.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Цитирай Първоначално написано от Plamen †
    Ок. Ше си го кажа. Пламене, ти си идиот.

А ТИ ПЪК СИ ПО-ГОЛЯМ ИДИОТ НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА СХВАНЕ АРГУМЕНТИТЕ ТИ ЗА ОБИДАТА ТЪПАКО ! ! !
    Обида? Констатирам факт.

А ето ги и аргументите:
    1. Аз така казвам.
    2. Няма втори.

Еrror 404: Brain not found. знаеш ли ето този ерор много здраво те тресе !

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Ок. Ше си го кажа. Пламене, ти си идиот.

А ТИ ПЪК СИ ПО-ГОЛЯМ ИДИОТ НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА СХВАНЕ АРГУМЕНТИТЕ ТИ ЗА ОБИДАТА ТЪПАКО ! ! !
    Обида? Констатирам факт.

А ето ги и аргументите:
    1. Аз така казвам.
    2. Няма втори.

Еrror 404: Brain not found. знаеш ли ето този ерор много здраво те тресе !
    Дам. Не мога да разбера обаче, каква връзка има това с твоя идиотизъм?
    точно защото си много тъп неможеш да разбереш.

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Аз съм много умен!

А ти не си.

браво добри вицове пускаш.

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Голям фен
    Град
    Варна
    Аз съм много умен!

А ти не си.
    ^^ Кражба на фраза

(оригинални авторски права - xixi)

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Аз съм много умен!

А ти не си.
    ^^ Кражба на фраза

Обаче пропускаш факта, че аз съм го научил! Ох... моето протеже стана по-известно от мен
    Ти си вече ветеран и xixi е в стихията си

П.С А аз съм умен също

Град
    Варна
    Ако имам чувства към него не виждам причина която да ми попречи за да съм с него! Няма граници в любовта!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Голям фен

!??!!?

Аз съм много умен!

А ти не си.
    ^^ Кражба на фраза

Обаче пропускаш факта, че аз съм го научил! Ох... моето протеже стана по-известно от мен
    Ти си вече ветеран и xixi е в стихията си

П.С А аз съм умен също
    ВТФ !??!?!?!/ Как се фащате на такива ве о.О аз съм самоук.
    И птичко не е флуудър отпреди мен.
    Приемам го като лична обида.А за стихията си аз просто съм винаги в нея защото съм хубав.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Голям фен
    Град
    Варна
    Като се замисля(се пак съм умен) вие сте регнати на една и съща дата а xixi си пише сам теми от други значи май сте 1 човек

Голям фен
    Като се замисля(се пак съм умен) вие сте регнати на една и съща дата а xixi си пише сам теми от други значи май сте 1 човек
    регнати сме на една дата защото решихме да флуудим в един ден.
    Той откри форума аз влезах.
    И съвет по датата можеш да разбереш само че не сме един,правил съм много аккове в някой форуми(този не) но не и в една дата с основния защото ги правя при важност.

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    регнати сме на една дата защото решихме да флуудим в един ден.
    Той откри форума аз влезах.
    И съвет по датата можеш да разбереш само че не сме един,правил съм много аккове в някой форуми(този не) но не и в една дата с основния защото ги правя при важност.
    И въпреки всичко аз съм по умен

Фен
    Град
    sofia
    poprincip ne sam protiv vrazkata s po malko mom4e...no az li4no nikoga ne bih imala takava...vapreki 4e 4ovek nikoga ne znae...nai vajnoto e da da se haresvate i da badete sigyrni 4e iskate da ste zaedno nali znae6 lubovta nqma granici...ili...lubovta e po silna ot vsi4ko

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Be kvo se trevojish... ima edna mnogo dobra Cheshka pogovrka za taq rabota...
    Slagash kurosh na ramosh, pa ebesh, pa begash!!!

\/

ебеш па бегаш. Според теб едно момиче само за това ли става за ебане ?

-не според мен най-важното е любовта. Има и една друга поговорка към нежното трябва да си нежен ! ! !
    охоооо, пламене, добре дошъл отново
    сега чеки аз да те питам едно момиче, ако за ебане не става, то за какво става тогава ?
    maleee mnogo tupo izkazvvane,vse pak momi4etata ne sa igra4ki ne misli6 li
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    bourgas
    ako pita6 men.. ne bih trugnala s po maluk ot men.. no zavisi ot durjanieto ti! !!6te ti dam primer.. az sum 8 klas i mom4etata ot moq klas o6te se pravqt na ke4isti v klasnata ni staq.. li4no men tova mn me otbluskva.. posle za6toto po malkite momi4eta sme haresva li po golemi batkovci!emi eto za6to.. suvetvam te da se durji6 kato porasnalo mom4e i predpolagam 4e 6te e tvoq

Град
    Onfectia
    Цитирай Първоначално написано от sladyrka{}
    ako pita6 men.. ne bih trugnala s po maluk ot men.. no zavisi ot durjanieto ti! !!6te ti dam primer.. az sum 8 klas i mom4etata ot moq klas o6te se pravqt na ke4isti v klasnata ni staq.. li4no men tova mn me otbluskva.. posle za6toto po malkite momi4eta sme haresva li po golemi batkovci!emi eto za6to.. suvetvam te da se durji6 kato porasnalo mom4e i predpolagam 4e 6te e tvoq
    Ми прави се и ти на кечистка, мен те по ме кефят от кечистите

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Кво да има ли - ми чар , характер и чувство за хумор . Да не е олигофрен , дет ще ми дрънка , че ме обича от втория ден и тъпак , който ще бъде с мен , за да загуби девствеността си .
    Иначе може да е по-малък от мен , ама не прекалено .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    bourgas

sladyrka{}

samo kaji na koq i vednaga po4vam..

az sum hodila s mom4e 5 meseca po malko ot men.. no vtori put nqma da go napravq.. {nadqvam se}

BOB I LE6TA
    Guest
    EMI TRQBVA ZADULJITELNO DA MU E GOLEM 4e ina4e ne stiga 4e 6te e po maluk ot men a i 6e mi se qvqva po nekfo miniaturno pi6luno4e!!!! ni su izlaguiti ako obi4uti!!!!!!!!!!!!!!1

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    Ми аз ходя с по-малък от мене .. и да не се срамувам да си го призная.Какъв трябва да бъде ли ? Ми човек,който има собствено мнение,който е добър,не лъже и не е лицемерен...Да проявява загриженост и да е нежен с мене.Лично ще кажа,че мойте приятелки казаха ,че не е хубав и т.н. ,аз съм с него,защото той е наи-красивия в моите очи ..Като погледна в очите виждам себе си ... Това ми стига ..не ме интересуват дрехи,пари и т.н. И съм му го доказвала и съм му казвала,че най-големия подарък за мене е той ... Да банално звучи и никой няма да повярва,че не го гледам колко е красив,какви мускули има ( той няма ) ,но както казах за мене е идеалния ... Като бях по-малка се интересувах само дали е готин,а сега .. не ми трябва тази пуста хубост ...

ако питаш мене ти си АБСОЛЮТНО права това което ми описваш е най-важното и много се радвам че го каза. Но немога да разбера какво му е срамното може 20 годишна да ходи с 24 годишен и какво от това ?
    Но нали се сещаш,че 20 годишна коята ходи с 16-17годишен такова нещо е Н Е В Ъ З М О Ж Н О.
    Аз съм на 20 години и ходя с 17 годишен ... не виждам как ще е невъзможно !!!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Ми аз ходя с по-малък от мене .. и да не се срамувам да си го призная.Какъв трябва да бъде ли ? Ми човек,който има собствено мнение,който е добър,не лъже и не е лицемерен...Да проявява загриженост и да е нежен с мене.Лично ще кажа,че мойте приятелки казаха ,че не е хубав и т.н. ,аз съм с него,защото той е наи-красивия в моите очи ..Като погледна в очите виждам себе си ... Това ми стига ..не ме интересуват дрехи,пари и т.н. И съм му го доказвала и съм му казвала,че най-големия подарък за мене е той ... Да банално звучи и никой няма да повярва,че не го гледам колко е красив,какви мускули има ( той няма ) ,но както казах за мене е идеалния ... Като бях по-малка се интересувах само дали е готин,а сега .. не ми трябва тази пуста хубост ...

ако питаш мене ти си АБСОЛЮТНО права това което ми описваш е най-важното и много се радвам че го каза. Но немога да разбера какво му е срамното може 20 годишна да ходи с 24 годишен и какво от това ?
    Но нали се сещаш,че 20 годишна коята ходи с 16-17годишен такова нещо е Н Е В Ъ З М О Ж Н О.
    Аз съм на 20 години и ходя с 17 годишен ... не виждам как ще е невъзможно !!!
    Това съм аз ..

Цитирай Първоначално написано от sweet_DENI_f
    еми аз поне на тая възраст (на 14, почти 15 съм) не бих ходила с по-малко от мен момче по простата причина, че няма да сме на един акъл (момчетата се развиват по-късно) пък и той и на външен вид ще си изглежда като детенце все още (по същата причина)

Хахахахаха айде бе!? Много често започнах да го чувам тва "момчетата се развиват по-бавно".... Причината 14-15 годишните момиченца да ходят с по-големи съвсееем не е такава и много добре го знаеш.... Нито умствено, още по-малко физически момчетата изостават от момичетата.... Просто на тази възраст не е въобще на мода момичетата да ходят с по-малки момчета.... Ако момичето е на 24 а момчето на 22 - ок, става. Но ако си на 15 и ходиш с 13-14 годишен? Не, просто друг такъв срам няма.... Така че не дрънкай глупости ами просто си млъкни....

Мега фен Аватара на Blab
    Ами, ако съм на 25, а той е на 23-24 - бих!Но то си зависи от това кой на какъв акъл е.
    И да,физически момчетата се развиват по-бавно от момичетата.
    И на 15 тях ги интересуват едни неща, нас - други.Виж, ще ми се да кажа, че има възраст, на която двата пола разсъждават еднакво(поне приблизително), но явно още не съм я стигнала.

Голям фен
    Аз съм на 20 години и ходя с 17 годишен ... не виждам как ще е невъзможно !!![/quote]

Това съм аз .. [/quote]
    като гарантирам че детето не е грозно.
    Не е хубаво колкото мен де но се пак никой не е хубав колкото мен.

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Ами, ако съм на 25, а той е на 23-24 - бих!Но то си зависи от това кой на какъв акъл е.
    И да,физически момчетата се развиват по-бавно от момичетата.
    И на 15 тях ги интересуват едни неща, нас - други.Виж, ще ми се да кажа, че има възраст, на която двата пола разсъждават еднакво(поне приблизително), но явно още не съм я стигнала.

Чисто физически в двигателния смисъл на думата момчетата бих казал, че имат много по-голям потенциал и по-бързо развитие от момичетата, така че никое момиче неможе да ми каже, че изведнъж тя се е почувствала кака, а момчетата около нея, които са на същата възраст, изведнъж са й се сторили лапенца от детската градина. Просто никоя неможе да ме убеди в това! Не искам да чувам, че момчиетата ходели с по-големи защото връстниците им не са достатъчно зрели физически!!! Още по-малко пък е заради умствена недостатъчност от страна на момчетата или квото и да било такова.... Няма възраст на която и двата пола да разсъждават еднакво, просто мъжкото и женското мислене никога няма да станат еднакви, просто няма как момче да мисли като момиче и обратното....

Цитирай Първоначално написано от sladyrka{}

Да си призная в осми клас и аз бях рака. Но един ден се погледнах под друг ъгъл и разбрах колко тъпо и детински излгеждам.

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си