- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mn vi molq pi6ete tuk i mi otgovorete ot4aqna sam
Hora! Kazah na edno mom4e 4e go haresvam oba4e toy kaza 4e e zaet deme ima gadje pls kajete kak AZ da mu stana gadje ili da go zbravq mn mi e gadno mn go haresvaaaaam pls kajete ideite si tuka![]()
![]()
Еми момчето ти е казало, че си има приятелка и не иска да е с теб, иначе предполагам поне щеше да ти намекне, че те харесва или да го покаже.По-добре за сега не им се меси в отношенията, ако възнамеряваш да го направиш.
Много си зле честно..още повече щом човека ясно си ти е казал че НЕ ТЕ ИСКА!!!!!!!!!!
махни се от него,не разбивай връзката му!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Ice_Queen
съгласен съм с тебе ice queen самоче ако можеше да го кажеш по-спокойно щеше да е много добре все пак незабравяй че тя страда в момента.
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
аз го казвам спокойно (защо по-дяволите когато пиша с главни букви и вс се плашат че ми е нервно..аз хора не ям за богаПървоначално написано от Plamen †
)
тааа не никак не страда като я "гледам" .."![]()
"
бас държа че е на 13-14 и за нея тва би било просто поредното гадженце което я кефи сега и иска да си изпълни прищевката!
2 т. от правилника. Бан на профил
ей от глупостта и Бог не е успял да ни опази...момчето ти казало "НЕ,имам връзка"-спираш,бе!От това по-точен,кратък и ясен въпрос-здраве!Ааамаха..![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
da ama az mn go haresvam i vsi4koto otgore toy e ot moq klas mn mi e gadno![]()
![]()
Момчето ясно ти е казало, че си има приятелка и не иска да е с теб. Какво повече да направи, за да го разбереш? Отдръпни се от него и не разбивай връзката му.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако те харесва, сам ще даде знак или ще ти каже. И ако иска наистина да е с теб, ще скъса с приятелката си. Не се бъркай!
Не сме го казали, обаче какво мислиш да направиш, освен да се опиташ да го забравиш.
Никой не ти е казвал да го забравяш, обичай си го, но не му проваляй живота. Ако иска да е с теб, ще се раздели с приятелката си и ще те потърси.
Вярвам, че те боли, но не можеш да промениш нищо. С времето нещата ще се оправят и болката ще отмине.
amana momi4eto mu e gadno q kajete nekoy trik za da si varne mom4eto![]()
Ако това ще ти помогне, нашите сърца също са разкъсани! O_OПървоначално написано от golqmoto_napu6vane
WTF... аре стига бебешки изпълнения... То бива бива.
Остааш момчето..
Плачкаш два, три дена и тва е.
После скачаш на вратът на някой друг!
Живота е толкова смотан и предвидим.![]()
И как така да си върне момчето.
Доколкото разбрах никога не е било нейно!
Кххх!![]()
Разбирам, че и е гадно, но това не е повод да разбива чужда пръзка. Това момче не е било нейно, за да си го връща. Просто трябва да приеме факта, че това не е момчето за нея. След време ще го забрави и ще срещни друг. И ако наистина го обича толкова много ще се радва, че той е щастлив, въпреки че тя не е с него.Първоначално написано от hbdcowydqhcwpq
Misi za vsi4ko ama imam edin mn mn mn mn golqm problem problemat e 4e AZ sam groznaa ili pone taka mislq
Дай да те видим де... пък ще решим каква си!![]()
И кво кат си грозна, аз кат съм перфектен, да не би да ми е по леко![]()
![]()
![]()
Ako obichash nqkoi mu dai svoboda,tova veche znachi che go obichash.Ako go iskash za sebe si pa dori i da ne e shtasvil s teb no da e s teb,tova ne e lubov.Sled kato go obichash neka da e shtasvil dori tova da znachi da e s druga
az izglejdam ujasno na smiki ama karay http://witch-roni.dir.bg/_wm/gallery...6f587f6de58eef