- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Каза ми, че съм прекалено широка
Аз бях уцелил на една много тясна,пак не беше добре![]()
В един мъдър виц се казваше:
"-Докторе,жена ми е много широка.Помогни!
-Гръмни с пистолет,докато тя спи.Така жена ти ще се стресне и ще и се свие ЖПО-то (Женския Полов Орган)..."
Кажи му да пробва.![]()
Incomplete..........
[quote="Анонимко"]кажете какво да направя защото гаджето ми каза че ми е много широка и сега се чудя какво да направя по въпроса.Страх ме е да не ме зареже отскоро сме заедно
dali ti si 6iroka ili na nego mu e maluk?!
Рай за мъжете а тя се оплаква....Първоначално написано от Анонимко
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Малко по голяма е..Първоначално написано от Kulio Gangstera
Колкото кофичка за пясък.
164забрана за ползване на профил 2т.
Първоначално написано от Seizure of Power
4ervei4to kuf cvqt e??
OMG
Дъ бест аватар от галерията
Гаджето ти е stupid. Кажи му че му е тънък![]()
Най-добрата защита - усмивката!
Тцтц ... Явно не ви е познато значението на тази фраза.Веднага нападнахте момчето ... Да, вариант е за него да е широко, но по принцип като кажеш на някое момиче, че е широка долу се има предвид, че са я клатили доста :P
Момичетата много обичат да послъгват ... "Ти си ми първият...", "Сефте ми е...", "Не съм била с много мъже..." ... И като се стигне до креватното карате с изненада разбираме, че дори не е тясна ...
Не искам да обиждам нежният пол, но говоря от опит и то не само мой ... Просто не познавам човек, на който да не му се е случило нещо подобно.И ако иска да се заяде естествено, че ще каже, че е широка
Но по темата ... Не би трябвало да е проблем, независимо от това как е породен въпросният коментар ...
На мен...![]()
emi mila trqq si tarsiu6 mom4eta sas golemi pi6ki![]()
predi da trygne6 s nqkoi byrka6 v ga6tite i togava tragva6 s nego
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Ще си играят на червейчето и черната дупкаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Новата игра "скрии червейчето в ямата"Първоначално написано от k0k0
![]()
като го правите 6те стиска6 пове4ко![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.