.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: emo???

мъжете готи са сексапили, докато не турят мрежите... мне, зависи от мрежите. абе, готини са.
    даже си мисля, че и някои ийймоуута не са лоши, но, като започнат да се превземат и да се правят на готи, стават гнусни. всъщност всички, дет се превземат, са гнусни
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен
    Вече не те обичам.

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Цитирай Първоначално написано от ShannonLarkin
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Емо - Човек, който пуска твърде много емотинки по форумите.

ей емо гаден,я се спри
    няма пък !! \/

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Казва се Emotional Hardcore, не Emotive Hardcore, щото верно некой ш'си помисли, че става въпрос за emoticons

Тъп стил като цяло, вече превърнал се в мода в Щатите, Канада и по-голямата част от Европа. "Hey dude, Kyle is emo and he gets all the girls, I gotta be emo too so that people will like me" директен цитат от една гимназия в Щатите. Предоставен е от един приятел там.

Та правете си изводите.
    да най - кратко казано

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от пор
    мъжете готи са сексапили, докато не турят мрежите... мне, зависи от мрежите. абе, готини са.
    даже си мисля, че и някои ийймоуута не са лоши, но, като започнат да се превземат и да се правят на готи, стават гнусни. всъщност всички, дет се превземат, са гнусни

Ем поне имат яки бритони
    Това пък за мрежите на готите за пръв път го чувам.
    хъхъ..

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от пор

Ем поне имат яки бритони
    Това пък за мрежите на готите за пръв път го чувам.
    Еми...така е кат си неинформиран!

Иначе и аз се ебавма много с имотата...ако имам перце за китара под ръка, почвам да се превземам и с втренчен и вманиячен поглед в китката ми, почвам да прокарвам перцето по нея много бързо, сякаш се режа....съответната реплика е "Бързина!Бързина!Тренинг за бързина!"
    Или си седя, някой ми каже нещо и аз "О нооо!Айм соу имооо!Ай уил кил май селф!"

xDoWn3Rx, мисля, че Hardcore_AFA не е имо кид, щото не се чувства имо кид!Слуша музиката окъ, облича се така понякога-окъ...но когато не ти идва от вътре не става работата!Поне според мен е така!Защото тя не слуша САМО имо...доколкото знам де!
    Познавам имо гърл от Берлин...тя каза, че там никой не си реже вените, а тия момченца дет се натискат ги биели...и ми стана интересно кви искривени представи имат хората за имотата!
    И тъй....
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ае то няма лошо да слушаш имо, ама да е истинско, не това преиначеното, дето си е някакъв алтернативен рок, ама музикантите да са направят на интересни и хайде да пеем как ще се раздерем и да си олбечем тесни панталонки...
    хъхъ..

brain_stew,и как точно трябва да се чувствам,че да съм имо,смисъл имаш предвид,че не е достатъчно да слушаш главно този стил и да се обличаш кат емо.....а пък ако имаш предвид тея раоти с депресиите и емосексуалността,вече доста се изтърка тва,защото аз лично(а и предполагам по-голяма част от вас)не съм виждала емота от един и същи пол да имат каквито и да било сексуални взаимоотношения,виж за рязането е др....но не го правят шот са емота,а шот просто са си такива...тва си е до човек.Пък и ти самата потвърждаваш тезата ми,че хората от БГ използават информация,намерена в нета за да ебават емотата,а не базирана на собствен опит и наблюдения Освен тва напоследък се наблздава една тенденция на всеки да се казва емо(независимо дали е или не).И вярно,че доста навлезе този стил и тук,но съм убедена,че в БГ няма толкова емота(смисъл хора слушащи не 1-2 групи,запознати добре с културата и потдържащи стила на обличане),колкото просто се вдига шум,и тва ми е доста неприятно и ме дразни

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от xDoWn3Rx
    brain_stew,и как точно трябва да се чувствам,че да съм имо,смисъл имаш предвид,че не е достатъчно да слушаш главно този стил и да се обличаш кат емо.....а пък ако имаш предвид тея раоти с депресиите и емосексуалността,вече доста се изтърка тва,защото аз лично(а и предполагам по-голяма част от вас)не съм виждала емота от един и същи пол да имат каквито и да било сексуални взаимоотношения,виж за рязането е др....но не го правят шот са емота,а шот просто са си такива...тва си е до човек.Пък и ти самата потвърждаваш тезата ми,че хората от БГ използават информация,намерена в нета за да ебават емотата,а не базирана на собствен опит и наблюдения Освен тва напоследък се наблздава една тенденция на всеки да се казва емо(независимо дали е или не).И вярно,че доста навлезе този стил и тук,но съм убедена,че в БГ няма толкова емота(смисъл хора слушащи не 1-2 групи,запознати добре с културата и потдържащи стила на обличане),колкото просто се вдига шум,и тва ми е доста неприятно и ме дразни
    Мисля, че повечето хора (включително и аз) осъзнават, че тва не е много истинско и за тва се ебават с тва рязане на вени и т.н.Точно за тва се ебават!Щото е шега!

А да ти кажа честно, не мога да опиша как се усеща тва къф си...някои хора не са никакви, други позират, а трети са просто такива квито искат (и квито се чувстват)!И Hardcore_AFA вероятно не иска да е имо (не се чувства такава), но тва не пречи да слуша музиката...но тя слуша и други работи...пънк, Ой, метъл (препдолагам де, поне доколкото съм чувала за нея некви легенди!)...
    Но тя ще си отговори най-добре, каква е, що е и за квос е бори!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Фен
    Град
    On a Funeral For A Friend
    Казва се Emotional Hardcore, не Emotive Hardcore, щото верно некой ш'си помисли, че става въпрос за emoticons

Тъп стил като цяло, вече превърнал се в мода в Щатите, Канада и по-голямата част от Европа. "Hey dude, Kyle is emo and he gets all the girls, I gotta be emo too so that people will like me" директен цитат от една гимназия в Щатите. Предоставен е от един приятел там.

Та правете си изводите.
    lololol, Геш тва до колкото помня заедно май го гледахме на едно филмче в ютуб, кви приятели кви са тея поразии btw love your signature. bye xxx </3 xxx

Guest

Та правете си изводите.
    Аре само да не си измисляш, а? Т'ва HOW TO BE EMO и аз съм го гледал.
    Истината е че за вас emo-то е като извънземните - никога не сте го виждали, нито сте слушали, а само сте чували за него. Я кажете групи, албуми, я кажете харектеристиката на самия жанр, изключваме My Chemical Romance и Fall Out Boy, щото те са толкова емо, колкото Лимп Бизкит са грайндкор.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    О не е да кажеш, че има сто такива теми, не.Хайде, време е да започвате за оплювате за пореден път.
    Ти кога стана модератор беее и аз искааааааам хахаахахах

Не съм убедена кое в деиствителност е по-модерното-да си емо или да си емо хеитър и да се ебаваш с емота за неща,нямащи нищо общо реалнослучващото се...................

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    О не е да кажеш, че има сто такива теми, не.Хайде, време е да започвате за оплювате за пореден път.
    Ти кога стана модератор беее и аз искааааааам хахаахахах
    Ми земи се регни-пък може и да стане

Guest

Та правете си изводите.
    Истината е че за вас emo-то е като извънземните - никога не сте го виждали, нито сте слушали, а само сте чували за него. Я кажете групи, албуми, я кажете харектеристиката на самия жанр, изключваме My Chemical Romance и Fall Out Boy, щото те са толкова емо, колкото Лимп Бизкит са грайндкор.
    Съвпадение. Пак Кайл се казваше. Нема значение. Вие сте тъпи имота... одете си режете вените и плачкайте, щото е модерно.
    Aбе пикльо, кой ти каза, че съм ЕМО бе. Т'ва че слушам такава музика и намирам нещо в нея задължително трябва да ме прави емо ли бе? Кви вени, кви плачкания. Т'ва са неща които НЕ СА характерни за емото. Да кажеш "ВСЯКО ЕМО ПЛАЧЕ И ИСКА ДА СЕ САМОУБИВА" = "ВСЕКИ ПЪНКАР ДРУСА И Е НЕЩАСТНИК" = "ВСИЧКИ МЕТЪЛИ МИРИШАТ". СТЕРЕОТИП, баце.

Guest

Та правете си изводите.
    Съвпадение. Пак Кайл се казваше. Нема значение. Вие сте тъпи имота... одете си режете вените и плачкайте, щото е модерно.
    А ти я ми кажи ЗАЩО мразиш емота-та? Дали не е защото случайно си ЧУЛ от някого, че емото е ЗЛЕ, а не защото си го видял, слушал и т.н. Смешни сте вие всичките, защото говорите без да знаете. Дъвчете едно и също и пак нищо не казвате. А емо-та в България няма. Това дори не е отделна субкултура. Емото е просто подстил на хардкор-а. Точка.

Град
    нямам си на представа...
    уффффффффф тез теми не спряха маа му стара...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си