.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: maybaline?

maybaline?

predi malko gledah po tv-to reklama na nqkakuv fon dio ten na maybaline koito imal 50% voda i ne zapu6val tolkova porite.nqkoi ako znae ne6to za nego cena i t.n. molq da pi6e tnx :P

Супер фен
    Мхм и на мен ми е интересно дали е истина,че не запушва порите,има ли някой дето да си го е купил?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    28,90 лв. ...на вятъра обаче ...не ми хареса!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Абе ако е на мейбълийн-съкссс-не стават за нищо fon dio ten4etata им-аз съм имала само една спирала която е г/д хубава...Ама да си кажа на орифлейм и на Макс Фактор са наи наи наи :P
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от BaMBOocHa
    28,90 лв. ...на вятъра обаче ...не ми хареса!
    оле крис кажи ми чесно.....?! верно ли тоя фон дьо тен стува толкоз пари бе....?!

Мега фен Аватара на koalka
    Е толкова пари за фон дьо тен никога няма да дам.30 лв!!!Плюс това не е полезен за кожата.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз имам друг на Мейбълин , който струва 15 лв , и пак ми върши работа вече супер много време . Но пък си го слагам няколко пъти месечно само .. щото като цяло не одобрявам този тип козметика

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Аз ползвам фон дьо тен, който почиства кожата и действа мн добре срещу пъпки и разни такива гадости.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Аз ползвам фон дьо тен, който почиства кожата и действа мн добре срещу пъпки и разни такива гадости.
    Какъв е този фондютен?Каква марка е?
    няма любов

Guest
    aa samo da vi kaja 4e voobshte ne struva 30lv a 12,80 nz v kuv kozmeti4en magazin si hodila,puk i fondiotena e mnogo dobar....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си