Nqkoi ot was da e izpolzwal produktite na Avon,sinqta seriq SSS-Skin So Soft(koqto e uj za namalqwane na okosmqwaneto)?Wuobshte efekt pri nekoi ot was ima li,zashtoto edna moq fr e polzwala i pri neq efekta e bil minimalen![]()
еми едно момиче каза че въобще не действат пък ти може и да опиташ,нооо........90% без ефект
Пробвай и ще разберешПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
az go izpolzvam, naistina ima nqkykyv efekt, no ne e ni6to po-osobeno ... po-bavno rastat taka e, no samo ako se maje6 ejednevno, az se maja vsqka sutrin i ima efekt , no s edno mazane naistina nqma da stane
Хаха ми аз имам такоз ама не се мажа особено тъй че нз дали има ефект...мажа се само след епилация.
аз също когато си ги използвах редовно имаше ефект,обаче по принцип когато е зима не наблягам толкова на обезкосмяването ...не че не се обезкосмявам деПървоначално написано от Анонимко
просто не ми пречат и като растат по-бързо
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
е много ясно че ще е минимален ефекта.Не може от един лосион да ти спре растежа на космитетва тряя да е некфа магия.Намалява окосмението ама много малко.То ако беше да се обезскомиш завинаги само с един лосион, фирмите за кола маска, самобръсначки и т.н. щяха да фалират
![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
за нищо не става тая серия както и някои други неща на AVON,вече въобще не ползвам продукти на тази фирма. Карам си с неща на Oriflame и на други отвърдени имена!
Hah e imenno de ... az si go wzeh komplekta che da widim kwo shte stane.Chuwala sum razlichni mneniq i zatowa reshih da popitam i was![]()
ако го използваш редовно ще останеш дпвплнаПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!