- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичета.
Извинете дами бихте ли ми казали бихте ли си станали гадже с по-малък от вас колко по-малък и какво трябва да има той ?
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Да, ако имам чувства.Какво трябва да има той....има ли значение дали е малък или голям?Все пак най-важното е да ме обича.Другите неща и качества си зависят от човека и не ги търся непременно.
xa che kakvo znachenie ima po-golqm li e ili po-maluk.az hodq s momche,koeto e po-malko ot men,no e nadrasnalo godinite si mnogo.Vajno e da me razbira,da ne se durji kato bebe i da me obicha puk na kolko e nqma nikvo znachenie.
Първоначално написано от PoisoNGirL
тоест той трябва да се държи като голям човек и да те обича така ли ?
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
e za vun6niq vid ne sum suglasna ima mom4eta koito izglejdat mnogo po golemi,otkolkoto sa,ama za purvoto sum syglasnaПървоначално написано от sweet_DENI_f
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ако ми харесва, защо не?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Даа,ходила съм не 1 път с момче по-малко от мен.Година по-малко вобще не ми прай впечатление,ама по-надолу не съм пробвала и не мисля да пробвам.![]()
Eдно на милион!Всеки път особенно в твоита възраст момичетата смятат врастниците си за дечковци и без интерестни.
Light The Universe
Първоначално написано от Valar
А не са ли прави ?
-повечето момчета са много отворени а всъшност в очите на момичетата са дечковци.
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Be kvo se trevojish... ima edna mnogo dobra Cheshka pogovrka za taq rabota...
Slagash kurosh na ramosh, pa ebesh, pa begash!!!
![]()
\
/
![]()
Първоначално написано от Анонимко
ебеш па бегаш. Според теб едно момиче само за това ли става за ебане ?
-не според мен най-важното е любовта. Има и една друга поговорка към нежното трябва да си нежен ! ! !
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Ми аз ходя с по-малък от мене .. и да не се срамувам да си го призная.Какъв трябва да бъде ли ? Ми човек,който има собствено мнение,който е добър,не лъже и не е лицемерен...Да проявява загриженост и да е нежен с мене.Лично ще кажа,че мойте приятелки казаха ,че не е хубав и т.н. ,аз съм с него,защото той е наи-красивия в моите очи ..Като погледна в очите виждам себе си ... Това ми стига ..не ме интересуват дрехи,пари и т.н. И съм му го доказвала и съм му казвала,че най-големия подарък за мене е той ... Да банално звучи и никой няма да повярва,че не го гледам колко е красив,какви мускули има ( той няма ) ,но както казах за мене е идеалния ... Като бях по-малка се интересувах само дали е готин,а сега .. не ми трябва тази пуста хубост ...
охоооо, пламене, добре дошъл отновоПървоначално написано от Plamen †
![]()
сега чеки аз да те питамедно момиче, ако за ебане не става, то за какво става тогава ?
![]()
Аз смятам за дечковци само тези,които се държат като такива и следователно на тях не им обръщам и внимание.Не може всички да бъдат слагани под един знаменател.Първоначално написано от Valar
poprincip az NE.. ne zashtoto e po malak ot mene ami zashtoto do sega ne sam sreshtala po malak ot men i da mi pravi nqkakvo vpe4atlenie.. za priqteli moje no ne i da imam vryzka kamoli seksualna vryzka s po malak ot men sviknala sam s po golemi smisal.. ako sre6na nqkoe mom4e haresa mi .. i toi men i se polu4i neshto a e po malak dori s 1 2 3 4 5 6 7 8godinio dori 6tom ni haresva da sme zaedno i se privli4ame da.. no ina4e.. do sega ne mi e pravil vpe4atlenie... nz i ne vqrvam 4e bi mogal nqkoi da mi napravi vpe4atlenie \/ \
/ \
/
Първоначално написано от Seizure of Power
АМА ТВОЙТА НАГЛОСТ НАИСТИНА МНОГО ЗАПОЧВА ДА МИ ЛАЗИ ПО НЕРВИТЕ ! ! !![]()
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Първоначално написано от crazy_BITCH``
зависи може би ще срешнеш някой никой не знае![]()
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Първоначално написано от bibonka
ако питаш мене ти си АБСОЛЮТНО права това което ми описваш е най-важното и много се радвам че го каза. Но немога да разбера какво му е срамното може 20 годишна да ходи с 24 годишен и какво от това ?
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Първоначално написано от Undying
прва си (или прав)
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Първоначално написано от Pti4i grip
може ли да ми светнеш за каква чест става дума ?
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Но нали се сещаш,че 20 годишна коята ходи с 16-17годишен такова нещо е Н Е В Ъ З М О Ж Н О.Първоначално написано от Plamen †
Light The Universe
Първоначално написано от Valar
аз лично не съм виждал но дали е невъзможно незнам. А и + това аз просто дадох пример за това че няма нищо срамно в това.
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Първоначално написано от Pti4i grip
А ТИ ПЪК СИ ПО-ГОЛЯМ ИДИОТ НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА СХВАНЕ АРГУМЕНТИТЕ ТИ ЗА ОБИДАТА ТЪПАКО ! ! !
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
в любовта граница в възраста няма стига да се обичате
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!