- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- zashto si uslojnqvate jivota??
Ne moga da razbera kakvi sa povecheto vlubeni hora. Imat gadjeta, vlubeni sa i gadjetata im sa ludovlubeni v tqh, no te sysipvat vsichko sys svoqta revnost i nakraq i dvamata stradat i se razdelqt. kakvo vi stava be hora, nujno li e da si sysipvate vryzkata kato znaete che toi / tq vi obicha??
Никога не съм ревнувал приятелката ми.
Имах и пълно доверие.
А ако аз не и давах това, което тя иска... Щях да се опитам да и го дам и ако не успея щях да я пусна да отиде там, където го намира.
Не ревнувам.
Всъщност... по едно време бях започнал да ревнувам, защото виждах как някой заема моето място. Започна да излиза с нея... тя започна да ми казва, че "има работа" и да ме "разкарва", защото ще излиза с него и няма време за мен... Вярвах `и, а тя ме уверяваше, че не изпитва нищо към него освен приятелство.. За не повече от 1 месец те тръгнаха. Ко ще кажете?
Да ревнуваш някого означава да показваш, че държиш на него, че той те прави щастлив и че те е страх това щастие да не си замине от теб... Аз показах ревността си, но тя само влощи нещата. Не разбирам... какво трябва да се прави... можеби всеки случай си е самостоятелен, индивидуален и човек никога не може да се научи на тези "сложни неща".
Човешката психика е нещо необятно, но е и толкова вълнуваща!
Аз съм много умен.
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Syglasna sym che kato revnuvash pokazavash na choveka do teb kolko dyrjish na nego, no govorq za drugiq vid revnost, kogato revnuvash choveka do teb dori kogato govori s drug, a da ne govorim kakvo stava ako izleze s drug. Za tazi revnost stava duma. imam priqtelka koqto se dyrji tochno taka s gadjeto si, i vseki den plache zashtoto se karat postoqnno za tova.
Ревността наистина е тъпо нещо,особено ако знаеш че приятеля/приятелката ти те обича и държи на теб..Естествено,че трябва да има и малко ревност,за да е по-голяма тръпката-но това трябва да е в границите на нормалното,защото иначе наистина става непоносимо и според мен е много натоварващо,някой постоянно да те пита къде отиваш,с кого..и да чувстваш винаги че гаджето ти не ти вярва и че се съмнява в теб..Аз мисля,че взаимното доверие е едно от най-важните неща в една връзка.
![]()
f@nt@zi@
Ami revnosta e mn mn gadno neshto znam go ,osaznavam 4e po tozi na4in naraniavam 4oveka do men i mu pokazvam 4e ne mu vqrvam.No sam tolkova revniva 4e prosto niama na kade veche napravo se pobarkvam i ot nai-nishtojnoto neshtoTova mrazia v sebe si i nemoga da se preboria s nego i mislia 4e niama da uspea i imam chuvstvoto che shte go zagubia zaradi tapata revnost prosto e otvratitelnoooooo
![]()
ti si mn zle 4esno
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Аз ревнувам приятеля ми, но в нормални граници, а не да се караме и да му вдигам скандали.Но ти наистина си я обичал и си й имал пълното доверие, а тя е злоупотребила с това.
панко съгласен съм с теб и имам същата история в момента но развраската не е ясна за сегаревност проявявам само тогава когато мисла че мога да загубя любимата си заради някои друг иначе за тази ревност за която каза мила няма смисъл от нея само пречи и разрушава сичко което се гради толкова много време за секунди.
Супер е да кажеш на любимия, че го обичаш много и че го ревнуваш много от еди си кой/коя и че ти е кофти.. защото те е страх да не се привърже. Но скандал - никога. Щастлив ли е с някой друг/друга - пусн и го/я. Ако се върне - ще е твой завинаги или поне за още малкоПървоначално написано от koalka
хаха
А и когато има основание за ревност - то се осеща.
Не ревнувах 1 година и два месеца - нямахме никакви проблеми, ревнувах 2 седмици и имаше защо... и един мизерник ми отмъкна гаджето
Но не съжелявам, хаха!
Ревнувал съм? Защо? Защото съм бил щастлив с нея и не съм искал да я загубя. Но тя стана по=щастлива с него то колкото с мен, промени се - какво трябваше да направя? Какво можех да направя? хаха!
Просто като му дойде момента и идва и толкова :РрРрРррР
За това хроата се женят, за по-трайни връзки, по нататък когато вече имат пълно самосъзнание и знаят какво правят, готови са за деца, които да си бдъат тяхни, да се грижат за тях... И така
Иначе ревноста е хубава тема и винаги има какво да се каже :Р
Ам, btw darkdevil, бате, направи ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ за да се оправиш ... Аз го направих. Ходих след нея ДВА МЕСЕЦА, тя ми казваш е "НЕ ТЕ ИСКАМ, НЕ РАЗБИРАШ ЛИ, ЗАЩО МЕ ТОРМОЗИШ?!?!" Идваш ми да заплача, беше ме срам от нея, от мен, от слабостта ми към нея.. След ден тя идваше впрегрътките ми, плачеше и ми казваше, че е като в сън и че и се иска никога да ен свърши, че е щастлива... WTF?! Просто си играеше с мен, а аз давах всичко от себе си. НО ЕН СЪЖЕЛЯВАМ, ахахахха! В никакъв случай, такива неща се случват рядко, човек обича истински рядко и си заслужава да си ЧОВЕК не ТЪПА МАЙМУНА и да си изживееш чувствата на макс :Р Било то... накрая да няма ефект и да не оправиш нещата и с приятелката ти да се целува някой друг, докато е знаел, че преди час тя е лапала на теб, АХАХАХАХ![]()
"умерената" ревност никога не може да съсипе една връзка! тя може да стане причина единствено тогава когато е довела до някакво болестно състояние на нетърпимост към странични прояви.
и все пак подкрепям тезата, че ревноста по-често е продиктувана от страха да не загубим обичания човек, отколкото от недоверие във него или чувствата му
напълно те подкрепям ревноста трябва да е умерена.Първоначално написано от anito.sl
to4no tezi koito sa vliubeni nai mn po4vat da revnuvat po 4esto...no ne mislq 4e revnostta e pri4inata za sysipvaneto na edna vryzka po skoto zagubata na doverieto vodi do revnostta i takanooo ponqkoga ne e lo6o da porevnuva6 nqkoi malko no si4ko da e v UMERENI granici
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp
в началото си умирах от ревност. Просто бях ужасна. Просто не бях сигурна, че той ме обича. Сега аз знам, че ме обича и иска само мен и нещо спрях да ревнувам. А и грам повод не ми дава-той само с мен си излиза, сам мен си гледа и само с мен май комуникира напоследък!
"Човек ревнува,когато се страхува да не изгуби нещо,което не му принадлежи" твърдо съм зад тва мнение!!!
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
А ревнувам по много причини да не го изгубя или да не бъда отново наранена от човека който обичам,просто не искам да показвам ревноста си но тя избива изведъж на яве и става лошо,но все пак заради ревност не съм си съсипала връзката,защото той знае по какви причини е моята ревност,а и все пак ме обича и знам ,че няма да отиде при някоя "буфча"!Първоначално написано от babi_girl
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Харесва ми. И е много вярноПървоначално написано от bARbiTy
Ако заслужаваш това, което имаш то просто мястото му е при теб и няма къде другаде да иде![]()