- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичета.
Първоначално написано от Pti4i grip
Еrror 404: Brain not found. знаеш ли ето този ерор много здраво те тресе !
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
точно защото си много тъп неможеш да разбереш.Първоначално написано от Pti4i grip
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Първоначално написано от Pti4i grip
![]()
![]()
![]()
![]()
браво добри вицове пускаш.
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
^^ Кражба на фразаПървоначално написано от Pti4i grip
(оригинални авторски права - xixi)
Ти си вече ветеран и xixi е в стихията сиПървоначално написано от Pti4i grip
П.С А аз съм умен също
Ако имам чувства към него не виждам причина която да ми попречи за да съм с него!Няма граници в любовта!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ВТФ !??!?!?!/ Как се фащате на такива ве о.О аз съм самоук.Първоначално написано от King of Kings
И птичко не е флуудър отпреди мен.
Приемам го като лична обида.А за стихията си аз просто съм винаги в нея защото съм хубав.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Като се замисля(се пак съм умен) вие сте регнати на една и съща дата а xixi си пише сам теми от други значи май сте 1 човек![]()
регнати сме на една дата защото решихме да флуудим в един ден.Първоначално написано от King of Kings
Той откри форума аз влезах.
И съвет по датата можеш да разбереш само че не сме един,правил съм много аккове в някой форуми(този не) но не и в една дата с основния защото ги правя при важност.
И въпреки всичко аз съм по уменПървоначално написано от xixi
poprincip ne sam protiv vrazkata s po malko mom4e...no az li4no nikoga ne bih imala takava...vapreki 4e 4ovek nikoga ne znae...nai vajnoto e da da se haresvate i da badete sigyrni 4e iskate da ste zaedno nali znae6 lubovta nqma granici...ili...lubovta e po silna ot vsi4ko![]()
maleee mnogo tupo izkazvvane,vse pak momi4etata ne sa igra4ki ne misli6 liПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ako pita6 men.. ne bih trugnala s po maluk ot men.. no zavisi ot durjanieto ti!!!6te ti dam primer.. az sum 8 klas i mom4etata ot moq klas o6te se pravqt na ke4isti v klasnata ni staq.. li4no men tova mn me otbluskva.. posle za6toto po malkite momi4eta sme haresva li po golemi batkovci!emi eto za6to.. suvetvam te da se durji6 kato porasnalo mom4e i predpolagam 4e 6te e tvoq
![]()
Ми прави се и ти на кечистка, мен те по ме кефят от кечиститеПървоначално написано от sladyrka{}
![]()
samo kaji na koq i vednaga po4vam..![]()
az sum hodila s mom4e 5 meseca po malko ot men.. no vtori put nqma da go napravq.. {nadqvam se}![]()
EMI TRQBVA ZADULJITELNO DA MU E GOLEM 4e ina4e ne stiga 4e 6te e po maluk ot men a i 6e mi se qvqva po nekfo miniaturno pi6luno4e!!!! ni su izlaguiti ako obi4uti!!!!!!!!!!!!!!1
Аз съм на 20 години и ходя с 17 годишен ... не виждам как ще е невъзможно !!!Първоначално написано от Valar
Това съм аз ..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от sweet_DENI_f
Хахахахаха айде бе!? Много често започнах да го чувам тва "момчетата се развиват по-бавно".... Причината 14-15 годишните момиченца да ходят с по-големи съвсееем не е такава и много добре го знаеш.... Нито умствено, още по-малко физически момчетата изостават от момичетата.... Просто на тази възраст не е въобще на мода момичетата да ходят с по-малки момчета.... Ако момичето е на 24 а момчето на 22 - ок, става. Но ако си на 15 и ходиш с 13-14 годишен? Не, просто друг такъв срам няма.... Така че не дрънкай глупости ами просто си млъкни....
Ами, ако съм на 25, а той е на 23-24 - бих!Но то си зависи от това кой на какъв акъл е.
И да,физически момчетата се развиват по-бавно от момичетата.
И на 15 тях ги интересуват едни неща, нас - други.Виж, ще ми се да кажа, че има възраст, на която двата пола разсъждават еднакво(поне приблизително), но явно още не съм я стигнала.![]()
Аз съм на 20 години и ходя с 17 годишен ... не виждам как ще е невъзможно !!![/quote]Първоначално написано от bibonka
Това съм аз ..[/quote]
като гарантирам че детето не е грозно.
Не е хубаво колкото мен де но се пак никой не е хубав колкото мен.
Първоначално написано от be_true
Чисто физически в двигателния смисъл на думата момчетата бих казал, че имат много по-голям потенциал и по-бързо развитие от момичетата, така че никое момиче неможе да ми каже, че изведнъж тя се е почувствала кака, а момчетата около нея, които са на същата възраст, изведнъж са й се сторили лапенца от детската градина. Просто никоя неможе да ме убеди в това! Не искам да чувам, че момчиетата ходели с по-големи защото връстниците им не са достатъчно зрели физически!!! Още по-малко пък е заради умствена недостатъчност от страна на момчетата или квото и да било такова.... Няма възраст на която и двата пола да разсъждават еднакво, просто мъжкото и женското мислене никога няма да станат еднакви, просто няма как момче да мисли като момиче и обратното....
Първоначално написано от sladyrka{}
Да си призная в осми клас и аз бях рака. Но един ден се погледнах под друг ъгъл и разбрах колко тъпо и детински излгеждам.![]()
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !