Първоначално написано от
Shmatko

Първоначално написано от
cherinka

Първоначално написано от
Shmatko
Просто не я обичах...

Ти па се изказа. Се едно ходите две седмици, не я обичаш - кусаш я. Фащаш друга, след 3 седмици не си я обикнал, кусаш я.. абе хахахахаа
Ходихме 5-6 месеца, но така и не успях да я заобичам имах само приятелски чувства. Все едно праиш секс с най-добрия си приятел. Някво такова се чувствах и теглих чертата.

Ходил си 5-6 месеца с най-добрата си приятелка, правили сте секс и си и теглил чертата, защото не си я обичал?
Не, Шматко, ти си много тъпичак. На колко си? 13?14?
Не се опитвай да е правиш на умен, защото ние не сме тъпи и като четем глупостите ти.. Просто ставаш смешен и дразнещ, не ни се издигаш в очите.
Сега не ме псувай, моля ти се...

Първоначално написано от
ThePainIsReaL
Ами последното късане беше по негово желание . Т.е. той ме остави . Причината и до днес не ми е много ясна , ама се предполага , че е липса на по-такива преживявания . Момчета , кво да се прави . Иначе той измрънка едва доловимо няква причина де - "... не ми липсваш вече .. не те обичам вече .. " и готово . Точката беше поставена .
Еми да ти кажа... момчето си е било право.
"Момчета, кво да се прави" - ами да, искаме нещо ново, нещо диво, нещо, което да ни вдигне адреналина, не ни стигат целувките на пейката за дълго, няма ниой да задържиш така освен някой крокодил-олигофрен...
Проблема е в теб, промени се!