- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Nai-krasivoto jensko ime
Zdraveite.Znam 4e ve4e e imalo takava tema,no mnogo tursih i nemojah da q namerq,a mi e mnogo lubopitno i zatova q "podnovih".I vuprosa otnovo:Koi sa nai-hubavite jenski imena spored vas?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
според мен анастасия
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Лора,София,Никол..кефят си ме![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Яна..
Men puk me kefqt tezi:
Ani
Anna
Gergana
Monika
Mariq
Iva
Nikol
Lora
Alisiq
Alena
Alina
ima i o6te ama mislq 4e tiq sa nai-qkite.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
monika
Obicham te milo !!!
Katerina \/
Седефка
п.с. тва си е лично мое мнение без офтопици моля![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Eкатерина
Кристина
Марина
Ивелина
Михаела
И най-най-прекрасното женско име е моето(съжалявам,когато денят е бил кофти гледам да се развеселя някак...)
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
mi mn krasivi imena ima...na men li4no mn mi haresvat Aleksandra i Anastasiq i mn dr ima naprimer kato Mariq Nikol Katq i taka....![]()
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp
Албена![]()
Teodora i Mariq![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Виктория
Десислава
Александра
Тези трите най ми допадат.
Чери
хихихи моето кучу се казва така много ее миличка
иначе човешко много ме кефи Нели
diman
hristana
nadq
i o6t3 dr
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Aleksandra![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Виолета
-Сара
-Биляна /моето/
-Никол
-Александра
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Александра, Анастасия, Анита....за тва се сещам
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Yeeeeeeeeeeeeeeee!Аз се казвам Анита!![]()
![]()
![]()