оффффф нещо скайпа яко ми се прецака и не може да ми зареди поне 15 мин и след тва нещо започва да ми прекасва и компа,а като исключа скайпа всичко си се оправя!знам че тряа се преинсталне windowsa ноо иам мноо важни работи и немога!та въпроса ми е малко шантав,ама карай!значи мога ли например да си чата с абонатите ми в скайпа без програмата а някаде в нета?дано ме разбирате кво искам да кажа!дайте съвет
Пробвай следното:
1) Uninstall Skype
2) Рестартираи си компа
3) Инсталираи го наново
4)Рестартираи си компа
Би трябвало да помогне...
Only The Friends .... And Nothing Else Matters!
аз пък мисля че компа ти е слаб и скайпа ти го товари
Skype често след продължително време включен започва да заема доста от РАМ паметта + процесорен ресурс (от порядъка на 30-40 РАМ, а по принцип трябва да е 10-13) така че след изключване и включване би трябвало да се оправи. Колкото до чатенето неможеш, поне докато Miranda IM не включат Skype в функциите на програмата.
Ами неможеш да чатиш извън скайпа а преинсталирай си windowsa а важните ти неща си ги запиши на диск след тожа си инсталл всичко на ново и аз бях така и сичко сеопраи дано помгне![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Ахахаха този прочут Skype (3....), че то един вирус неможе да те накара толкова често да преинсталираш операционната система... но явно Skype може.
Говоря тези глупости ,защото сте ми адски смешни като кажете преинстал . То бива ,бива леймърщина ама като вашета никъде няма . Можете да се гордеете с това![]()
Е ти ако си преинсталираш уиндолса можеш да искаш да запазиш всички важни работи и те ще ти ги запазят /тези които ще ти го преинстал/
Мойто момиченце (образно казаноПървоначално написано от Didi_tronka
) знаеш ли какво правят повечето фирми които предлагат преинстал на редовните си клиенти. Преинсталират ти един път Windows-a след това ,правят image /огледално копие на цялото C: устройство с Northon Ghost най-често разбира се компресирано .... скриват файла някъде из дебрите на C:\WINDOWS ....... за да не може да го намерите ,пък и да го намерите сте прекалено ъъъъ неинформирани така да се изразя за да разберете какъв е точно този файл заемащ толкова много място. Следващия месец пак като им го тупнете и кажете преинсталирайте ми го ,че скайпа ми неработи
те ви зимат паричките ... от спонетия файл който са направили възстановяват (разбирайте става точно както си е бил след преинсталацията )windows-a за има няма 4-5 мин. (м/увременно много се кефят ,че са изпързаляли поредните.........) и хопала връщат ви компютъра .
Информацията която имате на c: то може да е прехвърлите и на D: устройство ако диска ви е разделен ,но ако не е как ще съберете примерно 30 GB музика на едно CD ?!! Е и тези които имат DVD записвачка също ще им писне .
С една дума научете се ,че преинсталацията невинаги е наложителна за толкова дребни и нищожни проблеми. Това е най-лесният за 80% от населението начин ,но не и най-правилният.