- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо скъсахте...
ем на мен ми омръзна!![]()
Let The BEAT Control Your Body
6toto se durje6e kato 5 godi6no detence i mi pisna.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
С предишното ми гадже скъсахме , защото аз харесах един друг . Не се получи с него , но с бившето сме си много добри приятели . Той ми споделя за неговите проблеми любовни и въобще , а аз за моите![]()
С последният скъсахме, защото ме уморяваше ...
Постоянно скандали, постоянно забележки, защо съм си била примерно слънчевите очила, той не ме бил харесвал с тях ...
Като му направя забележка да ме остави да се слагам каквото си искам казва, че се шегува и сладващият път, когато съм пак с очила, пак ми мрънка ...
Като ме няма 5 минутки на компютъра и не съм му написала брб от бързане, веднага получавах смс къде съм и защо нарочно не му пиша ..
И още много такива простотии.. абе тормоз отвсякъде, а и ме натоварваше психически..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
с последния ми приятел нямахме много време да се виждаме и решихме уж за малко да се разделим, ама така си и останахме... не е било заради скандал и сега сме си приятели
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Ами с последното ми гадже скъсахме защото:
1.Той не можеше да се целува
2.Говореше с мен все едно съм някоя от неговите глупави приятелчета а не съм негово гадже
3.Искаше постоянно да сме заедно
4.През 1-та седмица в която ходехме,той абсолютно всяка сутрин беше пред нас(пред вратата) и то в най неподходящо време
Абе пълен глупак....Какво да кажа
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Ммм.... той скъса с мен от глупост...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up