- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- maybaline?
predi malko gledah po tv-to reklama na nqkakuv fon dio ten na maybaline koito imal 50% voda i ne zapu6val tolkova porite.nqkoi ako znae ne6to za nego cena i t.n. molq da pi6e tnx :P
Мхм и на мен ми е интересно дали е истина,че не запушва порите,има ли някой дето да си го е купил?![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
28,90 лв. ...на вятъра обаче ...не ми хареса!
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Абе ако е на мейбълийн-съкссс-не стават за нищо fon dio ten4etata им-аз съм имала само една спирала която е г/д хубава...Ама да си кажа на орифлейм и на Макс Фактор са наи наи наи :P
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
оле крис кажи ми чесно.....?! верно ли тоя фон дьо тен стува толкоз пари бе....?!Първоначално написано от BaMBOocHa
![]()
Е толкова пари за фон дьо тен никога няма да дам.30 лв!!!Плюс това не е полезен за кожата.![]()
Аз ползвам фон дьо тен, който почиства кожата и действа мн добре срещу пъпки и разни такива гадости.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Какъв е този фондютен?Каква марка е?Първоначално написано от BrokenInnocence
![]()
![]()
![]()
няма любов
aa samo da vi kaja 4e voobshte ne struva 30lv a 12,80 nz v kuv kozmeti4en magazin si hodila,puk i fondiotena e mnogo dobar....