- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- emo???
мъжете готи са сексапили, докато не турят мрежите... мне, зависи от мрежите. абе, готини са.
даже си мисля, че и някои ийймоуута не са лоши, но, като започнат да се превземат и да се правят на готи, стават гнусни. всъщност всички, дет се превземат, са гнусни![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Вече не те обичам.![]()
няма пък !!Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
даПървоначално написано от TheNightRider
най - кратко казано
![]()
Първоначално написано от пор
Ем поне имат яки бритони![]()
Това пък за мрежите на готите за пръв път го чувам.
хъхъ..
Еми...така е кат си неинформиран!Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Иначе и аз се ебавма много с имотата...ако имам перце за китара под ръка, почвам да се превземам и с втренчен и вманиячен поглед в китката ми, почвам да прокарвам перцето по нея много бързо, сякаш се режа....съответната реплика е "Бързина!Бързина!Тренинг за бързина!"![]()
Или си седя, някой ми каже нещо и аз "О нооо!Айм соу имооо!Ай уил кил май селф!"![]()
xDoWn3Rx, мисля, че Hardcore_AFA не е имо кид, щото не се чувства имо кид!Слуша музиката окъ, облича се така понякога-окъ...но когато не ти идва от вътре не става работата!Поне според мен е така!Защото тя не слуша САМО имо...доколкото знам де!
Познавам имо гърл от Берлин...тя каза, че там никой не си реже вените, а тия момченца дет се натискат ги биели...и ми стана интересно кви искривени представи имат хората за имотата!
И тъй....
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ае то няма лошо да слушаш имо, ама да е истинско, не това преиначеното, дето си е някакъв алтернативен рок, ама музикантите да са направят на интересни и хайде да пеем как ще се раздерем и да си олбечем тесни панталонки...
хъхъ..
brain_stew,и как точно трябва да се чувствам,че да съм имо,смисъл имаш предвид,че не е достатъчно да слушаш главно този стил и да се обличаш кат емо.....а пък ако имаш предвид тея раоти с депресиите и емосексуалността,вече доста се изтърка тва,защото аз лично(а и предполагам по-голяма част от вас)не съм виждала емота от един и същи пол да имат каквито и да било сексуални взаимоотношения,виж за рязането е др....но не го правят шот са емота,а шот просто са си такива...тва си е до човек.Пък и ти самата потвърждаваш тезата ми,че хората от БГ използават информация,намерена в нета за да ебават емотата,а не базирана на собствен опит и наблюденияОсвен тва напоследък се наблздава една тенденция на всеки да се казва емо(независимо дали е или не).И вярно,че доста навлезе този стил и тук,но съм убедена,че в БГ няма толкова емота(смисъл хора слушащи не 1-2 групи,запознати добре с културата и потдържащи стила на обличане),колкото просто се вдига шум,и тва ми е доста неприятно и ме дразни
![]()
Мисля, че повечето хора (включително и аз) осъзнават, че тва не е много истинско и за тва се ебават с тва рязане на вени и т.н.Точно за тва се ебават!Щото е шега!Първоначално написано от xDoWn3Rx
А да ти кажа честно, не мога да опиша как се усеща тва къф си...някои хора не са никакви, други позират, а трети са просто такива квито искат (и квито се чувстват)!И Hardcore_AFA вероятно не иска да е имо (не се чувства такава), но тва не пречи да слуша музиката...но тя слуша и други работи...пънк, Ой, метъл (препдолагам де, поне доколкото съм чувала за нея некви легенди!)...
Но тя ще си отговори най-добре, каква е, що е и за квос е бори!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
lololol, Геш тва до колкото помня заедно май го гледахме на едно филмче в ютуб, кви приятели кви са тея поразииПървоначално написано от TheNightRider
btw love your signature. bye xxx </3 xxx
![]()
Аре само да не си измисляш, а? Т'ва HOW TO BE EMO и аз съм го гледал.Първоначално написано от TheNightRider
Истината е че за вас emo-то е като извънземните - никога не сте го виждали, нито сте слушали, а само сте чували за него. Я кажете групи, албуми, я кажете харектеристиката на самия жанр, изключваме My Chemical Romance и Fall Out Boy, щото те са толкова емо, колкото Лимп Бизкит са грайндкор.
Ти кога стана модератор беееПървоначално написано от koalka
![]()
и аз искааааааам хахаахахах
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм убедена кое в деиствителност е по-модерното-да си емо или да си емо хеитър и да се ебаваш с емота за неща,нямащи нищо общо реалнослучващото се...................
Ми земи се регни-пък може и да станеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Aбе пикльо, кой ти каза, че съм ЕМО бе. Т'ва че слушам такава музика и намирам нещо в нея задължително трябва да ме прави емо ли бе? Кви вени, кви плачкания. Т'ва са неща които НЕ СА характерни за емото. Да кажеш "ВСЯКО ЕМО ПЛАЧЕ И ИСКА ДА СЕ САМОУБИВА" = "ВСЕКИ ПЪНКАР ДРУСА И Е НЕЩАСТНИК" = "ВСИЧКИ МЕТЪЛИ МИРИШАТ". СТЕРЕОТИП, баце.Първоначално написано от TheNightRider
А ти я ми кажи ЗАЩО мразиш емота-та? Дали не е защото случайно си ЧУЛ от някого, че емото е ЗЛЕ, а не защото си го видял, слушал и т.н. Смешни сте вие всичките, защото говорите без да знаете. Дъвчете едно и също и пак нищо не казвате. А емо-та в България няма. Това дори не е отделна субкултура. Емото е просто подстил на хардкор-а. Точка.Първоначално написано от TheNightRider
уффффффффф тез теми не спряха маа му стара...![]()
![]()