- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vqrno li e???
abe hora 4uvala sam 4e momi4eta samo sas golemi ustni mojeli da pravqt hubavi svirki-tova vqrno li e???
Еми моите устни не са мноу големи ама пак правя хубави свирки (поне така ми казват)Първоначално написано от Анонимко
![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Разбира се, че не е вярно.
+1Първоначално написано от BaD_GirL ™
![]()
гаджето ми е с малки устни и прави чудесни свирки.. Преди 4г когато се учеше на мен беше ужасно ама сега е богиня..![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
vqrno e\
/ moite sa takiva golemi i so4ni mmmmm hubavi svir4oci vartq
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Минутки за реклама.
Еми моите устни не са мноу големи ама пак правя хубави свирки (поне така ми казват)[/quote]
Хайде да направиш и на мен да се убедя дали ги правиш хубаво
един приятел ми беше казал, че мн се радвал ако някоя с големи джуки като му го лапне..'щот имало тръпка... все се чудел дали ще му излезе после цялиначе ддз
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хаха, приятел, не знам кой те излъга, но това са пълни глупости. Оралния и изобщо всеки секс зависи най-малко от големината (било на устните, на пениса или на каквото там се сетите)
Нещо такова щях да кажа и аз.Първоначално написано от Mr.B
Колкото зависи големината на пениса, толкова зависи и големината на циццките, на устните, дупето...
Чисто и просто - визуална наслада, макар, че и напипане си има разлика... Абе да - кото и да се лъжем има значение, ама това не означава, че... нали
Не би ли спала с някой, само защото му е 14 см? Това е въпроса.
Да - има значение.
Всичко е в тръпката. Тя кара старите огнища да се разпалват отново.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
xaxaxaxax mnoo qsno 4e ne e vqrno![]()
Както казаха преди мен - просто са възбуждащи /което е доста странно за мен, аз не се кефя на такива/![]()
абе ем кво питаш,хващай една с тънки устни и една с дебели и ги пробвай \/
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
Глупости!Първоначално написано от Анонимко
ama gostut ne e li momi4eПървоначално написано от bARbiTy
![]()
a po temata![]()
![]()
ne razbira se
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
бе ако питаш мене бих искал свирки от момиче с големи устни от колкото с малкино иначе не е голяма разликата
Craig David-Walking Away
Това са глупости!Не е вярно!
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
mn iasno 4e teia s malkite zlobni dju4ki 6te kajat 4e ne e vqrno i sa gluposti !!! ne zavijdaite ! golemite ustni sa vazbujda6ti i kefat !!!!!vsqko mom4e bi gi haresalo
За 1-ви път го чувам т'ва аз съм с малки устни и приятеля ми не се оплаквал![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не се оплаква, но това не означава, не му се иска...Първоначално написано от A_Loving_Girl
Просто никой не би посмял да го каже на партньорката си освен ако не е некъв суперп рост или изобщо не му пука още колко време ще я чука.
Има значение!
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.