.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: кошмари..

Hybrid View

кошмари..

По-рано го ударих на една следобедна дрямка.. и сънувах някакви ужаси, най-лошото от което е че всъщност са ми се случвали тея неща. Понеже снощи разговарях с един бивш...искал да се събираме, сигурен бил че пак ще бъдем заедно и някакви подобни. Но с него се разделихме, защото ми изневери и го хванах.. а навремето много го обичах. Сега след тези сънища направо имам чувството че ми се е случило отново онова..
    Та въпроса ми е случвало ли ви се е да сънувате подобни кошмари от нещо преди, което ви е наранило по някакъв начин И последния въпрос е малко глупав, но сбъдвало ли се е нещо, което сте сънували..?
    Най-добрата защита - усмивката!

Голям фен

Re: кошмари..

Цитирай Първоначално написано от frozen
    По-рано го ударих на една следобедна дрямка.. и сънувах някакви ужаси, най-лошото от което е че всъщност са ми се случвали тея неща. Понеже снощи разговарях с един бивш...искал да се събираме, сигурен бил че пак ще бъдем заедно и някакви подобни. Но с него се разделихме, защото ми изневери и го хванах.. а навремето много го обичах. Сега след тези сънища направо имам чувството че ми се е случило отново онова..
    Та въпроса ми е случвало ли ви се е да сънувате подобни кошмари от нещо преди, което ви е наранило по някакъв начин И последния въпрос е малко глупав, но сбъдвало ли се е нещо, което сте сънували..?
    Ай рили хоуп юл невър репродюс...
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

ааа аз редовно сънувам нещо и то ми се случва на другия ден,ма нали не някви филми на ужасите
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Сънувах, че пак ми изневерява и пак го хващам, то това си е ужас.. Не става въпрос за филми
    Най-добрата защита - усмивката!

Ами като се замисля не съм сънувала нешо,което ми се е случвало преди. Но съм сънувала неща,който след няколко дена са се случвали!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Shmatko
    Guest
    Аз обикновенно това което сънувам се случва...

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не ми се е случвало, но определено не ти препоръчвам да започваш новар връзка с бивишия.За какво ти е?

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    hmm izneveril ti e i pak iskash da se vurnesh pri nego.. az ne bih..
    a po temata.. prosto oshte si stresirana ot sluchiloto se zatova go sunuvash.Sunishtata sa plod na neshto,koeto ni trevoji ili izrazqvat jeliqta ni.No ne im se vruzvai mnogo mnogo..tova sa samo sunishta
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ами...преди когато...имаше нещо между мен и 1 момче,след като се..разделихме..и точно бях решила -край забравям,почнах да не мисля толкова често за него-сънувах как сме в баба ми на нещо като парти иии аз тръгвам да го изпращам след което той (на вратата) ме погледна,гушна ме съвсем нежно ,пак ме погледна и ме целуна.В същото време(В съня ) си помислих : " боже,колко чаках за това".Той ме пусна,погледнах го и пак го дръпнах...
    на следващия ден пак бях болезнено хлутнала и сякаш вс се беше случило наистина...

2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не, не ми се е случвало, но определено не ти препоръчвам да започваш новар връзка с бивишия.За какво ти е?

ако се чука добре.....Има за какво
    Това ли е най-важното? :P Решила съм да не се връщам...щом само при мисълта за това сънувам кошмари.. Обаче някои мъже не знам що тъй си въобразяват, че някоя като ги е обичала значи.....вързана им е и когато щракнат с пръсти..айдее пак

Guest
    е това последното от мен си беше

Фен
    Град
    В мечтите и спомените

Re: кошмари..

Цитирай Първоначално написано от frozen
    Съвсем скоро сънувах бившата ми. Мразя я. Повече от всичко на света.
    Сънувах как съм с приятел, вървим и я виждам с новия и. Не издържам и я изпсувам, развиквам се, привличам внимание и продължавам да я псувам. Просто на съня ми не се здържам. След което с приятеля ми си тръгваме, но... Някак чувствах, че това, което стана не му хареса - бях се изложил пред него. Не го очакваше от мен... Въпреки това не каза нищо. Може би съня ми ме накара да стана на ясно, че каквото и да става... Това не е начина. Да привличам внимание и да псувам. Да псувам нея. Защо? Какво ще оправя така?

Преди... два месеца някъде Я сънувах... Бях с новата ми приятелка, тя ме държеше за ръка и ме дърпаше да вървим. Бяхме до едни стълби на някакъв концерт. Пусна ми ръката за секунда, отдалечи се с метър и аз тръгнах след нея, но като от нищото се появи бившата между нас давмата - не и видях лицето, познах я по дънките и фланелката (е и косата де), беше ужасно, СТРЕСНАХ СЕ НА СЪН, отворих очи веднага, затаих дъх... За 1ви път се "стреснах на сън", че чак да се събудя на момента.. Беше ужасно... Бляа, мен ме измъчват кошмари от време на време ама поне ме карат да се чувствам жив
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си