- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили, ако...?
Haide sega da vi zgashtq na tqsno .:
Koe bihte prepdpocheli ako stoite pred slednata dilema?
Zapoznavate se s neveroqtno momiche/momche ,koeto vi kara da se chustvate sqkash nishto drugo ne e ot znachenie ,ne spirate da mislite za neq/nego ,no kakto vie taka i tq/toi iska da ostanete samo priqteli ,a chuvstvata vi stavat vse po silni i po silni edin kum drug.
Vaprosa mi sega kum vas e ,kakvo shte napravite v podobna situaciq i zashto?
Ако сме супер добри приятели не виждам защо да не му кажа за чувствата си. Правила съм го 2 пъти-единият път бях използвана, ама от втория се роди голямата ми любов с мойто момче.
Ще му призная за чувствата си и може би ще се надявам нещо да стане.
Първоначално написано от az:)
ти ме заби.
ми ще издебна одобният момент за "изповядване"
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Аз не бих признала чувствата си. За мен едно приятелство е много по-важно отколкото някаква си прословута връзка, от която не се знае какво ще излезе.
ебати въпроса. тва е сеедно да ти се яде хипер мноо шоколад, и да е на 1 метър от тебе, пък да те мързи да станеш..
Добре казано! Подкрепям!Първоначално написано от niGGa
Е тва как ще се случи,ако чувствата ни се засилват един към друг-тогава ще тръгнем.Първоначално написано от az:)
Защо да оставаме само приятели,при положение,че имаме по-силни чувства?
![]()
![]()
f@nt@zi@
Сами си измисляте проблеми, тъпи дечурлиги! Ако и двамата се харесвахте, нямаше да искате да сте само приятели. Май те лъжат![]()
спирам секва комуникация и да си търси други приятели![]()
И защо ще си усложнявате живота? Щом и двамата се обичате, но не само като приятели защо да не сте заедно?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ще ни сгащиш ако ти отговорим... ама май ти отговарямеПървоначално написано от az:)
![]()
Ми кво ще направя.?
Ще изчезна. А тя да се оправя. Да не е единствена. Ще ми е гадно макс седмица после съм като нов!
съгласна съм. толкова искренни и красиви чувства няма защо да се крият сякаш са нещо срамно или сякаш са нещо, което ни проваля живота. напротив! такива чувства могат само да издигнат човека!Първоначално написано от Aleandra
i az sam popadala v sa6tata sityaciq nqma da izdarjite garanciq prosto ako ima ne6ta koito vi pre4at da imate vrazka i zatva iskate ste samo priqteli ama to kato doide ne ppita s poslendiq mi priqtel bqxme taka oba4e sega se radzleixme lsed eidn mesec zardai biv6ata mu koeto be6e ne6toto koeto me spira6e ii nakraq se oakzax prava po dobre ne se bqx zanimavala![]()
Az shte placha vseki den i shte stradam ...![]()
Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...
Уверих се,че приятели няма ... затова просто ще му призная ...
За мен в една връзка най-важно е да сте приятели, така че отговорът ми е ясен - ако наистина го обичам, а не просто обичКам, ще направя всичко, за да сме заедно, ако ли не - един приятел повече - не е зле!!!![]()
Бих признала чувствата си.![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
=D> =D> =D> i az tva pitamПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Ще я изнасиля и после ще и кажа че е било приятелско изнасилване.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
тва е щот си тъп.Първоначално написано от Plamen †
Въпроса не е зададен много точно, защото ако аз го обичам, не бих искала да сме само приятели...И ако чувствата ни един към друг стават все по-силни...ами не е ли ясно?
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
не е ясно защото докато автора е писал темата е гледал моя снимка и е бил заслепен от красотата миПървоначално написано от In4iTu_