- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кошмари..
Съвсем скоро сънувах бившата ми. Мразя я. Повече от всичко на света.Първоначално написано от frozen
Сънувах как съм с приятел, вървим и я виждам с новия и. Не издържам и я изпсувам, развиквам се, привличам внимание и продължавам да я псувам. Просто на съня ми не се здържам. След което с приятеля ми си тръгваме, но... Някак чувствах, че това, което стана не му хареса - бях се изложил пред него. Не го очакваше от мен... Въпреки това не каза нищо. Може би съня ми ме накара да стана на ясно, че каквото и да става... Това не е начина. Да привличам внимание и да псувам. Да псувам нея. Защо? Какво ще оправя така?
Преди... два месеца някъде Я сънувах... Бях с новата ми приятелка, тя ме държеше за ръка и ме дърпаше да вървим. Бяхме до едни стълби на някакъв концерт. Пусна ми ръката за секунда, отдалечи се с метър и аз тръгнах след нея, но като от нищото се появи бившата между нас давмата - не и видях лицето, познах я по дънките и фланелката (е и косата де), беше ужасно, СТРЕСНАХ СЕ НА СЪН, отворих очи веднага, затаих дъх... За 1ви път се "стреснах на сън", че чак да се събудя на момента.. Беше ужасно... Бляа, мен ме измъчват кошмари от време на време ама поне ме карат да се чувствам жив![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.