.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Обърканата
    Guest

Какво да правя...

Здравейте! Аз съм едно много объркано момиче... Имам си приятел от 2 години. Първоначално връзката ни вървеше повече от перфектно, бяхме като в приказка... докато един ден той не ми изневери с бивша негова приятелкал. Простих му изневярата. Но от тогава започнаха проблемите. Той разбра че го обичам страшно много и че немога да бъда без него... Започна да ми забранява да излизам с приятелките ми, да не ми дава да отида кадето и да било без него... а той ходеше навсякъде без да му правя проблеми. Тези негови забрани ме побъркваха, но неможех да си представя живота без него. И така с времето имах все по голяма нужда да излязя с някоя приятелка. Излъгах го няколко пъти и излязох, просто не издържах. Той разбра и спря да ми вярвя. Сега все още сме заедно, той се държи по същия начин, постоянно се караме, но съм безсилна... незнам до кога ще продалжи всичкото това но немота да сложа край ... какво да правя Извинявайте за тъпата тема и че ви отнех от времето ви, но просто трябваше да споделя с някого

Фен
    Град
    Монтана
    мацко това което описваш не е никаква връзка! Та вие си нямате и капчица доверие! Каква връзка е това?! По-добре се разделете за известно време и двамата да си дадете сметка дали наистина не можете да живеете без да сте заедно... "Починете си" един от друг .. Нали знаеш, че след почивка човек се възвръща с нови сили!!

Мега фен Аватара на koalka
    Хаха, не мога да разбера с каква наглост той иска да си му вярна, да му играеш по свирката и да му се подчиняваш, като той преди това ти е изневерил, а ти го обичаш?Питай го, интересно ми е.Говори с него и му кажи, че НЯМА право да ти забранява каквото и да било, след като ти не го правиш!Не го оставяй да те командва така.Ако не му изнася-да хваща пътя!

Ulll. .. ujasno e taka ... kato im a taka silni 4ustva .. spored men trqbva da pogovorite i da mu kajehs vsi4ko kakvoto imahs ... kakto ti sama kazva6 kraq e neizbejen ... zahstop ne si dadete malko po4ivka sled razgovora i vij kak hste se 4ustvash ...
    Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
    BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...

тцтцт явно ти си загубената ... мое ли си с такъв пилешки мозък и да му разрешаваш да те командва...тцтцт...я му бий шута да земе да разбере че с боклуци си нямаш работа...не си можела без него,секи от нас неможе без някого,но такиа забрани да ти дава...не заслужава и капка от твоята обич...
    Моите мечти са без граници,аз винаги желая невъзможното

От всичко написано разбрахме, че той е глупак. Но не ми е ясно как си позволила на някакъв си да те разиграва по този начин. Как така ще ти забранява каквото и да е. Не ти е родител, нито съпруг, пък и да беше пак няма право. Ти трябва да си обидената в случая, а не той. Дай му да разбере, че повече не може да се отнася с теб по този начин. Това не е любов, а някакъв странен мазохизъм от твоя страна. Кажи му, че вече няма да му позволиш да се държи с теб като че ли си му някаква вещ. Ти си човек и имаш право на уважение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Това, което има6 с това мом4е, явно от доста време не е връзка. Как може той(при положение, 4е ти е изневерил)да ти налага някакви граници?! Вероятно го оби4а6 много за да търпи6 това, но или говори с него и се постарай да промени6 не6тата, или просто прекрати "връзката" ви. Няма смисъл само да се тормози6 по този на4ин
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Супер фен
    Просто поговори с него!Обясни му,че имаш нужда от време на време да излизаш с фр и му кажи,че ти го пускаш,редно е и той да го прави!

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
    Чл. 38. Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.
    Чл. 58. (1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.

Както виждаш е незаконно който и да било да ти забранява нещо, не разбирам защо го търпиш и не разбирам това не отслабва ли чувствата ти към него?
    Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.

Фен
    Град
    В мечтите и спомените

Re: Какво да правя...

Цитирай Първоначално написано от Обърканата
    докато един ден той не ми изневери с бивша негова приятелка
    Тук е настъпил края на вашата връзка.

Цитирай Първоначално написано от Обърканата
    Простих му изневярата.
    Най-голямата грешка, която може да се направи.

Изневярата, означава, че не цениш човека до теб, че той не ти дава това, което търсиш.

Ако ти не го правиш щастлив ЗАЩО ГО ТОРМОЗИШ?
    Може да е трудно, ТИ ДА ГО ОБИЧАШ, но... не го мъчи... Не му го причинавай.... Просто потърси щастието другаде.
    Да, знам, че не е просто, че не е лесно, но това е най-правилното.
    Кое е най-правилно? Това, което ще те отведе най-бързо до лседващата полянка нащастието.
    Успех и много усмивки!!
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Малка почивка ? против съм такива неща,ако може да се оправи всичко .. но вие имате нужда да се виждате една седмица ... и ти и той да прецените чувствата си ... но те разбирам,че няма да я искаш и аз няма да я искам ...затова другото което ще те посъветвам е да говориш с него .. един дълъг сериозен разговор ... и да решите ...ако ще сте заедно то ще правите компромиси взаимно ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си