- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Nai-krasivoto jensko ime
Илиана
Весела
Мариела
Милослава/не Мирослава
/
Радост
Изабела
Анджелина
Моника
Иванина
Диана
Елена ииии Никол/въпеки че не е бг/
Милица - обожавам тфа име и като си помисля че съм щяла да се казвам така ...![]()
Александра (Алекс)
Антония! :P
Light The Universe
Ми моето-Десислава![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Aleksandra,Aneliq,Iuliana,Hristina,Desislava,Mihae la....za men tezi sa hubavi :P e ima i dr![]()
YoUuu SaY i`M bItCh....lIkE iT`s bAD tHiNG ! :P~ [{}]
Никол,Десислава,Антония,Ал ксандра
П.П. нито 1но от тези не е моето![]()
Some things are better left unsaid!
6 страници с любими имена и никъде моето! мамка му! хаха а иначе моите любими.. Кристиана, Надежда( така се казва братовчедка ми тя изобщо не си го харесва странно), Вера, Неда, Анастасия ит.н. и т.н. толкова са много
Езикът е извор на недоразумения <Из "Малкият принц">
Ani i Anna
И моето /Лили/ го няма, споко, не си единствена. А около мен всичко много го харесват. Цялото ми е Лиляна, ама ми звучи ужасно... Имам чувството, че хората го усещат и всички ми казват Лили. Дори и в у-ще само на мен учителите ми казват на галено име и то още от началото :PПървоначално написано от gLo0m
Карина, Калина, Маги и Меги ми харесват.
Диана![]()
Как се казваш?Първоначално написано от gLo0m
![]()
Аз съм Елена, харесвам си името, но един път една даскалка ми каза Еленке и ...![]()
Казах й да не ми вика така(много мразя) и вече не.Но всички учителки ми викат Елена, приятелите Ели.
А за Ленче бих ги хвърлила през терасата.
![]()
Елена и на мен ми е сред любимите имена ... родителите ми са побързали да го дадат на сестра ми, не са ме изчакали. А ааааз аз съм Даниела
Езикът е извор на недоразумения <Из "Малкият принц">
ВасиленаТова за мен е перфектното име.
Но също ми допада Валентина, моето си - Деница ( на галено Дени ми харесва повече де ) , Ели също.
aйй , забравих да спомена и Жасмин :P
мене пък ме кефят някви по нестандартни именца....
ето и някои имена които ме радват..
Лъчезара (как без моето)
Вививана
Благомира
Добромирка
а това за Милослава е super
\/
aneliq,preslava,gery,mina,desi,ivana,raina,emiliq. ....i...t...n..... \/
![]()
Мен си ме кефи моето име-Нана
Симона(аз разбира се,аа и така май се каза гаджето на брат ми) И мойта най-добра приятелка-Елиза
мн ме кефи нейното име
Екатерина, Александра, Елена и Ейнджъл
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
Даниела-все пак се казвам така
а и Красимира
![]()