- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо скъсахте...
В тази тема всеки може да сподели защо е скъсал с гаджето си(тази дума нещо ми омръзна.Знам че за някои това е прекалено лично,но който иска,да разкаже![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Извинявам се все пак ако вече има такава тема![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
С един бивш скъсахме, понеже той беше голямата 'сериозност' и не търпи лигави момиченца като мен. Ама тва ми беше за урок, защото наистина няма по-грозна гледка за едно момче от едно лигаво момиче. Е, в някой случаи възрастта променя хората![]()
Понеже се появи 3ти..е ,той си се беше появил от бая време,но тогава се осъзнаха нещата..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
мен все са ме зарязвали до сега. Причини-иска да спи с мен-аз не искам и той казва-няма да те чакам 1 месец,я. Ама си намерих такъв, който ме чака не 1, а 18 месеца!
С първата изобщо не съм късал...Просто спряхме да си пишем и всичко свърши ей така.
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Не е свършило, щом не сте си казали Край/End/FinПървоначално написано от Dissenter
по дяволите, така си еПървоначално написано от cherinka
след 20 години се звъни на вратата:Първоначално написано от cherinka
аре, ве, нали каза, че ше се обадиш за кафе![]()
С времето чувствата ми охладняха, а и се появи друго момче.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Бях доста нараняван и не можех да изпитвам нищо към никоя и тръгнах с нея ей така..за спорта..нямах и чувства към нея..
не съм скъсала с него..сега немога да се сетя кой ми беше последния преди сегашния
С последната? Не искам да кажа.
С пред последната - най-добрия и приятел се влюби в нея, тя също в него, а аз... безсилно пищях и се опитвах да дращя с нокти, но просто бях безсилен. Любовта им се засилваше с всеки ден пред очите ми. Беше най-голямата агония в живота ми, която все още не съм превъзмогнал. Разбрах, че колкото и да ходя на фитнес, колкото и пари да печеля, има неща, които не можеш да контролираш и те просто стават пред теб и ти не можеш да направиш нищо.... Не, аз наистина направих всичко - плаках пред нея, казах `и хиляда пъти "Обичам те и не мога без теб!", казах `и най-милите думи, че всеки себеуважаващ се човек би ми казал "Ти си гей.", но нямаше ефект... Тя просто вече се бе влюбила в друг, без аз да разбера... защо не разбрах по-рано? Защото `и имaх доверие и `и вярвах, че той `и е само приятел... докато не разбрах, че са спали заедно.![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Бившия ми го зарязах,защото беше е едно голямо рядко л***о,зашото не разбра какво сериозна връзка,и си годеше със още поне 2 и си шибаше без да се замисли за връзката си със мене,но така се стекоха обстоятелствата и се появи сегашния ми приятел и на оня му бих шута у гъза!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не дай БожеПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Просто не я обичах...![]()
Ти па се изказа. Се едно ходите две седмици, не я обичаш - кусаш я. Фащаш друга, след 3 седмици не си я обикнал, кусаш я.. абе хахахахааПървоначално написано от Shmatko
ami toi be6e malko jenkar i prosto ne mojeh da go traq po nqkoga i skusah,v na4aloto be6e ujasno gadno,ama ve4e nemi puka za nego
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Еми официалната причина май беше, че не си допаднахме, но всъщност истината е, че тя не ми обръщаше никакво внимание, пък и не беше досрасла за мен.... Както и да е вече даже не я броя за бившо гадже ми просто за момиче като всички останали, който срещам в даскало или по улиците...
Ходихме 5-6 месеца, но така и не успях да я заобичам имах само приятелски чувства. Все едно праиш секс с най-добрия си приятел. Някво такова се чувствах и теглих чертата.Първоначално написано от cherinka
![]()
осъзнах, че никога не съм го обичала, че съм се самозалъгвала през цялото време и по-скоро съм искала да го обичам, отколкото наистина да е имало чувства. в последствие разкрих много негови лъжи, което окончателно сложи края на една невероятно голяма ГРЕШКА!
Ами последното късане беше по негово желание . Т.е. той ме остави . Причината и до днес не ми е много ясна , ама се предполага , че е липса на по-такива преживявания . Момчета , кво да се прави . Иначе той измрънка едва доловимо няква причина де - "... не ми липсваш вече .. не те обичам вече .. " и готово . Точката беше поставена .
emi prosto vse popadam na momcheta,deto vuobshte ne sa za men.Uj mnogo se obichahme,no kato vsichko e protiv dadena vruzka s vremeto propadat neshtata.No moje bi prichinata e,che toi zamina za chujbina i nqmashe kak prosto da poddurjame otnosheniq...![]()
Ходил си 5-6 месеца с най-добрата си приятелка, правили сте секс и си и теглил чертата, защото не си я обичал?Първоначално написано от Shmatko
Не, Шматко, ти си много тъпичак. На колко си? 13?14?
Не се опитвай да е правиш на умен, защото ние не сме тъпи и като четем глупостите ти.. Просто ставаш смешен и дразнещ, не ни се издигаш в очите.
Сега не ме псувай, моля ти се...
Еми да ти кажа... момчето си е било право.Първоначално написано от ThePainIsReaL
"Момчета, кво да се прави" - ами да, искаме нещо ново, нещо диво, нещо, което да ни вдигне адреналина, не ни стигат целувките на пейката за дълго, няма ниой да задържиш така освен някой крокодил-олигофрен...
Проблема е в теб, промени се!
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
TRU!Първоначално написано от PankO
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.