- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо скъсахте...
Появи се друг![]()
Ами с последния скъсахме, защото не беше само с мен, имаше си и др връзка - ама късно разбрах, а и освен това го видях да се целува с трето момиче
![]()
![]()
![]()
Защото не изпитвах нищо към него,нито той към мене ... бяхме заедно,защото единия си мислеше ,че ще нарани другия ...
Ем както си се разхождахме един хубав ден и реших,че не искам да съм с него и го зарязах и до сега съжалявам за това!(вече почти 6 месеца станаха)![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
с бившия скъсахме защото той просто нямаше чувства към мен...по скоро той скъса с мен...ама какво да направиш случва се предполагам...аз немога да си го обясня много как става това да си с някой да спиш с него да споделяш всичко с него и накрая да нямаш чувства никакви...ама човека така си е решил и аз само се примирявам![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
хмм.. скъсахме, защото през целия месец, който ходихме, не го целувах с език и не исках, и той да ме целува с език![]()
Щото си е още с детския акъл,за тва (за последния говоря)![]()
Ami poslednia az go ostavih,zashtoto vaobshte ne si dopadahme i niamashe nishto koeto da ni svarza beshe mi mnogo protiven pak i tragnah s nego ei taka bez da sam go haresvala.Nakraia toi po4na da mi namekva da spia s nego i az go otriazah nabarzo ha tova beshe predi 4-ri godini i ottogava sam s edin 4ovek koito bezkraino mn obi4am...
щот съм тъп![]()
Да.. и аз така, само, че още май не мога а се примиряПървоначално написано от ro6li4ka
![]()
![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
Първоначално написано от psiHopaT4o
Да, прав си . Никой не издържа седенето по пейките . Няма такова животно като платонична любов . Всеки има нужда от хормони , от забава , от ново . Не съм го отричала това . Това , за което не си прав обаче , е , че проблемът е бил в мен . Защото когато става въпрос за връзка , грешката не се допуска от едната страна . Например когато един в една връзка изневери ,не само изневеряващият е виновен , нали ?![]()
Най-жалко е просто ей така да си казваме - "За да скъсаме проблемът беше в нея , не в мен . Тя е виновна , тя си го направи ". Една раздяла никога не е следствие само от грешките на едната страна .
По-жалкото обаче е , че хората лъжат.
С последния -> защото каза, че съм била агресивна и истерична...казах му, че като не ме харесва такава, каквато съм, да си ходи..и той си отидеПфф...явно връзката ни не е била никак сериозна
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ми заряза ме, защото нямах вече чуства към нея и се държахме кат приятели накрая.. и после излезнахме и ми каза до тука бяхме
Вече на 22.Първоначално написано от PankO
Виж са. Начи кво се получи. Познавахме се от много време, тя беше девица и един път докато си приказвахме ми налетя (почна да ме опипва, целува). Попитах я дали е сигурна, че го иска и тя ми каза: Да!
Отворих я но ми беше супер гадно да зарежа. Мислих че с времето ще се получи нещо, но не стана.
Супер тъпо го написах заеби...
Връзката ни беше продължила една година и скъсахме защото той искаше да излиза с други момичета и му трябваше свобода.Получи си я,но сега незнам дали е доволен,а и не ме интересува особено.Той си избра да така,а аз си продължавам живота.
Защото заминах.
Епа скъса ме онаЗ :Р
не щяла с мене да бъде, еми.. гората![]()
Той скъса с мен..., защото му беше писнало от глупостите ми.![]()
Добър урок ми даде. И все пак... има мнооооого да уча.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
О-о-о-о-о... човек се УУУчи цял животПървоначално написано от bungle
За колкото и умен да се мисля, всеки ден научавам нещо ново и то ме зарежда енергия за поне още един дени така всеки ден :Р
Нищо не е вечно.
Не знам много, но разбирам много.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Някои хора си въобразяват, че налагайки своята воля ще постигнат щастие.
Бъди щастлив докато хората около теб не са и ще си самотник цял живот.
Знаеш ли какво е да си с лефче на ден? А?!
Не те обичам вече...
Болката докосва и променя всички нас.
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Така е, така е.Първоначално написано от PankO
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
6toto be6e sku4en.. abe mom4eta ne mojete li pone malko da budete originalni i ne tolkova sku4ni..![]()
![]()
Първоначално написано от [B
Претендирам, че съм такъв, оригинален, забавен, а не скучен.
Нещо дяволски важноПървоначално написано от [B
Трябва тръпката да се поддържа
Аз си признавам, че предпоследния път не е представях добре, но ако и от другата страна не виждаш нищо... интригуващо, нищо, което да иска промяна, да иска нещо ново? Тогава какво?
Ако те е страх как другата страна ще приеме твоите желания и копнежи?
Най-добре е да се разделите на време?
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.