se,pri koeto sekretat otnovo otiva po belioto,neudobnichko si e,a i mnogo zakacha kosmite,a kato drapnech...![]()
Tay che mislia,che s ejednevna prevrazka e po-gadno,otkolkoto bez,a i ne e chak tolkova mnogo po-higienichno!
![]()
Значи имаш няколко грешки :Първоначално написано от malko mace
1. Купи си по-хубави превръзки . Тези на Аlldays сините , наистина залепват много добре и не се усещат .
2.Ако имаш наистина такова нещо , което може да се нарече "секрет" по-добре отиди на лекар
3.И не е зле да си махнеш космите , ама всеки сам си решава .