.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Невероятната
    Guest

Защо не е с мен?!

Здравейте сладури!
    Ето как стоят нещата при мен. С едно момче от отдавна сме много добри приятели и родителите ни също. Само че той започна да се държи различно с мен, по - мило, накара ме да се чувствам желана. Флиртувахме, прегращахме се, разменяхме си погледи. Така в продължение на един месец се зарибявахме и аз се влюбих. Исках да се получи нещо докато не го видях с друга. Аз се отдръпнах а той продължаваше да се държи по същия начин. Проблема ми е че и след като ме нарани все още го искам.
    А какво иска той немога да разбера? Защо не е с мен? Какво бихте направили в моя случай?

Мега фен Аватара на koalka
    Защо не е с теб ли...може би, защото се забавлява и с двете ви, защото си играе с теб.Не иска нищо сериозно най-вероятно.Не е влагал чувства.Просто се опитай да не му обръщаш внимание на намеците(с които честно казано не знам какво намеква), а и може да поговориш с него.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Еми според мен най-лесния начин да разбереш е като поговориш с него
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    hmm samo ste flirtuvali ili e imalo vuzmojnost i za neshto poveche.variant e toi da si e pomislil che ne go haresvash i zatova da e trugnal s druga.Tova ne oznachava,che te e narabil s cel.Ako neshtata s negovata ne sa mnogo seriozni moje da go popitash zashto se e poluchilo taka i dali ne si ostanala s greshni vpechatleniq za povechenieto mu.Nishto ne gubish ako go popitash pone shte si naqsno kakvo e stanalo.Uspeh
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Фен
    Град
    Монтана
    еми поговорете си. В смисъл питай го кво правите?! Иска ли нещо от теб или просто ей така за забавление прави всичко ...

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Може да си е помислил, че ти флиртуваш с него за това си го видяла с друга
    Eventful past is everclear.

Голям фен
    Град
    Варна
    Говори с него все пак може да си го видяла със сестра му или с някоя магистрална фея

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Е та нали сте най-добри приятели.....мисля,че точо ТИ,която го познаваш уш най-добре трябва да знаеш,защо го прави...

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: Защо не е с мен?!

Цитирай Първоначално написано от Невероятната
    Здравейте сладури!
    Ето как стоят нещата при мен. С едно момче от отдавна сме много добри приятели и родителите ни също. Само че той започна да се държи различно с мен, по - мило, накара ме да се чувствам желана. Флиртувахме, прегращахме се, разменяхме си погледи. Така в продължение на един месец се зарибявахме и аз се влюбих. Исках да се получи нещо докато не го видях с друга. Аз се отдръпнах а той продължаваше да се държи по същия начин. Проблема ми е че и след като ме нарани все още го искам.
    А какво иска той немога да разбера? Защо не е с мен? Какво бихте направили в моя случай?
    е вижда се че иска и теб...но вианги има едно но си има гадже...има три варианта..1)да изчакаш да свърви тяхната връзка през тва време пак си флиртуваите...или..2)да го заебеш и да си намериш др...или... 3)да им развалиш врузката!!!!.......
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

На твое място бих си поговорила сериозно с него каво иска и какво искам аз.Най-добре говорете, не оставяй нещата само на размислите ти и твоета гледна точка.Нема ти навреди, поне ще се разберете
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Поговорете и си изяснето ситуцията.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Xm ... sporem men vaprosnoto mom4e prosto ne iska neshto seriozno .. te sa takiva pove4eto ... , a moje i puk da ne iska da te naranqva ili puk nali ste pr.semeistva ama za mene tva sa samo izmislici na mom4etata . Znam 4e te boli , no spored men trqbv ada pogovoite da svalish kartite i toi negovite i togava ve4e da znaesh kakvo hste stava i izob6to hste stava li ne6to i ako toi kaje 4e ne iska vruzka da re4em pone shte se naqsno ...
    Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
    BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...

Мега фен Аватара на iiirish
    не бих се учудила ако държанието му спрямо другото момиче е същото. може би той просто си играе и с двете ви. съвета ми е да не приемаш навътре подобни флиртове и свалки, защото те не са нищо обвързващо, сериозно или задължаващо. те са плод на най-обикновенни симпатии и доста често завършват така както и са започнали - с нищо!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На човека му е приятно да има варианти за изход . Вероятно си играе и с двете ви , но все пак нямаш какво да губиш , ако поговориш с него .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    Еми според мен най-лесния начин да разбереш е като поговориш с него
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    Е та нали сте най-добри приятели.....мисля,че точо ТИ,която го познаваш уш най-добре трябва да знаеш,защо го прави...
    Половината от тоя форум са адски тъпи хора.
    Ко можем да ти кажем ние ве?
    Ти трябва да си преценяваш, тука не сме най-големите разбриачи за да ти кажем всичко точно и ясно и само да избираш между а) и б)...

Сама си реши!
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    като си започнала да флиртуваш с него си му показала,че може да те има и сигурно си му станала безинтересна и в другата е намерил нещо друго,което ти нямаш
    I am a violet butterfly !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си