- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Как да му кажа колко много го обичам?
Momi4eta,kogato priqtelqt vi e nadale4 ot vas,a iskate da mu kajete kolko mnogo go obi4ate i da mu go pokajete ...makar i s dumi...kakvo bihte mu napisali???
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
С приятеля ми поддържаме връзка от разтояние и едно "Обичам те.. толкова колкото ми и липсваш, а ми липсваш върховно много!" е достатъчно..
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
"Обичам те и постоянно си мисля за теб!"Важното е да напишеш нещо, което наистина чувстваш.
Ами просто "Обичам те". Няма нужда от излишни думи... "колко ми липсваш ала бала" - банално !![]()
Просто кажи това което чувстваш, но едно искренно "обичам те!" е предостатъчно![]()
просто обичам те .....
един смс със думите "Обичам те" казва много повече от който и да е любовен роман със хиляди други думи...![]()
Да или "сък май дик бич, тугедър фуревър"![]()
![]()
![]()
ах тва ми е любимото![]()
ami i az imam takyv priqtel i samo vednyj sym mu pisala takia neshta de,ama sms-a sydyrjashe "Obicham te,zaiche" i to kogato izobshto ne e ochakval che she mu pisha![]()
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
Защо да е банално? Знаеш ли,че аз съм чакала с години да го чуя от любимото същество и днес, когато го чувам постоянно се чувствам прекрасно. И никога не ми омръзва да го казвам и да го слушам!Първоначално написано от PoisoNGirL
някой път дори "обичам те" е малко и недостатъчно